Išimtinai rekomenduoju

Išskirtinis degeneratyvios žiniasklaidos puslapis – http://popo.puslapiai.lt/ . Gal išsyk ir sunkoka bus patikėti, ale jo kūrėjai – gan plačiai Lietuvoj žinomų asmenybių grupelė. Rekomenduoju gan giliai tenai pakapstyti, tikrų čiūdų atrasite. Nepamirškite užsukti ir į legendinio Bendziko skyrelį.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

16 thoughts on “Išimtinai rekomenduoju

  1. vklase

    aš ne specas, be to, žinau, kad klausimas ne tau, bet kodėl toks kislotnas dizainas, ir paveiksliukai ištampyti na visiškai drąsiai.

    Reply
  2. kiaulia

    Dizainas gerulis. Tikras tradicinis xyzjklmn.puslapiai.lt dizainas. Bet sorry, sugeneravau jiems normalų paspaudimų skaičių, bet taip ir neradau, kas tie žinomi žmonės. Kas jie? 🙂

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Ne, čia ne tyrimai 🙂 Tiesiog užrodė kai kas iš pažįstamų, kaip internete garbūs užstalės politologai ir žiniasklaidininkai smaginasi.
      Kažkada tieji buvo dar ir kai kuriuose sluoksniuose pagarsėjusią Palaimintojo Pranašo Simono Raudoniaus bažnyčią (sektą) įkūrę. Tik kad pasikeitus įstatymams, taip ir nespėjo užregistruoti anos, kaip legaliai veikiančios religijos.

      Reply
        1. rokiskis Post author

          Citrina -- citrikų klubas? Jei anas, tai viens draugas tenai ilgai buvo ir netgi darbą prarado dėl savo aktyvaus dalyvavimo.

          Reply
            1. rokiskis Post author

              Ogi anoks, pravarde Dalgis (negaliu gi čia viešai sakyt) -- ans parašė kažkokį presrelyzą kažkokio suvažiavimo proga ir išplatino jį, o jau ta proga jį ir išspyrė iš darbovietės, mat žurnalistas jis buvo. Idijotiška ir nemaloni istorija, sukompromitavusi aną kontorą.

              Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *