Angelai prisilies Nevėžininkuose

Meninė kultūrinė akcija Nevėžininkuose, mažame kaimelyje netoli Panevėžio, numatoma Sausio 13 dieną. Visi kviečiami atvykti, o negalintys – bent jau pareklamuoti šią akciją savo draugams – ji turėtų būti smagi ir įdomi.

Daugiau informacijos – akcijos rengėjų svetainėje:
http://www.cultureartfact.org/index.php?tid=11&sid=5&aid=1206

Nevėžininkai garsinami nuo pat Atgimimo laikų, tačiau nuo pat 1998 m. Valstybės turto paveldo fonde ši vieta vis dar minima kaip "Sandėlys". Vandalai negailestingai naikina unikalią dvaro koplyčią. Akcijos tikslas – atkreipti visuomenės bei valdžios dėmesį į nykstančią Panevėžio regiono kultūros vertybes surengiant meno ir kūrėjų darbų, istorinių, literatūrinių programų pristatymą netikėtoje erdvėje.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

5 thoughts on “Angelai prisilies Nevėžininkuose

    1. rokiskis Post author

      Numaniau, kad gali būti kažkokių nešvarių dalykų. Bet greičiausiai viskas paprasčiau -- kokios nors valdininkų atžalėlės siautėja arba šiaip kam nors neparankus tas statinys -- iš kultūros paminklų gi vienos bėdos ūkiškiems žmonėms.

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *