Sysadmin Day 2012

Šiemet jau taip gavosi, kad kažkodėl jokia įmonė nesurengė adminams šventės. Bent jau aš nenugirdau. Kita vertus, kadangi esu žioplas, naujienų daug neieškau, tai gal tiesiog ir pražioplinau. Taip ar anaip, noriu visus adminus pasveikinti. Nes jūsų dėka, ponai adminai, mes turime internetus. Aš žinau, kad po visu tuo paprastu kompiuterių ir internetų naudojimu slepiasi sunkiai suvokiamo sudėtingumo magijos. Ir jei jūsų nebūtų, tai ir visokių internautų nebūtų. Ir melejonai žmonių skaitytų laikraščius, kuriuose patys žinote, kaip. Ir būtume kaip beždžionės iš Viduramžių.

Daugelis vartotojų net nepagalvoja, kaip smarkiai turi sysadminai sukti smegenis ir dirbti tam, kad vartotojai nepajustų, kad jie dirba. Taip, kai viskas gerai, vartotojai net negalvoja apie adminus. O kai jau ima galvoti, tai paprastai reiškia, kad kažkas palūžo ar neveikia. Aišku, tai nelabai kaip džiaugsmą kelia, kai tik kilus nelaimėms prisimena kas nors. Todėl ir reikia švęsti sisteminių administratorių šventę visiems.

Štai aš žinau, kad čia ir ne adminai skaito pas mane. Tai vat jums, ponai ir ponios neadminai, aš duodu dabar aiškų ir imperatyvų nurodymą: eikite į parduotuvę pirkti vaišių adminams. Nes tik tada, kai adminai gali nieko neveikti, žaisti žaidimus ir tinginiauti – tik tada tai reiškia, kad viskas sutvarkyta gerai ir jums nėra problemų. Taip kad palinkėkite savo adminams, kad atlyginimas eitų, o darbo būtų kuo mažiau.

Sistemų administratorių pasveikinimo ir pagerbimo diena

Šitą tortą aš jums specialiai pavagiau iš internetų, kad galėčiau jus pasveikinti ir pavaišinti

Bet ne, čia iš manęs ne toks pasveikinimas turėtų būti. Pasveikinimas turėtų būti štai toks, kurį tik adminai ir tegali perskaityti ir gauti (slaptažodį atspėti bus lengva, nes jis šventinis):

aHR0cDovL3Jva2lza2lzLnBvcG8ubHQvMjAxMC8wNy8yNy92b2dyLXZvZ3Iv

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

13 thoughts on “Sysadmin Day 2012

  1. Vytautas Girdzijauskas

    Staiga pasijaučiau, kad sveikinimas skirtas ir man, taip išdidžiai norėjau pradėti puikuotis, kad be manęs visa mokykla sėdėtų be interneto ir t.t. Bet kai pamačiau tą tikrąjį sveikinimą, tai susiprastinau ir pamaniau, kad man belieka prisijungti prie sveikinimų ir žemai lenkti galvą visiem tikriem sys adminam.
    Bet pašvęst tai vis tiek gera proga!

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Ponuli, didžiuokitės, nes verta. Ir aš tamstai garantuoju, kad tamstai tereikia pabandyt dekodint ir labai greitai pamatysit, kad ten nieko sudėtingo 🙂

      Reply
  2. aredirvatraktoriukas

    Kaip programeriui, su dekodavimu problemu nebuvo, bet su slaptazodzio speliojimais jau sunckiau …

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Aš jums garantuoju, kad atspėsit, vos tik paspėliosit apie šventes, nes visi programeriai yra bent truputį adminai, kaip ir visi adminai yra bent kažkiek link programerių 🙂

      Reply
  3. sujauktas

    passwordas case sensitive? 😀 nes šventė tai šventė, ale angliškai ar lietuviškai įvest 🙂

    Reply
  4. hardwaristas

    Sveikinu kolegas su profesine diena, linkiu, kad juzveriai protautu, hardwaras nelaiku neluzhtu, hardai tik po viena mirtu, switchai nekibtu nakti ish sekmadienio i pirmadieni, bei backupas kad visada butu consistent.

    O rokishkio kodo savo perkaitusiom smegenim nenulauzhiau nei shitam shviezhiam sveikinime, nei tam vogr vogr.

    Reply
  5. Pingback: Paskui adminų šventę « Rokiškis

  6. Pingback: Porcija šviežių paieškos atradimų « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *