Katastrofos

Iš kelių žmonių gavau klausimą, kodėl nieko neparašiau apie nukritusį Lenkijos lėktuvą ir ar kartais nėra tam priežasčių. Ir ar nėra priežasčių, kodėl nerašiau apie sprogdinimus Rusijoje. Todėl, nors ir nenorėjau rašyti, visgi manau, kad teks parašyti.

Neparašiau todėl, kad tiesiog neturiu ką apie tai pasakyti. Ir vienu, ir kitu atveju – tai yra katastrofos, kurioms neturiu žodžių. Tai košmaras. Vienu atveju – daugybė žuvusių žmonių, kurie niekuo neprasikalto jų žudikams. Kitu atveju – šalis liko be pusės vadovybės.

Bet tai ir taip visiems akivaizdu – tą jau pasakė kiti. Nemanau, kad mano užuojauta kažką pakeis. Nepažinojau nei vieno iš jų. Manau, kad išties tokiu atveju geriausia yra patylėti. Ir pagalvoti. Apie viso ko laikinumą ir nestabilumą. Apie kitus žmones. Ir apie mus pačius.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

6 thoughts on “Katastrofos

    1. rokiskis Post author

      Tiesą sakant, visokių delfių komentarų net nenoriu skaityt. Kita vertus, turiu labai negerą įtarimą, kad pusę tų nesąmoningų komentarų parašo latvių gatvės botai (sprendžiant iš to, kaip kai kurie komentarai kartojasi per dešimtis vietų), o kitą pusę -- mažvaikiai (sprendžiant iš jų laiko -- po pamokų).

      Reply
    1. rokiskis Post author

      Taip, įdomi analizė. Kita vertus, apie aviaciją mano žinios tik teorinės, tad nelabai išmanau, nenoriu nieko spręsti.
      BTW, jei neklystu, radijo aukštimačiai visuose didesniuose lėktuvuose seniai yra, o pakilimo-nusileidimo takas tame aerodrome, jei gerai supratau, porą kartų ilgesnis už „normalų“. Tad man, kaip neišmanančiam, ganėtinai keista, taip ar anaip.

      Reply
    2. chugunka

      Ka ten berasytu, galutinis sprendimas tupti ar ne, skristi ar ne ir pan. ir atsakomybe uz ji tenka orlaivio vadui. Siaip reikia palaukti oficialiu isvadu, neabejoju, kad jos bus issamios ir placiai paviesintos.

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *