Lietuvos Radijas – geriausias radijas

Lietuvos Radijas – geriausias radijas. Aišku, tai asmeniška, gal jums atrodo kitaip. Bet mane tai veža.

Tai vienintelis radijas Lietuvoje, kur būna tikrai įdomios ir rimtos politinės apžvalgos, tai radijas, iš kurio naujienų tarnybos pasimokyti galėtų bet kas. Bet man svarbiausia – tai vienintelis radijas, kuris transliuoja tikrai gerą muziką. Ar dažnai kitur išgirsi Motorhead, AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep ir daugybės kitų klasikinių hard rock ir heavy metal grupių?

Turiu tik vienintelį priekaištą: kai transliuojama gera muzika ir kartais išgirsti kažką, ko dar negirdėjai, nėra jokių galimybių sužinoti, kas tai atlieka…

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

9 thoughts on “Lietuvos Radijas – geriausias radijas

    1. rokiskis Post author

      O jie nors kartą grojo kažką iš Black Sabbath arba Sex Pistols? 🙂
      Nors turiu pripažinti, kad M1+ visai neblogą seną popsą leidžia. Laiks nuo laiko klausausi 🙂

      Reply
      1. pavejui

        Kai kada būna, bet retai, o Black Sabbath netgi į jų 1000uką įėjo. Nors dabar daugiau naujienų (veu, nie cierpię modernios estrados 😉 pavaro.
        Šiaip jei kalbėti apie triukšmadarius, tai mane labiau Slade ar Def Leppard veža, nei tavo paminėti 😉

        Reply
        1. rokiskis Post author

          A, jo, per LR irgi neretai šituos groja. Nors labiausiai veža, kai būna kokia teminė laida, kai vienos grupės gabalus pusę valandos leidžia.

          Reply
          1. pavejui

            Na kai aš pliurpalų nemėgstu, o man ir tų sudžiovintų į 200 ar 100 sekundžių žinių per M1+ užtenka -- tai M1+ optimumas. Plius į CD M1+ 1000tukas įbrūžytas nereyšio zonai ir užsieniams, kad koks Radio Marya man ausų negraužtų

            Reply
  1. Anonymous

    Mantas (settle.private.lt)
    Nebeklausau gal jau metus jokios radijos, bet, jei jau tokią muziką Lietuvos radijas groja, tai reiks paklausyt kada nors.

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *