Andrius Užkalnis ir partizaninis marketingas

Atrodo, kad Andrius Užkalnis su savo knyga apie Angliją, tuos žmones ir jų šalį sumušė visus Lietuvoje debiutuojančių autorių rekordus: maksimalus debiutantams 2000 tiražas išparduotas per kokias 2 savaites. Iki šiol debiutuojantys rekordininkai tokiam tiražui parduoti sugaišdavo 2 mėnesius. Vagos knygyne esančiame "top-10" Andriaus Užkalnio knyga kabojo pirmoje vietoje. Dabar ten – tuščia.

Kaip sakant, partizaninio marketingo profesionalai verkia, tuo tarpu kai kurie mėgėjai – juokiasi 🙂

Sveikinu tokį brangų mūsų šaliai autorių su puikia sėkme: ir jis, ir jo knyga to verti 🙂

Gandai sklando, kad greitai bus antras tos knygos leidimas, nežymiai pakoreguotas – su daugiau keiksmažodžių. Tsss…

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

8 thoughts on “Andrius Užkalnis ir partizaninis marketingas

  1. maumaz

    Koks tau partizaninis -- Užkalniui pearą tvarkingai suko Baltos lankos, be to, ir jis pats tokia švelniai tariant vieša persona 🙂

    Reply
  2. Anonymous

    Nors čia LJ dažnai pasirodau, bet kadangi apie knižką tai parašysiu. Kai saka turbūt tradicinio ir partizaninio marketingo branduolinis mišinys padarė kažkokią magiją. Nepakenkė radija, telikas, spauda beigi visi kiti dalykai, bet Pipedija ir blog’ų reviews pridėjo pragarišką impulsą. Spausdinamas antrasis tiražas jau nuo vakar vakaro.
    Iki pilnos laimės visgi norėčiau, kad apdėtų intelektinėje spaudoje tikrieji Tikrojo Meno avtoritetai, kad pasakytų kas nors: „graudu, kai tokia situacija, kai Butkutę, Radžį ir Užkalnį skaitytojai perka, lyg tai būtų literatūra“. Ar kas nors dar gali abejoti, kad esu Minedas?

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Girdėjau gandą, kad Užkalnio paskutinį knygos pristatymą sėkmingai sužlugdė Pipedijos smogikai, pasiryžę jį aplaistyti Coca Cola, kuri atliko nuo akcijų „aplaistyk Coca Cola ir sudegink Užkalnio knygą“.

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *