Pasiruoškim sistemų administratorių dienai

Kiekvienų metų paskutinis liepos penktadienis – pasaulinė sistemų administratorių diena. Dar liko pora savaičių iki tos šventės, bet šiandien aš jau anonsuoju tai, kas bus, kai 30 dieną prasidės užduotys (o laimėtojai bus paskelbti 31 dieną, ir čia bus ne šiaip sau).

Ne kiekvienam lemta tapti sistemų administratoriumi, nes ne kiekvienas turi tam pakankamai sugebėjimų.

Ne kiekvienam lemta tapti sistemų administratoriumi, nes ne kiekvienas turi tam pakankamai sugebėjimų.

O bus puikiausias dalykas – kasmetinis visokių mįslių ir uždavinių konkursas, kurio jokie normalūs mirtingieji išspręsti negali. Negali, nes nesupranta to, ką supranta sistemų administratoriai. Nes adminai yra tie, kas yra protingiausi ir logiškiausi iš visų. Neprilygsta jiems niekas.

Jei nebūtų adminų, tai nebūtų ir internetų, o jei nebūtų internetų, tai ir manęs negalėtumėte skaityti. Todėl ruoškite savo pinigus, taupykite juos ir pirkite adminams dovanas, kuo brangesnes ir geresnes. Nes adminai to nusipelnė.

Taigi, anonsas: liepos 30 dieną konkursas. Ruoškitės, ponai ir ponios adminai ir adminės, nes bus įspūdinga. Aš jums pažadu, kad šiemet užduotyse bus kažkas nerealaus, nes užduotis galvojo nerealūs žmonės. Ir dar viskas bus su švente.

Konkurso šventimą ir apdovanojimus šiemet remia prabangiausia ir kiečiausia kompanija – Teo. Taip pat informaciškai bei intelektiškai remia ir pats geriausias leidinys – NK. Ir taip pat dar Vilniaus savivaldybė ir Remigijus Šimašius. Ir taip pat viską remiu aš. Taip kad žinokit, kad bus labai gerai. Todėl registruokitės FB Sysadminday evente, lankykite sysadminday.lt ir ruoškitės 🙂

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

2 thoughts on “Pasiruoškim sistemų administratorių dienai

  1. Rolandas

    Citata iš FB: O pagrindinis konkurso prizas – admino darbo vieta „Teo“!
    Na tikrai prajuokino 😉

    Reply
    1. Rokiškis Rabinovičius Post author

      Žinokit, kai be jokių atrankų net moksleivis gali gauti panašią galimybę -- tai yra kietai. Ir kai tokia kompanija pasako, kad laimėtojas -- tai wow, norim jo be išlygų -- tai yra geriausias įvertinimas, tai tiesiog elementariai cool. O alternatyva jau užkietėjusiems ir kitur karjerą darantiems irgi bus 😉

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *