Ir dar apie kelelį tolimą

Šitas filmukas ganėtinai nuobodus ir monotoniškas. Jei neskaitysim to, kad tiltas, kuriuo važiuojama – vienintelis mašinoms skirtas tiltas bene kelių šimtų kilometrų spinduliu. Tilto ilgis – 570 metrų, aukštis virš vandens – 15 metrų (maždaug kaip 5 aukštų namas), tai buvęs geležinkelio tiltas, pritaikytas mašinoms (šalimais matyti pakaitalas – naujas geležinkelio tiltas) – štai juo ir važiuoja lenkų ekstremalai, sugalvoję pasibastyti Sibiro keliais.

Tiesą sakant, man tokiu tiltu ne tai, kad važiuot nesinorėtų, man nesinorėtų net užlipt ant jo.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

4 thoughts on “Ir dar apie kelelį tolimą

    1. rokiskis Post author

      Man tai visai nesinorėtų pereit. Pusę kilometro eiti šitokia nesąmone, kur netgi viduriu einant -- vos per metrą nuo bedugnės -- truputį nejauku būtų 🙂

      Reply
  1. Romelis

    Hm, na jis ten atrodo gana tvirtas. apart to kad labai siauras ir neturi turėklų,kažin ar daugiau kas su juo blogai. manau, kad jis prižiūrimas (jei jau tai vienintelis tiltas per kelis šimtus km, kad ir kaip sunkiai Rusijoj būtų su periferijos keliais.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Tai buvęs geležinkelio tiltas, tad dėl tvirtumo -- tikrai turėtų jo pakakti. Nors aišku, bala ten žino…

      Šiaip per tas upes atrodo daugiausiai keltais viskas eina.

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *