Verslo Klasė

Išėjo jau naujas numeris Verslo Klasės. Kurį visiems rekomenduoju, nes tikrai geras. Ir tenai vienintelis ligšiolei geras mano straipsnis. Visi kiti buvo prasti, o šitas – daug geresnis. Taip kad greitai visi marš į kioskus bei parduotuves, ir visi nusiperkam greitai po 10 numerių sau ir pažįstamiems ir skaitom!

🙂

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

40 thoughts on “Verslo Klasė

  1. mmm_blem

    Kazkaip po truputi, pradeda ikyreti Jusu visu reklamos sia tema. Na zinom mes ta Verslo Klase, zinom, kad Jus rasote, kas nori, tas perka, seka… Gal ir gana? Nejau dabar visi kas menesi kartosim kiek pardavem, kiek tel rageliu kasdien pakelem ar kiek klientu laisku atrasem. Nu kamon.

    Reply
      1. mmm_blem

        Tai jau ir be patarimo tiek susivokiu 😀 Bet aciu.
        O nuomone issakyti irgi galiu.
        Nusibodo ta Verslo Klase. Manau, puse is Jusu turi ir daugiau ka pasakyti, ne tik apie tuos straipsnius vis is naujo per nauja…

        Reply
        1. maumaz

          Ok, paaiškinsiu paprasčiau. Žurnalas yra ant išnykimo ribos, o mes nenorim jo prarasti. Todėl mes ir stengėmės apie jį skalambyti. Tad -- atleisk, bent jau aš ir toliau apie jį kalbėsiu ir rašysiu. Nes manau, kad tai vertybė, kurią reikia išlaikyti.

          Reply
          1. mmm_blem

            Labai aciu uz paaiskinima. Siek tiek lengviau suprasti. Bet visgi, jei Jusu pasiulymas yra neskaityti ar isfriendinti, tai kam ta Jusu dazna reklama bus skirta? Gal siaip, i platybes? Kokia tada is jos nauda? Viskas labai gerai, kol su saiku. Paskui rezultatas bus atvirkstinis.
            Tik tiek ir norejau pasakyti.

            Reply
        2. ezhux

          aš galvojau, tuoj sulauksi patarimo tiesiog nesinaudoti oficialiu internetiniu VK organu -- LiveJournal.com 🙂

          Reply
          1. mmm_blem

            mhm
            Tiesą sakant, norėjau Maumo paklausti, ar tik VK -- vertybė. Bet iš pasisakymu kaip ir aišku, kad LJ bendruomenė tikrai ne, nes pasiulymas konkretus.

            Reply
    1. ashtroka

      Dabar greitu laiku reklamos nebus… Popierinį variantą garsinsim tik kitais metais, ir tai tik pavasarį -- kovo 31 d :/

      Reply
        1. rokiskis Post author

          Blogai labai, situacija. Todėl visi ir reklaminam. Nes jei užsidarys -- kultūringos spaudos neliks išvis. Tik verstinė arba geltona.

          Reply
  2. maumaz

    Niekaip negaliu sutikti, kad šitas tavo straipsnis geriausias. Apie raktažmogius tikrai geresnis, senasis, apie mokesčius, irgi. Šitas kažkoks… isteriškas 🙂
    Atsiprašau…

    Reply
      1. mato_taupa

        Aš balsuoju už šitą straipsnį, palyginus su visokiom vadybom 🙂
        Šis straipsnis yra rokiškio stiliuje, o tai reiškia, kad įdomiai ir protingai išdėstyta ir išvedžiota, ir klausimų iškyla beskaitant, ir pasiginčyti norisi. O apie raktažmogius buvo visai skirtingai parašyta, nei JL rokiškis dėsto. Čia gal iš labai didelio rašto buvo išeita iš krašto su tais žmogiais? :-)))

        Reply
            1. rokiskis Post author

              Re: Pakartosiu nesulaukusį atsakymo Kreivarankio klausimą
              Trumpesnė versija ir tik uždarai, kad parecenzuot galėtų kažkas 🙂

              Reply
  3. Anonymous

    Rūta
    Skaitydavau jūsų anonsus (reklamas) apie VK-suintriguodavote, o prekybos taške nepirkdavau, nes labai brangus. Šį mėnesį buvau maloniai nustebinta, nes kaina tapo normali: prie lentynos stovėdama pasikankinau minutėlę,-Laima vs VK ir pirkau VK:)

    Reply
  4. raisin_v

    O kodel sio zurnalo nera internetinio, su pilnu turiniu? Sugalvokit prenumerata internetinio zurnalo… Gyvenu uzsieny, mielai skaityciau.

    Reply
      1. raisin_v

        Aciu uz nuoroda, paziurejau. Gal as ko nesuprantu, bet…Gruodzio menesio zurnale siulomi 9 straipsniai po 1 lita. Cia visas turinys? Atsiprasau uz klausima -- o kodel toks skirtumas? Juk prenumerata uz 6 nr -- 36 Lt, tai matematika nera labai sudetinga. Antra vertus, apmokejimas: „Siųskite SMS žinutę STR1 telefonu 1679 ir gaukite laikiną vartotojo vardą bei slaptažodį straipsniui pirkti. Žinutės kaina 1 Lt.“
        Is uzsienio trumpuju zinuciu neissiusi, taip kad ir apmokejimo budas netinka…

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Na, prisipažįstu, aš ten irgi nelabai viską suprantu… Žada, kad greit turi atsirasti normalus puslapis ten, gal tada pasitaisys.
          Ghrmz. Aš tik straipsnį parašiau, tai vat… Nemoku ten su tuo puslapiu irgi.

          Reply
  5. klaustux

    Šitas numeris labai nykus pasirodė. Apie tabu jau buvo skaityta čia, o daugiau … avies medžioklė nesužavėjo, dar užstrigo apie japoną finansų ‘genijų’, o bandant daugiau prisimint, jau reik kaktą raukyt. Skystokas numeriukas, žo.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      O man avelė paskersta patiko, kitų dar nespėjau perskaityt. Tikiuosi, kad daug gyvūnėlių teisių gynėjų ją pamatė. Ir kažkam gal persisuko kažkas galvoje. Tik šiaip jau susinervinu, Giedriaus straipsnius skaitydamas, nes labai užsinoriu to maisto 🙂

      Reply
        1. rokiskis Post author

          Tarp kitko, priminei: yra vienas įdomus dalykas -- jei reikia eiti ko į parduotuvę apsipirkti, tai reikia eit kaip reikiant privalgius, persivalgius tiesiog. Kad tu žinotum, kaip neutralizuoja marketinginius ir kitus bullshitus. Ir kad tu žinotum, koks atradimas būna, kai supranti, kaip smarkiai tie reklaminiai dalykai smegeninę persunkę… Normaliai net neįtartum.

          Reply
          1. klaustux

            marketingui neutralizuot labai gerai padeda tikslus pirkinių sąrašas 🙂 O nepavalgęs aš į turgų nuėjau prieš porą savaičių, kur marketingo gal ne tiek, bet vis viena grįžau su pora kg karbonado, kilu lašinių ir pora dešrų 🙂

            Reply
            1. rokiskis Post author

              Aš ne apie tą marketingą. O apie tą, kuris dalyvauja ir pirkinių sąrašą sudarant, ir t.t.. Pasamonėj slypintį. Nueik į parduotuvę be pirkinių sąrašo, bet rimtai _persivalgęs_, apsirijęs. Suprasi, apie ką kalbu 🙂 Kol neišbandysi, nepatikėsi, kokio lygio tai efektai 🙂

              Reply
                1. rokiskis Post author

                  Ne. Aš apie psichikos reagavimą. Tiesiog pabandyk gerai persivalgyti ir tada nueiti apsipirkti „ko nors“. Suprasi. Kitaip -- nepatikėsi, apie ką kalbu 🙂 Tai tiesiog kaip fiziologinis smegenų jungiklis koks.

                  Reply
  6. poluden

    Paskaičiau tik ką. Patiko 🙂
    Vienintelis momentas, pasirodęs keistu, epigrafas be autoriaus 😉 O iš paraštės nuotraukai išvis susidaro įspūdis, kad epigrafo autorius Reuters 🙂

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *