Ieškomas dingęs be žinios Dalius Jablonskis


Dalius Jablonskis (Pirštas)
, vienas iš Pipedija portalo kūrėjų ir PNN naujienų organizatorius, išvykęs gegužės 11 dieną į kelionę po Europą tranzais, dingo be žinios. Paskutinį kartą buvo matytas apie gegužės 13 dieną Olandijoje. Iš Oldandijos Dalius planavo vykti į Ispaniją arba Didžiąją Britaniją, tačiau į kur išvyko ir kas su juo galėjo atsitikti, žinių nėra.

Daliaus Jablonskio motinos sprendimu yra skelbiama tarptautinė paieška. Visų mačiusių Dalių po gegužės 13 gyvai ar bent internete, ar girdėjusių ką nors apie jį, prašoma pranešti elektroniniu paštu janine.ja@gmail.com – svarbi bet kokia informacija, kuri leistų atrasti Dalių.

Labai prašau visų kas galėjo matyti, būtinai parašykite – svarbi bet kokia informacija. Jei galite, praneškite, išplatinkite šią informaciją savo kanalais – jei turite nuosavą blogą, kurį skaito užsienio lietuviai ar pažįstate užsienio lietuvių bendruomenių žmones, paskelbkite šią žinutę – bet kokia galimybė rasti Dalių yra labai svarbi.

Daliau, jei netyčia čia prisijungsi ir perskaitysi – kuo skubiau susisiek, duok apie save žinią aukščiau nurodytu el. pašto adresu.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

14 thoughts on “Ieškomas dingęs be žinios Dalius Jablonskis

      1. mototarka

        Atsiprašau, jei pasirodysiu ciniku, bet jei būtų rimtai dingęs, tai nepranešinėtų, kaip „vienas iš Pipedija portalo kūrėjų ir PNN naujienų organizatorius“, lyg tai būtų jo svarbiausios pareigos.

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Mototarka. Aš tau pranešu, kad jis rimtai dingęs. Ir kad prieš dingstant jo vienas iš svarbiausių darbų būtent ir buvo Pipedija. Ar aišku?

          Reply
  1. zeppelinus

    Jis vienas pats tranzavo?
    O tai kokios reguliaraus telefoninio ar sms ryšio su artimaisiais palaikymo sistemos nebuvo sutarta?

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Re: Jis vienas pats tranzavo?
      Buvo sutarta, tačiau ryšys su juo nuo gegužės 13d. nutrūko. Jo motina paiešką skelbia per Interpolą.

      Reply
    1. rokiskis Post author

      O, čia jau nuostabi info, kitus jo blogus peržiūrėjau ir neradau nieko, tikėkimės, kad ten jis pats, nors automatų pas jį ten gyvas velnias, gali būti ir kokia nors transliacija. Bet tikėkimės, kad jis. Nes rimtai neramu.

      Reply
      1. Anonymous

        Norėčiau paantrinti Rokiškiui, mat pats paveiksliukas, atrodo, jau daugiau nei metų senumo.

        Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *