Nai nai nai, man patinka STT :-)

Žinote, o man patinka STT. Gal kas nors kankinasi dėl to, kad STT pagauna kažką ir nuvilia kokiu tai tikėjimu, bet man patinka STT. Patinka, nes jie duoda mums realybę – „imkit, žiūrėkit, politika yra baisi“. Ir teugl ir sako kas nors, kad STT ko nors vis dar neprigavo, ar gal kartais ir suklydo – bet ir klaidų būna, ir pagauti kartais sunku, bet kas nedirba – tas klaidų nedaro ir nesugauna išvis nieko. O STT sugauna. Ir man patinka STT.

Lietuva darosi vis gražesnė ir šviesesnė

Lietuva darosi vis gražesnė ir šviesesnė

Amžinai vis būna, kad kokia nors tvarkos ir darbo partija pradeda rėkauti apie tai, kad STT užsiima kažkokiais ten politiniais užsakymais. Žinoma, kai tave pagauna vagiantį – kas gi daugiau belieka – ogi tik rėkti, kad čia esąs susidorojimas. Vagiai, žinote, irgi turi nervus, ir nemalonu jiems, kai juos kažkas pričiumpa.

Man patinka STT, nes jie kala politikus negailestingai. Ir tai labai gerai. Ir Lietuva gražėja, ir mes realybės daugiau suprantame, ir dėl to imame geriau rinktis ir geriau gyventi.

Aš siūlau nepamiršt tik vieno dalyko – kai kurie politikai, politikieriai, o ir jų šutvės vis aiškina, esą „nepagautas – ne vagis“. Ne, ponai ir ponios. Net ir nepagautas vagis yra vagis, nes vagis yra ne tas, kas pagautas, o tas kas vagia.

Taigi, visokių politikų, politikierių ir kitų panašių aplinkui pilna. Ir aš tikrai tikiuosi, kad STT dar aktyviau ir negailestingiau kapos visus. Ir labiausiai tikėtus, ir labiausiai netikėtus. Ir tuos, apie kuriuos visi žino, kad tai vagys, bet dar nepričiupti, ir tuos, kur niekas dar neįtaria, kad tai vagys.

Man labai patinka STT, ponai ir ponios. Aš žinau, kad jie dirba gerą darbą. Aš labai džiaugiuosi, kai jie pagauna kokį nors korupcionierių – nesvarbu, ar tai būtų vienos, ar kitos partijos veikėjas, valdininkas ar šiaip koks papirkinėtojas. Tai kelia tiesiog džiaugsmą, nes šalis, kurioje gyvename, nuo to gražėja. Man labai patinka STT. Tai įstaiga, kuri neša mums džiaugsmą, nes visada smagu sužinoti, kad koks nors nešvarus veikėjas buvo pričiuptas 🙂

Ponai ir ponios iš STT, ačiū jums 🙂

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

9 thoughts on “Nai nai nai, man patinka STT :-)

  1. kenis

    Joooo išvertė čia liberalų lizdą juodai.

    Asmeniškai sunku vertinti situaciją. Ypač dėl A. Guogos dviprasmiški jausmai. Iš vienos pusės -- žmogus protingas ir buvo pasiryžęs už liberalus stoti mūru, tačiau berods jį išgynė.

    Ar čia kažkokia grupuotė jau gaunasi neprisileidžianti pasinešusių (passionate) žmonių

    ar tiesiog Guoga darė daugiau chaoso nei naudos liberalams.

    Įdomu kaip viskas išsirutulios.

    Reply
    1. eRtaškas

      Guoga chamišį sukėlė su apsitikrinimu/apsivalymo. Tikrai. Ir buvo išvarytas. Neoficialiai. Šimašius tą patį pasakė, tik švelniau dėl skaidrumo. Bet be apsivalymo, tik patikrinimo. Šiaip liberalais nenusivyliau -- tebepatinka jie, tik Šimašiaus nuomonė dėl situacijos labiausiai nuliūdino..

      Reply
  2. Hu

    Tikrai STT saunuoliai. Bet pagalvokim kiek butu nuveikta jei nuobpat susikurimobpradzios taip butu dirbe.

    Reply
  3. sigitas

    kai STT pritrumpino liberalus, tikrai negirdėjau, kad darbiečia, paxistai ar socdemai būtų rėkę, kad vykdomas politinis užsakymas. Keista- kodėl?

    Reply
  4. Margos paraštės

    Patikti arba nepatikti STT man galėtų tik tuo atveju, jei žinočiau visą nežinomųjų aibę, t. y. ne tik tai, kas aiškinamasi ir išsiaiškinama, tačiau ir tai, kiek situacijų lieka (ne)sąmoningai nepastebėtomis ir kokios to nepastebėjimo priežastys.
    Galbūt vienas kitas skandalėlis tėra duoklė liaudžiai, ištraukta iš korupcijos, neskaidrumų irba piktnaudžiavimų padėtimi, interesų painiojimų vandenyno?
    Gal tai koks nors priešrinkiminis manevras (aš čia apie liberalų reikalus)? (Kokie darbiečiai liberalų vietoje jau seniai būtų bliovę apie tokias sąmokslo teorijas.)

    Reply
  5. Arklimantas

    pats liūdniausias dalykas, kad Šimašius yra geriausias Masiulio draugas. namai tame pačiame sklype ir šeimos kartu laiką leidžia. todėl kai susikompromitavusį lyderį tokiomis aplinkybėmis pakeičia jo geriausias draugas ir dar aplinkos formuotojas, tai gero nežada. nors vis dar tikiu, kad Remigijus gal ir nekorumpuotas…

    Reply
    1. hm

      Ko gero liūdniausia tai, kad jei bet kuris kitas seimūnas būtų taip „užskridęs“ tai labai ir nesistebėčiau. Ne idealas, bet apie visus kitus esu dar prastenės nuomonės, tai kaip čia gaunasi dabar 🙂 Žmogus politika lyg ir ne šiaip kaip hobiu užsiiminėjo, ir taip pigiai (palyginus su kažkada tikėtina europarlamentaro kėdute) įkliūti, svajonių kiek įsivaizdavau turėjo turėti daugiau?

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *