Prasideda sistemų administratorių mįslės

Ponai ir ponios, aš jau sakiau, kad bus smagumai, kurių paprasti ir to neverti žmonės negaus, nes labiausiai iš visų yra verti sistemų administratoriai, kadangi jų dėka jūs mane skaitote, o ir išvis, jei sysadminas – tai reiškia, kad protingas, nes neprotingi žmonės kompiuteriuose nesusigaudo, o štai adminai susigaudo. Čia yra faktas kaip blynas ir to jūs nepaneigsite niekada. Nes jūs žinote, kad aš jums sakau taip, kaip išties ir yra realybėje.

Tai vat šiandien jau ir bus kai kas, kas suprantama tiktai tiems, kas supranta kompiuterius. Kiti to nesupras, nes ne kiekvienas tai gali. Bet tie, kas nesupras, tikrai gali pasidalinti su pažįstamais IT specialistais bei mėgėjais, nes šiems žmonėms tai bus suprantama.

Nes tokie yra adminai. Jei nesate adminai, tai dabar eikit pirkti adminams dovanų jau. Nes jie to realiai nusipelnė.

Nes tokie yra adminai. Jei nesate adminai, tai dabar eikit pirkti adminams dovanų jau. Nes jie to realiai nusipelnė.

Žodžiu, jau supratote, kad šiandien bus ne kas kita, o sistemų administratorių dienos pasirengimo maratonai, pasiutpolkės ir lenktynės, nes kas greičiausias – tas kiečiausias. O kas kiečiausias – tas gauna kaip reikiant siurprizų. Taip vat ir bus pasirengta.

Trumpai tariant, viskas skelbiama iš pat ryto FB sistemų administratorių dienos įvykyje, kuriame ir bus pirma užduotis. O su tomis užduotimis gi žinote, kaip būna – pradedi vynioti, o po užduoties – kita užduotis, o tada trečia, o galų gale ir išvis atsiveria kosmosai. Ir viskas labai įdomu ir linksma.

Žodžiu, linkiu jums gero laiko ir daug smagumo 🙂

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

One thought on “Prasideda sistemų administratorių mįslės

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *