Iranas teigia, kad viskas yra melas ir falsifikacijos

Iranas teigia, kad TATENA teiginiai apie kuriamą branduolinį ginklą yra melas, o TATENA duomenys – falsifikuoti.

Na ir ką gi čia apie tai pasakyt? Nebent tiktai tai, kad kai tik ėmė kurti branduolines technologijas, o TATENA apie tai paskelbė, Iranas irgi aiškino lygiai taip pat – kad TATENA meluoja, o jos duomenys – falsifikuoti.

Manau, kad yra ganėtinai aukšta tikimybė, kad kaip ir buvo kalbėta Vangos ar tai Nostrdamo (ar dar kokio nors šarlatano) pranašystės, Trečias Pasaulinis karas kils Artimuosiuose Rytuose. Gal būt, netgi visiškai greitai.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

12 thoughts on “Iranas teigia, kad viskas yra melas ir falsifikacijos

  1. Anonymous

    Jei kas ir sukels tą karą, tai ryškiai ne arabai, o usa. Nejaugi tamsta irgi pasiduosi tai propagandai…? Labai nenoriu veltis į visokias politines diskusijas, nes jos dažniausiai neturi pabaigos, o dažnai ir jokios prasmės, tad atsiprašau, nesusilaikiau.

    Reply
      1. rokiskis Post author

        Taip giliau pagalvojus, toli gražu ne visad būna aišku, kas išties pradėjo karą. Netgi tada, kai viskas iš pirmo žvilgsnio atrodo aišku.

        Reply
    1. rokiskis Post author

      Parašysiu atskirą postą apie tai. Ne viskas taip paprasta, kaip atrodo, pasižiūrėjus rusiškos TV 🙂

      Reply
      1. Anonymous

        Ech, jei dėl rusiškos tv mintis buvo skirta man, tai norėčiau pareikšti, jog rusiškai aš nemoku, augau nepriklausomoje Lietuvoje 🙂

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Rusiška TV -- kaip pavyzdys. Taip ar anaip, propaganda dirba abiem pusėm, todėl nevertėtų galvoti, kad jei viena pusė atrodo įtartina, tai reiškia oponuojanti pusė savaime teisinga. Būna įvairiai, o Irano atveju atrodo, kad teisybės daug daugiau pasako JAV.

          Reply
  2. chugunka

    Arba nekils. Akivaizdu, kad branduolinis ginklas geriausia tinka ne tam, kad juo pasinaudoti, bet tam kad juo šantažuoti. Iranas sugeba tai daryti, net neturėdamas to ginklo, o jau jei turės… tai jų balsas skambės visai kitu tembru. Gal net galės su kaloša padaužyti UN stalą.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Aš manau, kad scenarijus, kurio norėtų Iranas -- būtų toks, kad jie pasigamina keliasdešimt atominių bombų, kurių dėka atgraso visus nuo puolimo, o tuo tarpu patys perima gabalą Irako, o taip pat gal ir kitų teritorijų. Klausimas, ar Vakarų šalys bei Izraelis tai leis.
      Šiaip jau daugiau parašiau ta tema -- http://pipedija.laikas.lt/index.php/Beatos_knyga

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *