Silikoniniai papai

Dabar, kaip žinia, prasidėjo nauja mada – visokios silpnaprotės kvaišos pjaustosi sau papus ir į juos prisikemša kažkokių gumų, silikonų ir taip toliau. Žinoma, tai visai suprantama, nes plastinės chirurgijos vertelgoms šitai yra puikus biznis. Bet štai čia, žinote, pasirodo yra tokia problemėlė: negana to, kad tie silikonai sukelia visokių ligų, tai jie dar ir trinasi ir girgžda. Tą jums gali patvirtinti visi vyrai, kurie silikoninius papus čiupinėjo.

Silikoninis krūtų implantas

Silikoniniai krūtų implantai yra daromi iš skaidrios gumos, kuri sutepama specialiu geliniu tepalu. Tačiau tepalas po kiek laiko susinaudoja ir implantas ima girgždėti, nes silikonai trinasi vienas į kitą.

Aišku, problemos prasideda ne išsyk, nes pradžioje jie implantuojami su specialiu tepančiu geliu, kuris girgždėjimą panaikina. Tačiau netgi kokybiškiausi implantai ima girgždėti jau po metų. Prastesni – ir po kelių mėnesių. Pradžioje girgždesys būna nestiprus, jis girdisi, kai čiupinėjama ir klausoma, bet ilgainiui jis pasidaro aiškiai girdimas, o kai implantai gerokai pasensta, jie girgžda tiesiog nuo papų siūbavimo, kai moteris eina.

Tačiau kaip sako, kuriam laikui girgždesys gali būti pašalinamas, į implantą suleidus tepančio gelio. Tiesa, ta procedūra kainuoja netgi brangiau, nei pačių implantų įsiuvimas, nes šundaktariai, ją darantys, puikiai žino: pacientės neturi jokio pasirinkimo ir sumokės tiek, kiek pareikalausi.

Žodžiu, aš čia turiu paprastą klausimą: kuo moteriai tepti papus, kad jie negirgždėtų?

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

74 thoughts on “Silikoniniai papai

  1. vasius

    Kažkada buvo blogo įrašas apie moteriškų lytinių organų higieną, dabar apie implantus. Ar kartais nesiruošiate leisti žurnalo su patarimais moterims?

    Reply
  2. kriu

    As uz silikonus.. moralines tustybes cia tikrai nematau.. jei kazkas pasijaus geriau, kodel gi ne? O cia visi tie pasakojimai apie girgzdejimus, tai nuogirdu lygio pasakeles is rusio..

    Reply
    1. lelyte protinguole

      Nieks negirgzda,nu ir kvailys is kur cia istraukiai?pati turiu ir jauciuos puikiai

      Reply
  3. Natali

    Autorius aiskiai nesupranta ka kalba nes nereikia jokiu proceduru brangiu aisku jei silikonas yra su auksta kokybe. Yra kremas kuriuo reikia tepti krutine kad butu gerai krutims. Aisku gera krema ne visos gali nusipirkti bet reikia suprasti kad jei rupiniesi savo isvaizda tai turi skirti tam pinigu. As ant save jokio girgzdejimo nepastebejau bet as tepuosi kremu reguliarei kas diena. Tame kreme yra daug maitinanciu medziagu ir alieju ir jie uztikrina kad silikonas tarnautu ilgai. Aisku reikia suprasti kad implantas nera amzinas todel vistiek ji po kazkiek laiko reiks keist. Cia ne silikono problema o kai kurios moterys paprastai nesugeba pasirupinti savim.

    Reply
  4. petraszd

    Pasigooglinau. Panašu, kad tai tiesa. Net patys plastiko chirurgai pripažįsta [1]. Didžiausia bėda yra staigūs jūros lygio pakitimai [2][3][4]. Aišku, ne jūrai keičiantis, o pačiai silikono savininkei keliaujant iš aukštos vietovės į žemą ar atvirkščiai.

    Kas nors praneškite man, kai jie išras būdą įdėti implantus nepadarant krūtų išvaizdos žaisline ir nesugriaunant natūralios, tarpusavyje suderintos harmonijos, dar kitaip vadinamos, grožiu. Ai, jo – implantai kaip tik ir sudarko harmoniją, tuo sugriaudami išvaizdą. Tai tada nepranešinėkite.

    [1] http://www.implantinfo.com/faqs/1.37.aspx
    [2] http://www.realself.com/question/high-altitude-causing-in-breast-implants
    [3] http://www.realself.com/question/gurgling-swishing-common-silicone-implants-high-altitudes
    [4] http://www.realself.com/question/noticed-swishing-sound-from-my-implants

    Reply
  5. ddd

    visai cia ne problema ot surado apie ka rasyt… gydytojas viska paaiskina kai daraisi operacija… reikia tepti tokiu tepalu… specelus kremas… arba jeigu nera tai sviestas irgi tinka… turi prisiziureti save… kad nori atrodyti graziai

    Reply
  6. Nustebusi

    Gal galėtų tie vyrai atsakyti, kuriems patinka silikoninės grožybės…labai smalsu. Jei jūsų moteriai patiktų dideli kiaušiniai, ar dėtumėtės implantus į juos, kad jai labiau patiktumėte?

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Man nepatinka silikoninės grožybės. Aš manau, kad moterims, kurios sau įsisiuva implantus, yra ne visi namie. Joms išties ne implantai reikalingi, o greičiau jau koks aminazinas ar kuo ten gydo tokius sutrikimus.

      Reply
      1. ddd

        tokie kaip tu moters niekada netures grazios… tu matyt pinigu gaili… tai tu susirasi tik kokia baidikle… baisia negrazia… kaip tu pats koks nors intilegentas… popieriukus ministerijoj kilnoji hemoroju augini…

        Reply
        1. silikoniniai_kiausai

          Panele ddd, ateis laikas kai ir tu tapsi negraži, nukarusia oda ir su raukšlėm ant veido. Tada tuos implantus galėsi dešimtimis statytis -- IQ nepasididinsi.

          Reply
    2. viz3

      Tos silikoninės grožybės labiausiai patinka chirurgams, jas dedantiems. Dar vyriškai giminei būna toks tarpsnis paauglystėj (13 -- 16 metų), kai pasiutusiai patinka bet kokie moteriškumo požymiai.

      Reply
    1. :]

      Kokia rašyba, tokie ir implantai. Geriau reikėjo į smegenis įsisiųti -- daugiau naudos būtų -- bent dalį tuštumos užpildytų.

      Reply
  7. vks

    Nežinojau, kad rokiškį seka tiek daug „raštingų“ žmonių 🙂 Ar kartais ne iš to pačio IP koki 4 komentarai su gramatinėm klaidomis pasisakantys už implantus?

    Reply
  8. 47

    Čia matau mūsų garsiausias interneto graužikas (po dramatiškos voverės) užvedė diskusiją, neperseniniausiai inicijuotą save teisinančių briuselinių eurodebilų.
    Aš manau, jeigu kažkam nedaeina, kad bet kokia chirurginė intervencija turi būti vengtina veikla, tai jis yra durnius ir jį kaip įmanoma greičiau reikia atskirti nuo pinigų, kol dar jų neprarado kur nors kitur (pvz.: prašvilpė per savaitgalį prie jūros, pra***o kazino ar nupirko 20“ spinerius savo 90-ųjų pradžios sotkei).
    Ne mūsų sušiktas reikalas aiškinti kaip kas gali gyvent, o jei jau ir pradėjom šitą betikslį darbą, tai gal reikėtų klausimą kelti kad ir nuo britvų, kurios per savaitę nusineša gyvybių tokiais skaičiais, kokių implantai per metus nepasiekia.
    O šiaip chamiakas turėtų pasiaiškinti, ar diskusija yra apie kiekvieno estetinius skonius ir poreikius, ar apie implantų reguliavimo klausimus?

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Šita diskusija yra labai aiški, tik skaityt nuosekliai reikia, nes ji ne apie estetiką ir ne apie reguliavimą, o aiškiai suformuluota paprastu klausimu: kuo tepti silikoninius papus, kad jie negirgždėtų?

      Reply
      1. 47

        Kadangi jūs esate nepadoriai klastingas graužikas, tai manau, kad turite alternatyvių tikslų, keldamas šią diskusiją. Žinoma, „manau“ ir „žinau“ yra 2 labai skirtingi dalykai, bet visgi paspekuliuosiu.
        Manau: a) darote socialinį eksperimentą ir norite pažiūrėti į ką išsirutulios keistoko straipsnio diskusija; b) norite parodyti Briuselio tunijacų išvedžiojimų šia tema betiksliškumą, įtraukdamas visus į panašius pokalbius, kad susivoktume patys; c) n**ui veikti ir tiesiog vaikote savo minionus, kad pliektųsi for your entertainment; d) pas patį bus iškilusi tokia problema ir nežinote ką daryti.
        Jei paskutinis, tai pateikiu savo pasiūlymus: WD40; jei pastarojo neįpirkti – solidolas arba vazelinas, visokiems nepraustiems ekologijos entuziastams ir šiaip varguoliams galima būtų naudoti natūralų gamtos lubrikantą – skreplius.

        Reply
      2. viedras

        Šiaip nesu šios srities specialistas, bet iš bendros praktikos žinau, kad trintį mažina bet koks tepalas. Taigi tiktų tiek negrolas, tiek autolas ar koks kitas tepalas. Nemanau, kad tema verta diskusijos, na nebent graužikui tai aktuali tema prieš dedantis papų protezus ir jis tokiu būdu klausia kitų nuomonės.

        Reply
  9. Brauninkas

    Protezai reikalingi žmonėm, kurie kažkurios kūno dalies neteko, arba ta dalis buvo smarkiai subjaurota dėl traumos, ligos ar genetinio apsigimimo. Tačiau kai sveika, normalios išvaizdos moteris lenda po chirurgo peiliu, kad pasikeisti narmalaus dydžio ir formos krūtis į nenatūralios formos balionus -- tai čia akivaizdus smegenų defektas.

    Reply
  10. Julius

    Žiūriu, tūpų komentarų po šiuo įrašu daugiau nei paprastai. Geriausias tai tas, kur sako, kad autorius niekada neturės gražios moters, nes yra inteligentas. Šitas blog’as neskirtas imbecilams, iš kur jų tiek šįkart prisrinko? Turbūt pagal paieškos frazę „silikoniniai papai“.

    Darau išvadą, kad internetuose ji populiari.

    Reply
  11. Daivuciukas

    Tai visai nejuokinga nes isties yra tokia problemyte su silikonais. As nesidariau tokios operacijos nes manau kad tai nenaturalu, bet mano viena drauge daresi todel labai gerai zinau apie ka kalbu. Pradzioje buna viskas gerai bet po keliu menesiuku prasideda problemytes. Padeda tokiu atveju paprastas sviestukas, kuri valgome. Juo reikia teptis krutine du kartus per diena, ryte ir vakare. Aisku kai sutepta tai nelabai patogu ir i darba taip eiti negali o ir seksiuku nelabai uzsiimsi nes negrazu. Bet sviestukas labai padeda net ir be implantu nes jame yra daug naudingu medziagu, vitaminu ir mikroelementu. Labai padeda ir maitinancioms moterims. Aisku reikia tiktai naturaliu sviestuku teptis. Kaimisku arba is pazistamo ukininko, kad nebutu su chemija kurios gamyklose prifarsiruoja. Tai tiek.

    Reply
  12. anoniminis bailys

    O kam juos teptis? Yra kam patinka kai boba girgzda kaip koks nudroztas fotelis. O jei yra noras ir nera sviesto, tai galima tept lasiniais arba vistos kakuciu.

    Reply
  13. daktariuke

    Papiukams su silikoniuku geriause stikline spermos su smeliu. Sperma turi vitaminizuojanti rechuvenuojanti efekta, o smeliukas duoda mineralu, ypac gelezies. Kaip tepti papiuku isore pades vidinem girgzdejimui? Tiesiog isgerkit stikline smelio su sperma arba jai sperma per brangu, su pienu. Bet savo isvaizdukej pinigu negalima gaileti.

    Reply
  14. Rokiskio_fanas_nr14

    Mano nuomone, silikoniniai papai yra visiskas nudebilejimas. Vienintele pateisinama priezastis juos isideti, tai moters kruties rekonstrukcija po auglio pasalinimo operacijos.

    Reply
    1. lelyte protinguole

      As turiu silikonus 5 metai ir kaaaa???raunies????kas jum yra visiem delbajobnuti visi apie silikona sneka,net tos kurios jo turi pilna kuna apie ji nesneka ir temu nekuria nes mum silikoninem pries jus visus snarglius neturincius normaliu temu nusispjauti,dejau pute ant jusu nuomoniu

      Reply
  15. Piktuolis

    Smagiausia šitoj diskusijoj matyt kaip rimtieji komentatoriai pradeda nebeskirt kur čia troliai, kur supermamos, o kur supermamos trolina 🙂

    Reply
  16. kita

    sitame reikale pasireiskia ne vien moteru kvailumas, bet ir vyru. del ko didinas? o gi del to, kad vyram patinka. jei staiga didele krutine taptu ne vienu is vyro prioritetu -- sumazetu ir tas zalojimasis

    Reply
        1. Rokiškis Post author

          Ta anketa pagal pasiskirstymą aiškiai rodo, kad patinka vidutinės krūtys.

          O šiaip, manymas, kad patinka didesni papai ir todėl juos reikia kimšti silikonais -- tai visiškai tas pat, kas manymas, kad jei kažkam patinka aštrus maistas, tai į maistą tam reikia pripilti grūsto stiklo.

          Reply
          1. kita

            labiau istrigo tai, kad tarkim 4 rinkosi daugiau nei 2 ar 5 daugiau nei 1, tai irgi kazka turi sakyt.

            Reply
      1. Alvidon

        Vat yra tokis niuansas: didelio litražo papų mada atsirado gana neseniai (istoriškai vėpsant tai katik, dar visai neseniai (vėlgis istoriškai vėpsant neseniai) visokios ti mėlynakraujės specialiai mažindavosi (ne chirurgiškai, bintais ir kitokiais žgutais) kad nebūtų panašios in valstietes; o vat tas litražo išpopuliarėjimas koreliuoja laike su mišinėlių vaikams paplitimu. Grubiai gaunas taip: užaugo karta (seksualiai subrendo), katrų mamytės krutimi nemaitino, mišinėliais šėrė. Nu vat ir pasipylė kompensacijos varganos kudikystės: vyrai kvaištantys nuo litražo beigis lesbiečių padaugėjo. Vat tokia versija…
        Bo šiaip jau sveiko grožio požiūriu (gražu yra tai kas sveika) tai litražas jokių pliusų neduoda. Papai -- pieno fabrikai vaikeliams, o tų fabrikų produktyvumas su litražu nekoreliuoja.

        Reply
  17. Lijana Esmi

    Ne del vyru ta mada atejo, o del oralinio -- analinio wow faktoriaus. Buvo pasakytas GLAMURINIS ZODIS , kad krutu didinimas yra grazu , svarbu ir butina, oralinis -- analinis faktorius wow merginoms suveike ir igyvendinantys Zodi tapo milijonieriais. Tik tiek 🙂

    Reply
    1. kita

      depiliavimas, kosmetika ir t.t. nereikia visko nurasyti komercijai. dar pries krutu inplantus moterys vizualiai didindavosi krutine, del ko?

      Reply
  18. Lijana Esmi

    O teptis siulyciau trintais su citrinomis avokado.Ju tokia konsistencija, kad sudziuvus susidarytu naturalus liemenukas. Nesuprantantiems galima paaiskinti, kad tai madinga kuno instaliacija ir dar tiktu spenelius issitepti original cholula hot sauce.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Tamsta labai gerai patariate, nes tamstos siūlomi tepalai yra ne tiktai natūralūs, bet ir augalinės kilmės, veganiški.

      Nes kai kurie gydytojai rekomenduoja WD-40 arba išvis taukus.

      Reply
  19. Lijana Esmi

    ko gero daugumos vyru samoneje uzkoduota konkurencija del jegos, o moteru del grozio. Todel vyrai kariauja, o moterys grazinasi. Tik tiek,kad krutu implantai savotiskai kertasi su tuo gamtos duotu kodu , kadangi pagrindine krutu funkcija vistik yra kudikio maitinimas, o silikono kudikiui nereikia.

    Reply
    1. Lijana Esmi

      Konkurencija gamtos buvo duota del kuo geresniu palikuoniu paleidimo i si pasauli galimybes. Dabar ji tiesiog truputi issigime ir tapo tarsi nemeiles sau priedanga.

      Reply
  20. ENORCA

    O dar yra krūtų didinimo operacija, kai į krūtį įsiuviamas ne implantas, o perkialiami riebalai nuo kitos kūno vietos -- tokie papai negirgžda, bet šią operaciją dažniau daro moterims netekusioms krūties dėl ligos, o ne grožio sumetimais. Nes grožio sumetimais papai turi būti apvalūs ir standūs. Silikoniniai 😀

    Manau daug moterų tą daro tikrai dėl savęs, o ne „dėl vyrų“. Juk ir daug vyrų barzdą skutasi visai ne dėl latentinių lesbiečių, tiesa? Tiesiog jie taip jaučiasi geriau ir jiems patogiau gyventi.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Taip, silikono prikimštos krūtys yra labai naudingos buityje, nes geriau nulaiko bliuzelių formą. Taip pat silikono implantai autoavarijos metu sugeria smūgį, sprogsta ir apsaugo šonkaulius nuo sulaužymo. Tiesa, pastaruoju atveju silikoninius implantus tenka keisti naujais, o taip pat siūti sprogusių implantų ištaškytas mėsas, dėl to pasilieka randai. Tačiau tai visvien geriau, nei sulaužyti šonkauliai.

      Reply
    2. Lijana Esmi

      Kaip Jus suprantat ta “ del saves“, Enorca ? Pasakojama , kad legendines amazones nusipjaudavo viena kruti, kad netrukdytu itempti lanka. Nepamenu pavardes tos tenisistes, kuri pernai susimazino krutine, nes norejo , kad sirgaliai zavetusi jos zaidimu, o ne ziuretu kaip papai sokineja. Jei , neduok, Dieve, 🙂 pasaulyje isnyktu visi vyrai, tai nemanau,kad moterys ir toliau darytusi tokias operacijas, nes zodelis “ sexi“ bent jau dalinai nebetektu prasmes , o ka dar be to “ sexi“ duoda silikoniniai papai ? Moterys dedasi juos del saves, kad labiau pasitiketu savimi, kad butu “ sexi“ ir trauktu vyru zvilgsnius. Juk jei pazvelgus paprastai buitiskai, tai maza krutine turi bent jau toki privaluma, kad nereikia pirkti ir nesioti liemeneliu. Ir pinigu kiek susitaupo ir laiko, o ir vasara daug maloniau. 🙂

      Reply
      1. gretchen

        Dėl savęs, tai kad pabrėžti savo gerumą/lygį/ levelį, lyginantis su kitais tos rūšies gyvūnais. Kokią tais savivertę sakyčiau pakelia turėjimas tų papų. Kuo didesni papai, tuo tu esi krūtesnė boba bobų tarpe.
        Taip jau yra -- jei papūga džiaugiasi ryškesne plunksnų spalva prieš kitas, briedis -- tvirtesniais ragais, taip boba -- papais, o diedas -- falu.
        Sakytau viskas gamtos šitaip surėdyta.

        Reply
  21. mer

    Nelabai supratau:
    Rokiškis rašo, kad reikia daryt injekcijas, jog negigrgždėtų, o komentaruose rašo, kad ten tereik teptis su kažkokiais sviestais išorę (t.y. odą).

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Tai yra labai paprasta: injekcijomis suleidžiamas didelis tepamųjų medžiagų kiekis tiesiai į tas vietas, kur trinasi silikonai, todėl injekcijos užtenka ilgam laikui, pvz., mėnesiui ar netgi keliems.

      Bet jeigu neleidžiama injekcijomis, tai reikia teptis, kad tepimo medžiagos pakliūtų į silikoną per odą. Tačiau kadangi per odą tos medžiagos įsisavina lėtai ir tiktai nedideliais kiekiais, teptis reikia dažnai, bent kartą per dieną, arba, kaip minėjo kai kurios komentatorės -- netgi kelis kartus per dieną.

      Todėl viskas priklauso nuo pačios moters, nešiojančios implantus -- ar darytis skausmingas ir brangias injekcijas, ar naudotis paprastesnėmis, buitinėmis tepimo priemonėmis.

      Reply
  22. Daktarėlis

    Dar girdėjau, kad kai kuriem vyrams, kai jiems yra vakuumas galvoje, prapjauna skalpą ir suleidžia silikono, kad papūtus vėjui nesigirdėtų tuščio butelio garso. Taip pat dabar yra tokia praktika, kad skalpas suklijuojamas lipalu, o tose vietose kur prapjovus nebeauga plaukai, su momentu priklijuoja kūšplaukius.

    Reply
  23. pat

    Jei jau visai nera papu o tik speneliai ant sontkauliu geriau tegu isideda maziukus kokius implantus negu gasdina vyrus 🙂 Yra ir kita teigiama puse, is to reikalo gali uzdirbti ne tik chirurgai bet ir pacios moterys.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      O jūs, prieš man į blogą komentarus rašinėdamas, išsitraukite analinę žvakutę prašom, kad smegenų nespaustų. O tai išbaninsiu ir negrįšit.

      Reply
  24. Diadia Flap

    Bičo tinklaraštyje apie silikoninius papus skaityt, tas pats kas pas mergaites apie dyzelinius variklius. Ir vienam tas garsas vadinasi „girgžda“, kitam maloniai čeža. Bet kuriuo atveju, neigiamai bičai kalba iš pavydo, nes už 10t negali sau nieko panasaus pasidaryt.

    Reply
  25. Nos

    Visada galvoju,kad man reikia graziu papu,kol nepradedu ju ciupineti.Kai pradedu ciupineti,visada galvoju,kad man reik nuleisti.Kai nuleidziu,visada galvoju,kad man labiau reik protingos bobos,o ne kokios kvailos manekenes.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Čia kaip sakant, visada galvojate, kad jums reikia pripučiamos bobos, bet baigiate tuo, kad visgi reikia tikros moters?

      Reply
      1. Kęstas

        Negeras dalykas ta erudicija 🙂 nes ateina laikas, kai į tam tikros komplektacijos asabas ne tik nebeįdomu žiūrėti, bet neįdomu ir kišti. Atrodytų, fiziologiniai poreikiai su intelektu neturėtų būt susiję, bet va kartais ir taip nutinka 🙂

        Reply
  26. Sogne

    Cia truputi is kitos operos, bet buvau labai nustebinta pamaciusi, kad mano aplinkoje PRancuzijoje implantus dedasi ‘paprastos motereles’. Pvz dvi savivaldybes vaiko teisiu tarnybos darbuotojos, kur as atlikau praktika provincijos mieste buvo isidejusios implantus. Dar daugiau ju matau pliaze vasara. Idomiausia, kad PRancuzijoje mazdaug apie 0.5 mln nesioja implantus (grubus vertinimas), ir 30 000 is ju turetu juos issimti prevencijai, nes susidejo tuos skandalingai pagarsejusius pavojingus PIP.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Štai ir rezultatas -- susideda kažkokius silikonus, paskui tepalas koks nors prastas, o paskui vėžys, o tada nupjauna joms papus ir išvis pasilieka jos be papų.

      O šiaip, truputį rimčiau žiūrint, tai viena vertus, pusė milijono yra baisus skaičius, o kita vertus, visgi iki normos dar netraukia.

      Reply
        1. Rokiškis Post author

          Kalbant statistiškai, tai yra dalis, pasiekianti pagrindinį segmentą Gauso pasiskirstyme. Praktikoje, tai būtų virš 25%.

          Reply
    2. Sogne

      AI, dar pridesiu, kad tokios specialistes alga yra kokie 1400 euru i rankas (cia jau su stazu). Jeigu kam iskyla klausimai, is kur jos turi susimoketi:)))

      Reply
  27. E.

    Turetu kada ir vyrams sukurti kokius penio prailgintojus-silikonus. Poroje idealusvariantas būtų silikoniniai papai ir 20 cm penis ramybės būsenoje.

    Reply
  28. lelyte protinguole

    Taigi didina penius vitkaus klinikoj asilai nezinojot.o siaip man ant jusu visu as dejau pute,turiu silikonus 5metai ir debile delto nesijauciu,net atvirksciai jei kazkas piktai pakomentuoja mano papus tai paragauja mano charakterio ir man vos pasakius kelis zodzius issprogina akis nes nesitiki kad silikonine fyfa dar ir su pripustom lupom galetu duot i galva kamnors.bukit palaiminti tie kurie sukure papu implantus!!!!!! 😀

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *