Vokalinis instrumentalinis ansamblis „Europa“ atliks jums kūrinį

Aš čia jums ne šiaip rašiau kliedesingus vertimus praeitame savo muzikiniame įraše. LRT archyvuose esantis Europe gabalas „The Final Countdown“ iki šiol ten užvadintas, kaip „Galutinė laiko atskaita atgaline kryptimi“. O pati grupė – ne Europe, o „Europa“, su tvirtapradžiu kirčiu ant gale esančios „a“. Būtent taip senesniais laikais diktoriai (kad ir garsusis Algimantas Sadukas) ir skaitydavo per radiją savo išraiškingu balsu: „Vokalinis instrumentinis ansamblis Europa atlieka kūrinį „Galutinė laiko atskaita atgaline kryptimi“

Beje, berods apie Algimantą Saduką pasakotas anekdotas, kad jis kartą per kelis mėnesius tiesioginiame eteryje pasakydavo „Dabar yra tiek ir tiek valandų, tiek ir tiek minučių„. Būtent su tais „tiek ir tiek“. Anekdotas buvo iš realybės, sako, už tai kaskart velnių gaudavęs, bet po kiek laiko pakartodavęs – juk reikia kartais pasijuokti 🙂

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

7 thoughts on “Vokalinis instrumentalinis ansamblis „Europa“ atliks jums kūrinį

  1. Andrius Užkalnis

    Algimantas Sadukas buvo 1991 m. sausio 13-osios naktį Lietuvos Radijo studijoje su Bernadeta Lukošiūte, bet mažai kas tai kažkodėl prisimena. Čia šiaip prisiminiau.

    Reply
    1. skirtumas

      Kodėl pabrėžėte faktą, kad su kažkuo buvo dviese? Ar jei taip ir buvo? Dviese?

      Reply
  2. Andrius Užkalnis

    Ne, čia tiesiog prisimindamas dviejų dešimtmečių istoriją, kažkaip pastebėjau, kad daugumoje naratyvų apie tuos įvykius Sadukas nepelnytai pamirštas arba kažkaip yra šešėlyje. Kadangi p. Rokiškis priminė Algimanto Saduko vardą, tai ir paminėjau tokį offtopiką.

    Reply
  3. Pingback: Black Ingvars – šokių metalas « Rokiškis

  4. Pingback: Astronomija ir metalas | Konstanta-42

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *