Visuotinė amnestija

Šiandienos teisingų įvykių proga, kadangi prasidėjo Leninakritis, o Ukraina pasuko į Laisvę – skelbiu visuotinę amnestiją visiems. Kadangi bendras užbanintų akauntų, IP adresų ir taip toliau kiekis jau artėja prie 10000, o banai dėlioti ir čionai bloge, ir manęs FB gerbėjų puslapyje, ir šiaip FB, ir Google Plus, ir dar kažkur (net neatsimenu, kur) tai reikalas užtruks. Ale užtat turėsiu malonumą iš naujo paskui baninti visokius puspročius. O tuo tarpu bent kiek smegenų turintys žmonės gaus šansą pasitaisyti.

Ukrainoje krenta paminklai Leninui - žmonės švenčia Laisvę.

Ukrainoje krenta paminklai Leninui – žmonės švenčia Laisvę.

Leninakritis dar tik prasidėjo, bet jis jau vyksta – Laisvė yra nesuderinama su komunistiniais šūdais. Todėl Leninai turi dingti. Turi dingti ir šūdini balvonai nuo Žaliojo tilto. Ir raudonosios lervos, kurios siekia tik vieno – Lietuvos ar bet kurios kitos laisvos valstybės sunaikinimo.

Atbaninimo proga kviečiu visus draugiškai imtis tinkamų veiksmų prieš komunizmą, kuris dar yra išlikęs. Komunizmą, kuris yra ne kas kita, o prievarta, melas, vagystės, plėšimai ir žudynės.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

17 thoughts on “Visuotinė amnestija

  1. Lijana

    Kaip gaila , kad sovietiniais metais žmonės nežinojo, kad laisvę taip lengvai galima pasiekti. Būtų gal susiorganizavęs didelis būrys patriotų,
    kokią tamsią naktį per pūgą, užpuolę Leniną Vilniuje su kūjais, kūjeliais ir plaktukėliais, alpinizmo įrangą ir kopėčias pasitelkę, ir Lietuva kur kas anksčiau būtų tapusi laisva. Ale, nežinojo niekas…Interneto nebuvo…

    Reply
  2. ket testai

    Kažin, o prievartinis bizniuko atėmimas iš maršrutinių taksi įmonių yra komunizmo apraiška ar kas nors kita? Ar tik nebus čia Putino agentai savivaldybėse įsitaisę?
    Bet OK, dabar dėl visų pasaulio nelaimių kalta Rusija, čia jau be jokios abejonės. Net jeigu neduokdie pradėsiu plikt, tai žinosiu kas dėl to kaltas. Tikrai patogu, kai viską žinai.
    Gal autoriui netyčia patiks šiuolaikinių kinų pasvarstymai panašiom temom? -- http://www.scmp.com/business/article/1156578/sad-awakening-one-man-sees-communists-everywhere
    * Visa aukščiau surašyta nereiškia, kad jausčiau didelę simpatiją Leninui ar jo paminklams.

    Reply
  3. Adv. Tomas

    Eilinis chocholinio stiliaus perversmas. Ponas autorius matosi, kad Ukraina zino tik is ziniasklaidos beigi pavieniu leidiniu. Viena korupcionieriu grupuote nuverte kita, ir viskas. Tiesa pastaroji buvo labai kriminalizuota. Dabar bus maziau, o is esmes viskas bus kaip buvo- giliai korumpuota, neteisine valstybe. Cia su savo palaikymais tai pasiekeme naivumo virsune, panasiai galima palaikyti Daktarus pries Gaidjurginius, motyvuojant, kad Daktarai gydo zmones.

    Reply
    1. Arklimantas

      niekada jau Ukraina nebebus tokia kokia buvo iki šiol. ji bus mažiau prorusisška, o tai jau didelis laimėjimas. ir šie įvykiai, kaip ir kiti panašus, bei reakcija į juos, atskiria moralius ir „europietiškus“ asmenis nuo degradavusių pašalpinių išsigimėliu bei amžinųjų skeptikų ir niurzglių, kuriems moralinis stuburas yra, tiesiog, ne pagal kišenę (kaip p. Tomui, matyt).
      ir visai nesvarbu kaip baigsis Ukrainoje viskas: catch the moment!

      Reply
      1. Arklimantas

        čia kaip su Pakso skandalu. paklausi žmogaus kaip vertina jis Pakso apkaltą, ir jau gali drasiai į darbą nepriimti. 100 proc. veiksmingas lakmusas, nes paksistas nesugeba dirbti (3 atvejai iš 3 pas mane kontoroje). taip ir Ukrainos įvykiai, Gruzijos karas ir pan. jei žmogus neturi aiškaus moralinio orientyro vienur, jis niekad nebus atsakingas ir moralus darbe, šeimoje ir t.t.

        Reply
        1. Adv. Tomas

          Keli pastebejimai:
          1. Tamsta turetu vadintis Asilimantu.
          2. Tamstos zinios apie Ukr siekia apgraibomis sksitoma portala delfi.lt.
          3. Panagrinekite bent pastaruju 15 m. Ukr istorija ir pabendraukite su Lietuvos verslininkais dirbanciais anoje salyje pries kliededamas apie tai, kad „nebebus daugiau tokia, kokia buvo..“.
          4. Jusu aliuzijos i Paksa bei pasalpas suteikia pagrista pagrinda manyti, kad turite vadintis Idiotimantu.

          Reply
    2. A.S.

      Rabinovičius paskutinius porą mėnesių buvo informacijos apie Ukrainą centru. Kol lietuviška žiniasklaida miegojo, visos naujienos buvo Rabinovičiaus Facebook. Informacija ten buvo tikrai ne iš žiniasklaidos. Žodžiu, apsilochinot su savo komentaru.

      Reply
      1. Šarūnė

        Adv. Tomas, pagarba Jums. Panašu, jog vis dar yra piliečių, informacijos ieškančių ne tik delfi portale,ir todėl gebančių suformuluoti bei pateikti kritišką nuomonę.

        Reply
  4. Siaubas

    Vat įdomus pastebėjimas, kad einant pas jus su TOR, retsykiais atsiduriama Peru. Vadinasi ne vieno ir ne dviejų nodų vartotojai spėjo pas jus čia pasireikšti.
    Įdomu, ar čia kokie atkaklūs puspročiai, ar Latvių gatvė pinigus plauna, imdama pinigus iš centro, neva proxinimui, o po to naudoja elemontorišką TOR?

    Reply
  5. Augustinas Žemaitis

    Dauguma Leninų virto centrinėje Ukrainoje. Kiek suprantu, rytuose jie dar visur liko, o vakaruose jau seniau buvo nuversti?

    Įdomu bus pažvelgti į situaciją po metų-dviejų -- ar/kiek/kur Leninai bus atstatyti.

    Beje, pernai vasarą lankiausi Kijeve, ten prie Lenino paminklo (dabar nuversto) nuolat budėjo komunistai palapinėje, kad taip, kaip atsitiko, neatsitiktų. Aišku, per Maidano įvykius vienos palapinės neužteko.

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *