Tik visiškas asilas…

Padariau atradimą – tik visiškas asilas gali šviečiamojo straipsnio antraštėje panaudoti žodį "sąmokslas". Tas asilas – tai aš.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

21 thoughts on “Tik visiškas asilas…

  1. Anonymous

    Atklydau čia iš vk žurnalo. Perskaičiau straipsnį. Pagal straipsnio logiką „sąmokslas“ tinka. Skaityti patiko, bet su idėjom nesutinku. Gerai pagalvojus tikrą vertę turi tik maistas, vanduo, būtini rūbai ir šiltas guolis. Visa kita yra verta tiek, kiek mes vertinam. Pinigai yra netgi labiau prasmingi nei internetas pvz. Bet kuriuo atveju straipsnis geras.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Dėkui už šiltus žodžius. Išties to ir tenorėjau -- kad truputį kitaip kažkas pažvelgtų į tuos pačius pinigus, t.y., paatstovauti tendencingą, bet užtat alternatyvią nuomonę 🙂

      Reply
  2. gaivenyte

    Aš dėl minčių nesiginčysiu. Jei nori šitą rašinį publikuot (bet už tai negautum pinigų), gali atsiųst lrytui -- kalbos redaktorė pataisys milijoną kalbos klaidų (o, jų yra tikrai milijonas) ir įdėsim. tema aktuali.
    dėl paties teksto:
    negalima vartot tokių frazių kaip „Lyg ir akivaizdūs atsakymai nėra tokie jau paprasti“. Jei tu keli klausimą, tai turbūt atsakymai nėra paprasti -- rašai juk ne idiotams.
    šiaip toje istorijoje kažko trūksta -- jaučiu, bet nežinau, ko. Gal kažkokių žmogiškų istorijų, su pinigais susijusių? Gal kažkokių nuorodų į šias dienas, lyginimo?
    pavadinimas blogas ne dėl žodžio sąmokslas, o dėl žodžio „diskursas“. atleiskite man už labai labai kritišką nuomonę apie visus mokslingus dalykus, bet, manau, kad net šviečiamajame straipsnyje reikėtų vartoti tik lietuviškus žodžius.
    pradžia apie dešimt litų labai gera.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Ghrmz. Čia, jei jau kalbėt apie tai, tai šiaip jau juodraštis, nes tikėjausi, kad Gerasirdis, Zalias Bebras ir dar kas nors pakritikuos 🙂
      O šiaip… Ghrmz. Gal, perrašysiu ir gal ir įdomus variantas būtų tada 🙂
      O už kalbos klaidas -- dėkoju. Esu tikrai ne pernelyg kalbainiškas, kad savo paties kalbos klaidas pastebėčiau 🙂
      O apie pavadinimą… Žodis Sąmokslas yra netinkamas. Esmė tame, kad nėra jokio sąmokslo, bet tą žodį pavarotjus, kai kurie žmonės užkimba ir ieško sąmokslo, o jo neradę, pradeda piktintis patys nesuprasdami, kuo 🙂

      Reply
  3. swasti

    Beje, tamstos rašinys apie rūkytą mėsytę jau keliauja per e-mailus. Šiandien gavau laišką, skaitau, na žiūriu lyg kažkur matytas 🙂

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Nerealiai 🙂 Fantastika 🙂 O bent jau nuorodą į blogą įdėjo, ar platina, kaip anoniminę tiesą? 🙂

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *