Nuodėmių atleidimas Rugsėjo 1-osios proga

Kadangi koks tai ponas straipsnio apie gatvinius šiknapaukščius komentaruose papasakojo man graudžią istoriją, kaip 150 žmonių jo darbe skaitė mano blogą, o kažkoks šlykštus tipas tyčia prirašinėjo kažkokių kliedesių, gavo baną ir dėl to visas tasai 150 žmonių darbas negali mano blogo skaityt ir labai kankinasi, tai aš nutariau padaryti dvasingą nuodėmių atleidimą visokiems idiotams.

Tasai nuodėmių atleidimas skiriamas Rugsėjo 1, kadangi šita diena buvo vakar, o tai yra mokslo ir pažinimo šventė, kuri simbolizuoja vyksmą, kai visokie dibilai išsimokina elgtis gerai, nes būna gavę banų. Taip besimokydami, dibilai ilgainiui transformuojasi ir iš jų išsivysto protukai.

Aišku, aš nelabai tikiu ta istorija apie 150 žmonių. Tai greičiau buvo koks pusantro žmogaus, kurio viena pirmoji dalis prirašinėjo man fufelių, o paskui pusinė dalis atėjo čia kankintis. Tai labiau įtikinama atrodytų. Bet tiek to, nes aš esu labai mielaširdingas ir jūs garbinate mane, kadangi bijote, nes aš tapsiu Pasaulio ir Visatos valdovu jau labai greitai.

Dieviškas kosminis tarpplanetinis žiurkėnas

Štai taip jau ateina mano valanda ir aš užvaldysiu visą Kosmosą ir Visatą.

Taip kad skelbiu jums nuodėmių atleidimą. Melskitės, klaupkitės ant kelių, nusidėjėliai. Garbinkite mane ir belskite kaktomis į žemę iš dėkingumo. Kartokite giesmes, kur apdainuokite, kaip Rokiškis Rabinovičius gelbsti jūsų sielas. Žinokite, kad žiurkėnai yra aukštesni už jus padarai, jūs menki niekingi žmogiūkščiai. Ir dar atiduokite man savo pinigus.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

6 thoughts on “Nuodėmių atleidimas Rugsėjo 1-osios proga

  1. pow

    Žiurkėną pilnatis irgi paveikė ir jis pasidavė. AAA 😀 😀 😀
    O jei rimtai, tai rimtai gali būti, kad vienas prirašė nesąmonių, o kitus užblokavai per jį. 🙂 Bent irc laikais tai taip dažnai būdavo, kai vienas virusą pasigaudavo ir per jį visus išbanindavo.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Jau vėl banų sąrašas netuščias. Parėjo dvasinguminiai visokie komentuotojai, tai jau keliauja į visiems žinomą vietovę.

      Iš sisteminės pusės žiūrint -- reikia tiesiog atnaujinimus banų sąrašams daryt. Laiks nuo laiko pravalyt ir iš naujo kalt. Tai veikia, kaip gera prevencija.

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *