Pratęsiant diskusines temas

Po viso to bardako, kuris kilo, kai labai atvirai išsakiau tai, ką galvoju apie moterų liesinimosi teorijas, gavosi taip, kad neturiu nei žodžių paaiškinti. Galiu tik pasakyti, kad socialinė sąmonė ir asmeninės pasąmonės gelmės – neišmatuojami ir nesuvokiami. Geriausiu atveju – galima tik kraštelį užkabint. Ir matyt, kad nejučia užkabinau, jei jau tokia reakcija kilo.

LJ jau susibūrė kovos prieš kiaules partija, kurios nariai netgi identifikavo, kad aš su jais dariau kažkokius šlykščius eksperimentus, dėl kurių jie baisiai pasipiktino. Vienareikšmiškai – esu trolis, paršas, kekšė ir dar ten kas nors (galit papildyti). Tobula, tiesiog tobula. Matomai, jau galim kalbėti net ir apie psichotroninį ginklą, kuriuo per interneto bangas apspinduliuoju smegenis. Nes kaip gi kitaip paaiškinti, kodėl tas debilas Rokiškis daro kažkokias pasipiktinimą keliančias frustracijas kovotojams už Tiesą ir jais manipuliuoja? Neabejotinai manipuliuoja, tai šlykštūs eksperimentai, kurie negrįžtamai sužaloja psichiką!

Paradoksaliu būdu, kovos prieš kiaules partsekretorius turi kitą nuomonę: pagal jį, visa tai yra neabejotinas ir nusikalstamas Rokiškio debilumas, mat šis išsigalvoja kažkokius archetipus, o nesupranta elementarių socialinių reiškinių. Todėl prisisvaigęs savo teorijų, ėmė skelbtis kažkokios genties vadu. Rokiškis – tai žinojimo auka, kuriai nedašunta tokie akivaizdūs argumentai, todėl neabejotinai – paršas! Juk kokiu debilu reikia būt, kad nesuprast, jog archetipinė moteris turi antsvorio problemų! Košmaras! Tas šlykštus kiaulių vadas ant visų daro savo šlykščius slaptus eksperimentus!

—————————————————————————————-

Kita vertus, iš diskusijų kažkaip iškrito vienas dalyvis, įvardinęs didžiąją dalį kitų diskutuotojų išreikštų minčių viename laiške, kurį ir skelbiu. Tai   , kuris, tikiuosi, užsiregistravęs LJ, neapsiribos šiuo laišku, o sukurs įdomų blogą. Žemiau – visas maloniai pateiktas tekstas:

Gerbiamas pone Savukynai, negi jūs iš tikrųjų manote, kad vyrams patinka „apvalainos moterys“? Ar tik nebus taip, kad tai tampa ne tik bėda visai JAV, bet ir kažkoks europietiškas fetišas? Jeigu mes pamiršime, kad didelis svoris yra ligos padarinys, tai belieka vienintelė išvada – visi tie, kurie save vadina „gero homo sapiens turi būti daug“, yra paprasčiausi tinginiai. O kuriam iš veržliai mąstančių tautos atstovų gali patikti tinginys? Negana to, kad toks padaras yra niekam nenaudingas ir negerbiamas, tai tokį, be galo savimi pasitikintį rakštį kai kurioje vietelėje, reikia ir išmaitinti, šiltai aprengti ir paguldyti ant krosnies. Kam patiktų tokia moteris pašonėje? Kokioje dar pašonėje, ji gi nuo krosnies nenuliptų. Ir jau nebe iš tingėjimo, o dėl per daug apvalainų kūno formų. Tokioms apvalainutėms galime ne jausti šiltą ir garbingą meilės ar susižavėjimo jausmą, o tik perfrazuoti puikiai žinomą posakį – „tikra moteris savo […] mato be veidrodžio“.

Su praplikusiais ir turinčiais daugiau liulančių riebalų nei Einšteinas raukšlių smegenyse yra labai panašiai. Ir apskritai, kuo čia dėtas nuplikimas ir liguistas antsvoris. Na gerai, ne liguistas, o tinginio antsvoris. Jei bent vienas iš tų didžiapilvių reguliariai lankosi sporto klube ir valgo subalansuotą maistą, o ne sėdi bare ar prie televizoriaus su alaus buteliu rankoje ir bulvių traškučių pakeliu, tai jam reiktų mažų mažiausiai įteikti aukso medalį.

Bet mes ne apie vyrus. Ar tik nebūsime (nebūsite) patapę maksimalistais ir užuot šį potraukį į visko apsčiai turėjimą pritaikę netinkama kryptimi. Teigiate, kad turime atsižvelgti i beždžiones. Tai pirkdami televizorių gal atsižvelkim į akmens amžių? Ir kada vyrai vertina vyrus, pagal jų moters idealą? Ar tai tik nebus dar didesnis maksimalizmas, sklindantis jūsų rašinio eilutėmis? Taip taip, jūs neapsirikote! Vaivorykštinė vėliava po truputį randa kelia į jau ir taip sugadinto pasaulio padangę. O jei tie treninguoti „paloskininkai“ ir žiūri į lieknas šviesiaplaukes, tai jie jas visas ir susirenka! Ir ne kitaip! Nes „alaus pilvo“ savininkas neturi jokių šansų!

Jei žmogų lyginsime su beždžione, tai ko vertas vien žmogaus vardas, jau nepaisant jo grožio? Pilvotas patinas – kaimenės valdovas. Tinginys ir bailys yra vadovas? Ir jis kam nors iš bandos yra gražus? Jis gali tik dusliai mušti per savo it kamuolį pilvą ir melstis, kad visi raumeningi kovotojai nesupuls ir jo nesudraskys į gabalus ne dėl valdžios, o dėl jo apgailėtinos išvaizdos. Ar bent viena graži (pagal nusistovėjusius, o ne pagal Rubensiškuosius standartus) moteris guls i lovą su praplikusiu pilvočium, jei jo piniginėje gyvena voras? Ne! Ir kodėl gi? Jei jis toks gražuolis, taip stengiasi lovoje ir turi mažiau nei vidutinį, kodėl niekas jo nemėgsta? Nei vienai nepatiks lankstumo pamokos, bandant per jo „ne nuo alaus, o alui“ pilvą pasiekti karštą bučinį. Lygiai kaip ir kiekvienam nepatiks apvali pagrandukė, kuri ne tik sulaužys jam stuburą, bet ir visą lovą vieno nekoordinuoto judesio metu.

Ir kuo dėtos dar vienos ligonės – anoreksikės? Kuo vargšas ligonis nusikalto, jei jam Dievas nedavė sveikatos ar sveiko proto? Nei vienam nepatinka ligoniai, kokia liga jie sirgtų. Juo labiau nepatinka ligoninės. Jos kaip koncentracijos stovyklos, tik ne Hitlerio ideologiniams priešams, o likimo nuskriaustiems. Bet tokios stovyklos ateina! Kuo daugiau apvalainučių matysime gatvėje, tuo labiau busime izoliuoti nuo tikrųjų kūno formų. Plokščias pilvukas ir neiššokę kaulai – štai kur tikrasis grožis. Dvidešimties centimetrų vaisingas pimpalas – štai kur tikrasis pasididžiavimas.

O kas siekia turėti 40 yra paprasčiausios reklamos aukos. Ir vėl gi – pasisukusi smegeninė yra liga. O ligą reikia gydyti. Lygiai kaip ir išsišokusių kaulų savininkes, kurios jūsų manymu yra visų grožio idealas. Juk gyvename ne mados pasaulyje, kur svarbus kaulų svoris, o ne moters grožis. Labai natūraliai kyla klausimas – kodėl atsiranda kompleksuojančių dėl savo mažo daikčiuko? Todėl, kad moterims dydis svarbus! Kad ir kiek mokslininkai atliktų tyrimų, kad ir kiek apie tai skanduotų visi aplink, bet jei moteris pirmą karta tave išvydo nuogą ir sukikeno pamačiusi tavo pasididžiavimą, tai labai natūralu, kad ilgainiui tai ima kelti susirūpinimą. Tas pats ir su moterimis. Jei joms kas nors juokais pasakė, kad „sveri tik 50, o atrodai kaip 75“, tai joms bus didžiausias įžeidimas, kurį seks beprotiškas noras ir pastangos numesti tuos „nereikalingus“ 25 kilogramus iš tų normalių penkiasdešimties.

Ir anokia čia baimė, kad pimpalas per trumpas. Tai ne baimė, o silpnavališkumas. Jei taip būtų paprasta įtakoti visus vyrų sprendimus, tai gyvenimas būtų be galo lengvas. O jei moterį būtų galima taip lengvai viskuo įtikinti, tai visi vyrai būtų be galo laimingi. Tai nėra kažkoks ypatingas kompleksas – tai savo erdvėje egzistuojančių pašiepimo rezultatas. Nei vienam nešautų mintis į galva pasididinti pimpalą, nes jis neva jam pačiam negražus. Taip, turime mylėti savo kūną, na bet kas grožisi savo daikčiuku būdamas vienas prieš veidrodį? Va kai moteris juo grožisi ir stebisi, tai kita kalba. Bet kuriai iš jų patinka jo ieškoti, kaip adatos šieno kupetoje? Lygiai kaip ir nei vienam iš vyrų nepatinka moteris, kur nuoga panaši į lentą. Štai iš kur gimė implantai. Juos įsidedančios silpnaprotės? Tai visi, kas stengiasi atrodyti puikiai ir nesusilaukti pašaipių šūksnių, yra „specialūs“? Tai baikime tokiais būti! Išmeskime iš savo garderobo kostiumus, kaklaraiščius, vakarinės sukneles ir susisukę į skarmalus ir pamiršę apie dezodorantą keliaukime į gatvę. Būsime natūralūs ir baisingai bjaurūs viename. Būsime natūralūs pašaipos objektai – dar labiau atskirti, pašiepti ir pažeminti. Ar tai turėtų būti mūsų kredo?

„Seksualumas reiškia vyrišką išvaizdą – netgi tuo atveju, jei jus traukia moterys.“ Vyriškos moterys? Ar tai dar viena nežabotų aistrų filmų kūrėjų fetišistinė fantazija? Jei puiki išvaizda – vyriška išvaizda, tai moteris turi būti raumeninga? Ar ji turi turėti „alaus pilvą“? Moteris turi būti grakšti ir švelni, o ne stambi ir panaši į aplesino odelę. Moteris turi lengvai, lyg drugelis, plazdėti aplink, o ne kaip tinginys gulėti ant krosnies.

Viskas be galo paprasta? Taip! Svarbu nebūti tinginiu ir prižiūrėti save. Ir gyventi taip, kad pačiam būtų malonu. O jei ji sako kad tavo per mažas, pasakyk jai, kad ji stora – bet kokiu atveju bus lygiosios.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

50 thoughts on “Pratęsiant diskusines temas

  1. grybukaras

    Kaip visada tobuliausia -- išvadose.
    Ir gyventi taip, kad pačiam būtų malonu. O jei ji sako kad tavo per mažas, pasakyk jai, kad ji stora – bet kokiu atveju bus lygiosios.
    wheeeeeeeeee, tai tikrai malonus gyvenimas. Svarbiausia lygiosios hehehhe.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Jo, pasakyk jai, kad ji stora, ji tau -- kad tavo trumpas, taip užkabinę viens kito kompleksus -- susimušt, o paskui -- į lovą, vat ir seksas.

      Reply
  2. Anonymous

    Vėl anonimas
    Na vėl tie dydžiai, lauksim, kol moterys patvirtins ar paneigs.

    Reply
  3. grumlinas1

    Tiesą pasakius, stebiu aš visus šituos jau kažkelintą dieną vykstančius chorų karus ir dar kartą įsitikinu, kad šiame lietuviškojo LJo sektoriuje negali būti juodų avių, tik baltos. Kitaip gausi tokią negatyvo porciją, kad, pavertus ją elektra, užteks pakeisti Ignalinos AE ir dar liks rytinei kavai užsivirinti. Ir tu dar neužkabinai tokių temų, kaip Zeppelinus… Tada ko gero piniginėmis iš Rokiškio skūros prekiautų Pilies gatvėje.
    P.S. Šiaip meilėje visada yra lygiosios, nes jeigu moteris myli -- ji nepasakys, kad tavo per mažas; ir jei myli tu -- niekada nepasakysi, kad ji stora. Paprasta, tiesa?

    Reply
    1. mato_taupa

      „nes jeigu moteris myli -- ji nepasakys, kad tavo per mažas; ir jei myli tu -- niekada nepasakysi, kad ji stora. Paprasta, tiesa?“ -- Pritariu.

      Reply
    2. rokiskis Post author

      Būtent. Nieko net nekabinau, o toks vambzdiec prasidėjo, kad man pačiam baisu. Dar LJ -- tai nieko, čia žmonės kultūringi, bet atrodo, kad ne tik LJ čia įsivėlė…

      Reply
    1. rokiskis Post author

      Jaučiu, mane atfriendinusių dar padaugės, nors jau ir neseku dabar net 🙂 Kita vertus, išties, bent judesys kažkoks 🙂

      Reply
  4. literatka

    Vieno dalyko nenumatė -- kartais moterys kikena specialiai. Ne dėl to, kad pimpalas mažas, o tam (kaip man kartą viena prisipažino), jog žinotų, jog be jos jis jokiai kitai nebus reikalingas. Nesakau, kad logiška, bet taip mąstančių yra.
    O dydis -- nesąmonė. Čia vyrų didžiulė klaida. Svarbu nei ilgis, nei storis. Svarbu įgūdžiai.

    Reply
    1. varske

      да вот с одной стороны как-то и да.
      если рассуждать холодно по логике и науке.
      но с другой стороны все эти „важно-не важно“ разговоры о сексе немного глупы.
      надо признать , что природа все-таки нас так устроила, как ни крути важны все эти внешние признаки, размеры-объемы.
      визуальное возбуждение одно из первых в сложной цепочке сексуальных отношений.
      как бы мы не хотели иначе.

      Reply
      1. literatka

        визуальное возбуждение присуще мужчинам, а о женщинах не зря говорят „ушами любят“, и, поверь мне, порою этот большой размер так и хочется отрезать, ибо боль, тогда это ударяется в стенку матки, соизмерима с болью когда вам попадают в яички.

        Reply
  5. maumaz

    Rokiški, 1) nustok ant manęs varyti asmeniškai, kol kas visą laiką aš puoliau tavo teiginius, o ne tave (nors galėčiau); 2) nustok man prirašinėti tai, ko nesakiau, nes pripaišyti kitam savo sakymus ir paskui juos paneiginėti -- nesolidu.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Būkim objektyviais. Mano postuose varymų ant tavęs nebuvo. Bet vat tavo postas, pilnas epitetų -- buvo, gražiai palaikytas būrelio tavo pasekėjų. O čia -- tik atsakymas, kuriame, būkim vėlgi objektyvūs, varymo ant tavęs ir tavo palaikytojų -- daug kartų mažiau. Čia vadinasi „puoliau tavo teiginius, o ne tave“?
      O dėl prirašinėjimų to, ko tu esą nesakei -- gal dar nori pašnekėti apie tuos idealius graikų dievus, kur pavaizdavai graikų mitologijos žinovą, o paskui sėdai į balą, kai paaiškėjo, kad net nesugebi tų mitų interpretuoti? Juk berods tenai paskui ėmei skųstis, kad tu nesakei kažko, ką akivaizdžiai sakei? Aš suprantu, kad nejučia užlipau tau ant kažkokio komplekso, nes kitaip negaliu paaiškinti tavo visiškai netipinės reakcijos, kai vietoj būdingo kultūringumo ir humanizmo staiga ėmė ir išlindo ilgai slėptas tavo vidinis Aš -- pilnas savimeilės, egocentrizmo ir t.t. -- netgi įsivaizdavimo, kad aš savo bloge ištisus postus skiriu tau, o ant tavęs ir tavo partijos narių darau kažkokius eksperimentus. Zašybys.
      Nesiūlau atsipeikėti, nes nemanau, kad tau tai padės. Gali dar parašinėti už anonimus visokius -- taip juk lengviau, tiesa?

      Reply
      1. maumaz

        Oho, genialu. Ką gi, nesiruošiu įrodinėti, kad nesu kupranugaris, bet tiesą sakant nesitikėjau, kad tau gali pasivaidenti, jog aš turiu laiko dar rašinėti anoniminius komentarus.
        Tema, manau, išsemta iki dugno ir bent jau iš mano pusės tai paskutinis pasisakymas.

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Būtent kad tau galėjo pasivaidenti, kad aš apie tave rašinėju postus -- vat šito aš nesitikėjau. Bet jei jau tau pasivaidena tokie dalykai, tai atleisk, man irgi gali daug kas pasivaidenti. Juolab, kai anonimai kapsto visokius purvus, kokių Lietryčio blevyzgos vargu, ar ieškotų. Turi paaiškinimų?
          Sakai, kad tema išsemta iki dugno? Tai reiškia, kad neturi, ką pasakyt?

          Reply
    2. rokiskis Post author

      Galiu pacituoti tavo „puoliau tavo teiginius, o ne tave“:
      Įdomu, kiek pimpalų ir papų bebrų, centimetrų ir kilogramų ekspertui, plikės ir pilvo ordino kavalieriui reikės prirašyti paklodžių, kol dašus (arba kur nors pagaliau perskaitys), kad žmonių seksualinis gyvenimas yra ne tik biologinis, bet ir socialinis reiškinys?
      Aišku, tada jo teorijai reikės pataisų. Bet ekspertai teorijų netaiso, teorijos prisitaiko prie ekspertų.

      P.S.
      Ar jau atpažinote antroje figūroje iš dešinės archetipinį genties vadą, seksualinio patrauklumo etaloną? 😀

      Reply
  6. mishrune

    ржунимагу XD
    Iš pradžių tingėjau skaityt, nuo ko čia tos putonės prasidėjo, ale paskui pamislyjau -- palauks tie skalbiniai, ir prisėdau… oi ai, rokiški, būtum nevedęs, o aš netekėjus -- kabinčiau, dievaži! 😀

    Reply
          1. mishrune

            Pala… aš baisųjį piktąjį tamstą iki isterijos privedžiau??? Blyn, tai man kaip minimum medalis priklauso dabar!!! XD

            Reply
            1. rokiskis Post author

              Dar pasakyk, kad tu irgi toje kovos prieš kiaules partijoje. Tai išvis nusišausiu su dūrų rankena. 😀

              Reply
              1. mishrune

                Kamon, ar aš panaši į anoreksijos propaguotoją? Man, kaip dorai paršavedei, nereik net galvot, kurioj barikadų pusėj bulbes lapnot.
                Ale bet gi vistiek, isterikos? Kietai, nu, aš iki tokios būsenos net savo katės negaliu sunervyt. 😀

                Reply
                1. rokiskis Post author

                  Nu jau, nu jau. Pati gi gyreis kadais, kad esi baisiai vriedna 😀
                  Jaučiu, reiks kurti kiaulių partiją, kad nuo kovotojų prieš kiaules apsigint. Ir maždaug kaip ir aiškino tie kovotojai, apsiskelbt kiaulių vadu ir kažkokia ten kekše. Nes o ką daryt, ką daryt?

                  Reply
                  1. mishrune

                    Kad vriedna -- tai nereiškia, kad moku nervyt. Užknist -- taip, pavyksta tobulai, o va kitaip iš pusiausvyros išvest -- nu anikaip.
                    Joa, kurk partiją, galėsi būt Esminis Kuilys 😀

                    Reply
  7. mato_taupa

    Man susidarė įspūdis, kad ši tema truputį užsiciklino. Vis užburtu ratu eina. Gal reikėtų išeiti iš to užburto rato?

    Reply
  8. Anonymous

    Tu bl parashyk geriau kaip prostitucijos bizniu uzhdarbiavai rokishki. chia vaizduoji bl nekalta visi tik aplinkui bl kalti ir visi bl dibilai tik tu vienas nx chia protingas ir geras o bl papasakok kodel taves belaruski mentai iki shiol paieshko ir kodel pavarde pasikeitei bl ir dar apis savo ryshius su spaudos zhvaigzhdem bl papasakok ko tyli a????

    Reply
  9. Anonymous

    rokishki rokishki, tu gal dibilas kad galvoji niekas nesupras tavo tu JUODUJU TECHNOLOGIJU. gal manai niekas nezhino tavo NLP ir eriko HIPNOZES kuriu tu MASKVOJ mokinais? chia zhinok nedurniai sedi, parisho tave su tavo ekskrementais tu gink nesigines, gali uzhdarinet savo bloga vis vien ish tiuriagos nerashinesi greit

    Reply
  10. Anonymous

    tai ko tyli rokishki? gal manai apie tave niex nezhino nieko? labai klysti draugeli. papasakok geriau kaip belarusijoj vidurine baiginejai o paskui i minsko milicijos mokykla istojai, kur KGB KADRUS ruoshia. kad mentas budamas galetum savo dielas sukti. ir kaip tave ish ten ishmete. tada ir turejai begti i lietuva. gal bandysi paneikt???

    Reply
      1. Anonymous

        O tu jo paties paklausk ar visa tai neteisybe ka apie ji rasho, pasitikrink ka jis tau pasakis. ar gal ir tave jisai bande idarbinti kur nors mergaite kokia nors, nesiule pinigu uzhsidirbt vakarais???

        Reply
        1. nito_os

          aisku nesiule, nes zino, kad as jau idarbinta „mergaite kokia nors“ :DDD
          bet kokia nesamone, del tokio nekalto straipsnio…

          Reply
        2. Anonymous

          Anonimė
          Man ne tik siūlė, bet ir įdarbino, ir ne tik vakarais, tad susikūriau diiidelį gerbūvį ir ką? Pavydi???

          Reply
  11. volunge

    Juokiausi kol apsiverkiau, paskui pasidarė baisu, o po to vėl juokinga. Rokiški, apskūsiu tave dėl moralinės traumos, kurią patyriau. 😀

    Reply
  12. Anonymous

    tu bl gaydys ir nesigydai rokishki. asilas tu ir izheidi nieko nesusijusius zhmones. dabar ir gg ant taves nekenchia ir su lj draugais susipykai ir izheidei. visi pamate tavo tikra veida. jau niekam nebus del taves abejoniu. neapsimesi kuo nesi.

    Reply
  13. Anonymous

    tai kaip ten buvo su tom malalietkem i lenkija kur vezhei, a? rokishki, ar parashysi apie tai straipsni, baltuju vergiu prekyba?

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *