Aš jus sveikinu ir dabar man neškite padėkas

Aš jus sveikinu su savo gimtadienine švente, taip kad dabar jau galite man visi dėkoti, kad aš esu toksai jūsų mylimas ir jums tiek daug teikiu džiaugsmo ir dvasingumo. Melskitės man ir neškite man padėkas už tai, kad aš esu toksai jūsų puikiausias ir numylėtasis, o tai suėsiu jus kaip tortą! Tie, kas jau pasmerkti ir paklius man į nasrus, tegali išsigelbėti, jei atneš man dar vieną tortą!

Maloniai jums linkiu ir leidžiu turėti gerų švenčių šiandien. Su sąlyga, kad švęsti teliko jums vos pusvalandis, tai leidžiu pratęsti šias šventes ir ryt bei poryt.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

49 thoughts on “Aš jus sveikinu ir dabar man neškite padėkas

  1. Ele

    Nuoširdžiai sveikinu žiurkėnų giminės pažibą su šia nuostabia švente ir linkiu laimės, sveikatos ir sėkmės bloginime ir asmeniniame gyvenime (arba, jeigu bloginimas ir yra asmeninis gyvenimas, tai dar palinkiu ilgaamžiškumo). Bučkis 🙂

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Dėkui, reiks man tokių žodžių išmokt kada, nes kažkaip pastebiu, jog dažniau atvirkščiai tie žodžiai man gaunasi 🙂

      Reply
  2. kita

    Su Gimtadieniu, linkiu, kad per siuos metus zmones pagaliau ismoktu nebeklausti jusu, kur jiems eiti

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Dėkui 🙂 Čia ta proga, kadangi priminėt, tai padariau gailestingomo aktą -- atbaninau būrį visokių išbanintų, kurie nesuprato, kur jiems eiti 🙂

      Reply
    1. Rokiškis Post author

      Čia vat taip vat mane sveikina kiti gerbėjai, užuominas aiškias duodami negerbėjams, nes žino, kas visiems nenusipelniusiems bus:

      Reply
  3. Smile

    Sveikinu ir, kaip liepta, meldžiuosi tamstai (skamba beveik kaip seniai užmirštas „spasibo partii i lichno…“) Bet rimtai -- valgykit tortus ir rašykit ilgai ir žvaliai

    Reply
  4. Apokalipsės raitelis

    Kad „semkų“ nepritrūktų ir dantys neatšiptų! Taip ir toliau. Sveikinu!

    Reply
  5. auza

    NEKLUSNUS VAIKAS
    Buvo kartą toks mažas vaikas ir labai neklausė savo motions. Viešpats Dievas užsirūstino ant jo ir nusiuntė tokią ligą, kurios joks daktaras negalėjo išgydyti, ir netrukus jis mirė. Kai jis buvo nuleistas į duobę ir užkastas po žeme, staiga išlindo iš kapo jo rankutė. Ji vėl buvo padėta į savo vietą ir užkasta naujomis žemėmis, bet nieko tai nepadėjo: kiek kartų kasė, rankutė vis kilo aukštyn. Tada atėjo prie kapo motina ir sukirto per rankutę žabu, ir vos ji taip padarė, rankutė tuojau įlindo į žemę, ir vaikas nurimo savo kapelyje.

    Reply
  6. skaitytojas ugn

    Gimtadienio proga linkiu niekada nepatekti į pragarą:

    „Cookie is in a car as you can see“!

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Ačiū, tik vat tortą aš jau kažkaip spėjau suvalgyti, tai dabar laukiu, kol dar kažkas tortų pripirks, o kai jau bus užtektinai, tai dalinsiuosi, todėl tamstos norą reikia adresuoti visiems skaitytojams, kurie elgiasi nepadoriai ir neduoda pakankamo tortų kiekio 🙂

      Reply
  7. Remigijus Šimašius

    Nu labai labai sveikinu ir dėkoju už visus įspyrimus į užpakalį ir postūmius pirmyn.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Tai aš taip suprantu, kad jau valdžią Žemėje aš užgrobiau ir laikas imtis Galaktikos užvaldymo 🙂 Dėkui 🙂

      Reply
    1. Rokiškis Post author

      Aš tai žinote, neturiu televizoriaus ir todėl tų televizorių neišmanau, o ponas Užkalnis čia labai gudriai bando suvartyt viską ant manęs, kad aš dėl visko esu kaltas, nes jis labai gudrus.

      Ir aišku, dėkoju tamstai už sveikinimus bei taip toliau.

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *