Monstrinė katė, kaip sąmokslo simbolis

Vienok gi katės rengia sąmokslus kartais, staiga įtraukdamos žmones į kažkokias masoniškas ložes, kur nei nesuprasi, tad štai jums kunda-lakunda šviečiantis pavyzdėlis: anoji, sukūrusi neįtikėtumo spindulį savo kilogramais dvasios, truktelėjo mane sąmokslų liūnan, taip netyčiom kitądien pranešusi, kas ten dvasingumu puošia Vilniaus gatves, o ir šiaip visokių ten atradimų pabėrusi – pradedant chtoninės praeities ieškotojais, anokiu gyvatišku Koboldu, kadais jau susidurtais pora pipirų, vienu kalbančiu žvėriu, ir dar keliais personažais, jau nekalbant apie patį Mokytoją. Žinoma, ne pati savimi, o šeimininko lūpom bylojo, katras autoriteto turi dvigubai daugiau, nei toji – gramų, padaugintų iš gyvenimo, Visatos ir visko, lyg jau šunio koja čia niekuo dėta būtų. Trumpai tariant, užsivilkau masonišką rūbą, iš katro, sako, jie vieni kitus atpažįsta.

Sąmokslinė dvasingumo katė

Kitiems gi belieka atspėti dvasingumo svorį.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

27 thoughts on “Monstrinė katė, kaip sąmokslo simbolis

  1. skirtumas

    Mąstymo stiprybė atstojanti autoritetus duota tau, tad naudokis kaip pridera. Vienybės stiprybė, noras ir galia daryti ir pasiekti. Žmogaus silpnybės klysti, norėti, sirgti, bet ne kvailystė. Kvailystė baudžiama, kuri tėra mažas urvelis į kurį telpa tik pelės.

    Reply
  2. snegole

    nerokiškiškai netgi išvingiuotas ir metaforuotas įrašas… 🙂 tai ir 209 ten buvo?

    Reply
  3. teisusis

    haha kaip visada kai bando kaciu judesius padirbt, taip sudinai gaunas, nes tobulo, tiesiog kaip tekantis upelis kaciu judesio niekas negali padirbti!

    Reply
        1. ezengas

          Na jau, kažin ar taip smagu. Neturiu praktikos ir nelabai įsivaizduoju, kuom čia gali būti smagu skaudanti šiknaskylė, beigi kakos nelaikymas.

          Reply
    1. skirtumas

      Nu taip taip… Priežastį dėl ko pradėjai supratau. Bet mintis gi buvo pratęsta apie „daug ką“. Iš kitos pusės džiaugiuosi, kad dabar suprantu, ką reiškia „sirgti gėjum“. Ačiū, kolega, už žinių bagažo papildymą.

      P.S. Čia specialiai komentarų lygį perkėlei kitur? Ar čia jau kita tema komentaras? Jei kita, tai atsiprašau… Atsi-pra-šau.

      Reply
      1. ezengas

        Beje, o kas tu toks? Su Soniku gyvenai, kaip suprantu. Na, labai smalsu;] Tas nepritapėlis kambariokas?

        Reply
      2. skirtumas

        Nu gyvenom su Soniku. Tai reiškia, kad yra tikimybė, jog tave mačiau. O gal net ir gėrėm alų. Iš kitos pusės gal ir nemačiau, jeigu tu turi omenyje kokį nors kitą baraką, nes Sonikas gyveno vienam barake, o paskui kitam. Tai jis mano kambarioku buvo, kai gyveno jau kitam barake.

        Rokiški, tavo pažinčių klubas įgauna pasukas.

        Reply
        1. Rokiškis Post author

          Jūs čia visi nenormalūs visokie, tai renkatės kažkodėl aplink mane, kaip kokios musės apie nesakysiu ką.

          Reply
    1. Rokiškis Post author

      O smagiausia, kad dar ir subalamutijau čia visus. Kažkas net nubėgo ieškoti išgalvotų užrašų. Reiškia, sugebėjau įtikinamai išgalvoti. Įsijaučiau į dvasingumą.

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *