Aš nežinau, kas tai per tokia "aitrioji paprika (čili)", kurios prieš kažkiek laiko nusipirkau, bet supylus visą pakelį į lėkštę, jinai tik šiek tiek tedegina… Fufelį pardavinėja ta "Saldva", tikrą fufelį.
Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui
Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.
- Web |
- Google+ |
- More Posts (1489)
Kaip gali būti čili pakeliuose? Čia milteliai kokie, ar tikri vaisiai?
Nu tai prieskoniai, kokius gi dar ta Saldva gamina dar? Tipo raudonieji pipirai, parašyta taip -- čili. Tai teko visą pakelį susiverst, kad pasijustų bent kažkiek…
Vadinasi visiška padielkė, nes tikros chili powder užtenka įdėt pusę arbatinio šaukštelio ir būna labai labai aštru. Geriausia tai,aišku, tikrus vaisius naudot.:)
Na, tai dar ir nuo valgytojo priklauso aišku… Bet įtariu, kad jie tiesiog neturi degustuotojų.
nu tai aišku, kad fufelis. kur tu matytum, kad pipiras pakeliuose augtų dar ir miltelių pavidale?..
Na būdavo ir normalių anksčiau kažkaip… Tokių, kur visai nedaug pakakdavo, kokio šaukščiuko…
o pakelį išmetei? įdomu, koks ten sudėtis užrašytas?..
Nu tokia ir sudėtis -- 100 proc. raudonoji aitrioji paprika 🙂
Turbūt, gavo papigiai kokių 199-x metų dėrliaus partiją ir pardavinėja. Čili yra geras dalykas, tik linkęs su laiku prarasti aitrumą.
Gerbiamas Rokiški,
pas jus kažkoks nesveikas požiūris į maisto ir blogo rašymo santykį…Čia kažkaip jūsų postą apie troškinį prisiminęs pagalvojau.
Ėėėėė… Nieko nesupratau 🙂