Vaikų stebuklai. Kita pusė.

Panašu, kad nosis visgi lūžo. Šiandien jau truputį geriau, tik sutinimas dar šiek tiek išaugo. Seniai pamirštas pojūtis – nuo paskutinio karto jau bene pora dešimtmečių praėjo… Tikiuosi, su laiku tų stebuklų mažė darys mažiau. Nes kitaip teks bėgti iš namų.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

11 thoughts on “Vaikų stebuklai. Kita pusė.

  1. mishrune

    Kas čia tom mergom prieš šventes užėjo? Maniškė irgi pasistengė, kad mamytė pasitiktų kiaulėdas sutinusia knysle (lūžt nelūžo, ale skūras gerai nutarkavo). 😀

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Re: ..visgi lūžo
      Įsikerėblino paryčiais į lovą, užmigo, o paskui, kaip įpratusi, ėmė blaškytis ir daužytis. Įtariu, kad iš kulno dėjo -- kitaip būtų neįstengusi. Gavau šoninį smūgį.

      Reply
  2. nemunas

    Sveikinu :)) Prieš kurį laiką ir aš esu gavęs kulnu į akį. Gerai, kad kosulio ir kt. gydymo tikslais buvo vilnonės kojinės apmautos.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Na, aš tai neretai gaunu, bet iki šiol stipresnių traumų išvengdavau. Ale nieko, per porą savaičių sugis, šiandien sutinimas jau sumažėjo.

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *