Eurovizija

Kad žinokit, bendrame šūdinų raudų ir nepataikymų į natas fone, mūsiškė Yva/69 danguje gal net gali ir laimėti… Ar ką ten tokius pasiuntėm? Neseku įvykių…

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

6 thoughts on “Eurovizija

  1. ledas666

    Rokiski, nu tu ir tamsus kaimietis:) Mes pasiunteme InCulto! daina tokia ju stiliuje, man asmeniskai nepatinka. nu bet tokia prie butelio klausytis galima. ka dar pasakyti? aaaa…. dar jie kelnes pabaigoj nusiples ir bus tokie blizgantys veidrodiniai triusikai:)

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Nu, nežinau, nelabai užsifiksavo, ką ten kas dainuoja, bet jei kelnes nusiplėš, tai gal ir laimės 🙂

      Reply
      1. ledas666

        Tai jooooooo, kelmes puse dainos atstoja:) o jei rimtai, tai negaliu saves priversti tokiu dalyku kaip eurovizija ziuret. nemoku ijungti durniaus, atsipalaiduoti ir tiesiog ziuret:)

        Reply
  2. malcius

    Jo, šitas pusfinalis tragiškas. Vienintelis, kurio galėjau klausyt, tai belgas. Bet ir tas eurovizijos apgadintas.

    Reply
  3. h0pi

    na jau na jau… inculto maladiec vyrukai, neaisku kaip europa sureaguos, bet osle jie kelia surmuli ir sutrauke nemazai demesio.
    ju daina ironiska ir linksma, man atrodo as pirma karta gyvenime dziaugiuosi issiustais dalyviais i eurovizija. net jei jie ir nieko nelaimes, bet bent geros energijos doze paskleis.
    http://www.youtube.com/watch?v=ab9C0klYilw

    Reply
  4. ifigenija

    jo, atlikejai tai beveik visi kaip zeme pardave. Del graiko tai suprantu, liudna jam, taupyti reikes dabar. O asmeniskai tai man patiko islande, portugale. Dar rusai visai smagus buvo. Ir gaila, kad suomiai nepraejo i finala.

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *