Su Naujaisiais, 2014 metais jus!

Taigi, ateina jau 2014 metai. Kas gi buvo gero per 2013? Ogi gyvas galas visko, bet viskas keliauja užmarštin, nes metai baigiasi. Reikia galvot apie ateitį ir dar labiau džiaugtis tuo maloniu gyvenimu, kuris dabar yra, o taip pat planuotis tolimesnius žingsnius į tai, kad tapčiau Visatos Valdovu, nes tas laikas artėja vis labiau ir tampa neišvengiamas. Todėl jau garbinkite mane, nes ateitis yra šviesi ir nuostabi ir man, ir jums visiems!

Aš jums atnešu Naujuosius Metus!

Aš jums atnešu Naujuosius Metus!

Kita vertus, kažkodėl būtent vienas straipsnis apie senus ir užmirštus dalykus tapo pačiu populiariausiu mano straipsniu per praėjusius metus – tai buvo apie ekologiją sovietiniais laikais. Galiu pasidžiaugti, kad matyt išties išsivaikščiojo plačiai, nes nors nedaug laiko tepraėjo, bet dabar jau retai kada beišgirsi kliedesių, kad kokios nors tarybinės sasyskos ar dar kažkas būdavę be visokių chemijų, GMO ir neužterštos. Matyt, kai kuriems deliriumo apimtiems puspročiams anas straipsnis grąžino smegenų vingius į vietą. Tai labai gerai, nes tai reiškia, kad mano šnekos jus veikia teigiamai. Užtat jums irgi apie užmirštas keistas senas istorijas buvo paskutinis mano įrašas šiais metais.

Kas liko nebaigta? Ogi vienas paskutinis balsavimas apie būsimus prezidentus, kuris, atkrentant vis didesniam kandidatų skaičiui, sukasi vis lėčiau. Matyt, šiais metais anas balsavimas taip ir nesurinks 2000 balsų, tad užsibaigs jau naujiesiems, 2014 metams įsivažiavus.

O dar į Naujuosius metus persikelia šimtai, jei ne tūkstančiai banų, pridėliotų visokiems perkreiptasmegeniams propagandistams ir šiaip idiotams, kurie vis galvoja, kad ateis kur pas mane į nuostabiausią manęs blogą, Facebook ar Google Plus, o tenai savo kliedesius paskleis.

Taip kad sveikinu ir banų niekam šita proga nenuimsiu. Linksmų jums švenčių Naujaisiais, 2014 metais, todėl melskitės man, nes aš būsiu Visatos Valdovas, taip kad neškite pinigus grynaisiais, nes tokia bus geriausia dovana jums!

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

2 thoughts on “Su Naujaisiais, 2014 metais jus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *