Accept ir Udo Dirkschneider – Metal Heart

Tiesiog keista, kad iki šiol nieko čia nebuvau įdėjęs iš originalaus Accept repertuaro. Durna grupė, kuri sugebėjo išmest savo kūrėją Udo Dirkschneider velniop, tada patyrė fiasko, vos ne keliais atšliaužę įkalbėjo Udo grįžti, o paskui vėl su šiuo išsiskyrė ir žlugimą patyrė dar kartą. Lūzeriai.

Žemiau – tik vienas, bet itin plačiai žinomas gabalas – „Metal Heart“, tapęs bene originaliausiu Bethoveno „Elizos“ išinterpretavimu, kokį tik kas yra sugalvojęs. Jau atleiskit, kad kokybės tik tiek, kiek yra.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

8 thoughts on “Accept ir Udo Dirkschneider – Metal Heart

    1. rokiskis Post author

      Tai prie progos dar įmesiu 🙂 Čia kaip sakant, atsipalaidavimui nuo visokių pseudointelektualinių trydų, kuriomis kemšu galvas žmonėms.

      Reply
    1. rokiskis Post author

      Priešpaskutinis berods tikrųjų Accept albumas čia buvo. Ar tai paskutinis. Gaila tik, kad garsas prastas. Koncertinis „Metal heart“ variantas yra ypatingai ryškus, todėl kažkaip vat taip kad ir prastą įrašą, bet visvien įdėjau.

      Reply
  1. Adis

    „vėl su šiuo išsiskyrė ir žlugimą patyrė dar kartą“

    Na, žlugimas -- čia jau kiek per stipriai. Taip, man Udo irgi labiau patinka nei likę Accept, bet paskutinysis jų diskas (be Udo) -- tikrai stiprus. Kas buvo koncerte, irgi sako, kad labai stipriai pavarė.

    Reply
  2. Pingback: Galina Vale « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *