Napalm Death – Mass Appeal Madness

Matomai, ne visiems patiktų šitas gabalas – gerą klausą reikia turėt, kad išgirstum harmoniją visuose tuose supergreituose šriodinimuose, pereinančiuose į besaikį vibrato. Berods Richie Blackmore apie Napalm Death kartą pasakė maždaug tokią frazę: „dabar atsirado pamišėliai, kurie aišku groja kelis kartus greičiau, nei įstengtų Yngwie Malmsteen, bet man tai jau darosi nepanašu į muziką„.

Čia, manyčiau, vienas iš pačių pačiausiųjų Napalm Death gabalų – „Mass Appeal Madness“:

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

6 thoughts on “Napalm Death – Mass Appeal Madness

  1. azas

    Vienintelis Napalmų albumas, kuriam kažkada daviau šansą ir jis man patiko -- kaip tokios muzikos krypties pavyzdys -- yra „Utopia Banished“. Nuoroda į dainą „I abstain“: http://www.youtube.com/watch?v=01yzv00mtOY
    o šiaip, death/grind ir kitoks extreme metalas man yra per sunkus. nuobodus? nebėra fun faktoriaus?

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Tai šitas gabalas, kur postinau, jei atmintis nemeluoja, berods ir yra iš Utopia Banished. Šiaip, man irgi tas albumas geriausias, labai vientisas ir subalansuotas, technokratiškas ir melodingas, iš esmės, galima klausyt, kaip vieno ilgo gabalo.
      Ir tas tiesa -- ilgainiui užknisa tas grindcore, negali nuolat klausyt. Truputį per sudėtinga, reikia būtent klausyt, savotiškai įsitempus ir girdint viską. Negali mėgautis atsipalaidavęs.

      Reply
      1. s2

        Ai, visokio grindcore yra :), turiu omeny maišyto.
        Pvz. čekų Carnal Diafragma albumas „Preparations of patiens for examination“ yra labai nuotaikingas, linksmas, juokingas, nors kartais taipogi intensyvus.

        Dar pamenu švedų Birdflesh albumą „Night of the Ultimate Mosh“, jis gal intensyvesnis, labiau sugebėtų apkraut smegenis, bet irgi labai linksmas, gal netgi sakyčiau paaugliškas-vaikiškas. Žodžiai (dainų pavadinimai) labai LOL :}

        Dar kažkaip olandai išlindo prieš akis Rompeprop. Jųjų dalis splituke „Just a matter of splatter“ (su kažkokiais ispanais) yra tokia , kad net šokti norisi kaip diskotekoj =). Visiškas Sunkusis Pankas!

        Man tai labai skirtinga muzika nei Napalmai, bet … gal tiesiog tiks poilsiui nuo pastarųjų? : )

        Beje, dėkui už straipsnelį 🙂
        Man regis, suku kasetę su šiuo albumu mašinytėj, tai net LEU LEU LEU!

        Reply
        1. Rokiškis Post author

          Nu man kaip tik tie Rompeprop primena Napalm Death, nors kažką ir nuo Carcass turi.

          Labai įdomi grupė, dėkui, naujas atradimas man 🙂

          Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *