Karalius nuogas :D

Vai vai vai, kaip supyko seimūnai, kai Saulius Stoma pavadino seimą mėšlu. Ne veltui juk sakoma, kad labiausiai žeidžia teisybė, viešai pasakyta, o ne koks nors melas 😀

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

8 thoughts on “Karalius nuogas :D

  1. grybukaras

    Žinai, aš irgi visai vienaip priimčiau teiginį, kad, pvz., aš esu girtuoklis, jei tai sakytų mano blaivininkas draugas, o visai kitaip -- jei koks Šustauskas.

    Reply
  2. ledas666

    Jei filosofiskai pamascius, tai nesvarbu kas konkreciai sako, svarbu, kaip dauguma apie tai galvoja. pvz, jei Sustauskas sako, kad grybas girtuoklis, o 20 sako, kad tik mazas retkartinis pijokelis, tai kaip ir turetume su pastaraisiais 20 sutikti:) zodziu, manau, kad Stoma teisus. as seimo meslu nevadinciau, as tai pavadinciau siltnamiu NR144

    Reply
  3. nemunas

    visokių ten žmonių yra. ne Parlamentas blogas, manau pati sistema neteisingai veikia, viruso pagraužta. Partijos per daug priklausomos nuo išorinio finansavimo, o oligarchinės grupuotės jas įpratino tarnauti interesams už numetamą kaulą. Praktika tai jau visiems atrodo normali, nes taip finansuojamos visos partijos, + dar pasipinigauja ir iš kitų interesantų. Iš tiesų, tai liūdnai atrodo visa sistema, beviltiškai neįveikiama.

    Reply
    1. grybukaras

      Tik labai iš dalies galima būtų sutikt. Pačiai priešrinkiminei kampanijai labai didelių pinigų nereikia, kad ją finansuot galėtų tik kažkokios oligarchinės grupuotės. Ypač dabar, su visais tais apribojimais. Labiau tie ryšiai ir nešvarūs reikaliukai išlenda kažkur viduriniuose pačios kovos partijų viduj sluoksniuose, sąrašus sudarinėjant ir panašiai. Bet ir tokiu atveju -- visai ne dėl pinigų ar kažkokių oligarchų paramos trečią kartą iš eilės pvz. Gargžduose išrenka Gražulį. Kuris išvis kaip pusiau nepartinis ten balotiruojas. Sistema kaip sistema, o kad bendras proto kiekis labai jau nedidelis, tai ir skaidriausios švariausios teorinės galimybės nepadės.

      Reply
    2. rokiskis Post author

      Sistema, kurioje partijos tapo priklausomomis nuo išorinio finansavimo, buvo įvesta tų pačių parlamentarų, kaip priemonė rinkiminėje kovoje -- mažos partijos taip prarado galimybes efektyviai kovoti per rinkimus dėl finansavimo trūkumo. Kitaip tariant, visgi ne sistema kalta, o tam tikri specifiniai žmonės.

      Reply
  4. karpienis

    Seimas komplektuojamas iš „dalykiškų“ žmonių,kurie tvarkys „aligarchų“ reikalus ir iš klounų,kurie linksmins publiką ,tuo pačių atitraukdami dėmesį nuo otkatčikų:)Iš prezidentūros ar vyriausybės juk tiesioginių transliacijų nėra:)?

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *