All your base are belong to us. Resistance is futile.

Kadangi jau kažkaip užkliuvau už senienų, tai štai jums dar viena – All your base are belong to us. Resistance is futile. Your will be eliminated.

Tiksliau, kad nebūtina būtų vaikščioti paskui nuorodas į visokias Pipedijas, tai ir čia įdėsiu. Tie, kas atsimena tą žilą senovę (apie 2000 metus), atsimena ir tai, kad JAV netgi saugumas ir policija ieškojo kažkokių teroristų pagal frazes iš šito filmuko – toks pakvaišimas tai buvo. Vargu ar dar kokia nors internetinė mėmė įstengė taip nenormaliai staigiai ir visuotinai išplisti.

All your base, al your base! All your base are belong to us! Your will be eliminated!

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

4 thoughts on “All your base are belong to us. Resistance is futile.

    1. rokiskis Post author

      Iki saugumo priėjo tada, kai užrašus iš serijos „resistance is futile“ ir „you will be eliminated“ ėmė gatvėse rašinėt didelėmis raidėmis. Tada kažkam ir susišvietė, kad čia galimai kažkoks alkaidininkų ar pan. sąmokslas, skirtas visuomenei įbaugint.

      Reply
        1. rokiskis Post author

          Nu, jiems taip susišvietė. Bet tarp kitko, taip. Sektoms būdingas smegenų plovimas, o tokioms, kaip Alkaida -- tai dar ir konspiracijos visokios, tad išties paralelių yra. Tik vat amerikonų teisėsaugai susišvietė, kad ir sąsajos realios gali būt. Tai labai daug patyčių dėl to patyrė 😀

          Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *