Porcija šviežių paieškos atradimų

Kadangi laiks nuo laiko vis jums parašau ką nors apie tai, kaip mane atranda visokie puspročiai, tai manau, kad vėl atėjo laikas. Kadangi paskutinį kartą apie paieškos kliedesius rašiau vasarą, o dabar štai ir žiema prasideda – manau, kad laikas pasilinksminti visiems. O kita vertus, kadangi jau visus užknisau su visokiomis politinėmis temomis, tai juk tikrai laikas, tiesa?

Milžiniškas žiurkėnas šalia žmogaus skeleto

Jūs dabar žinote, ką jums daryti. Jums dabar telieka filosofiškai savęs paklausti apie savo būties beprasmybę. Tikėkite manimi ir jūsų gyvenimas įgaus naują prasmę, melskitės man ir aš jums atleisiu, niekingi žmogiūkščiai!

Štai ta proga jums ir duosiu naujų šedevralių paieškos perlų, kuriuos čia suneša visokie mikrocefalai. Kaip jau įprasti spėjau, pradėsiu nuo sisteminių marazmų – tokių, kurie daugiau ar mažiau reguliarūs. Kitaip tariant, ne vieno žmogaus patiriami ir ne vieno ieškoti. Taip galėsite sužinoti apie visokių puspročių ir nevispročių mąstymo procesus. Ta pačia proga pabandysiu į tas nesąmones ir atsakyti, jei pavyks.

Žinoma, kaip ir anksčiau, didžioji dauguma ieškotojų ateina čia, jau žinodami, ko ieško – tai tokios paieškos, kaip „Rokiškis Rabinovičius“, „Žiurkėnas Rokiškis“, „Rokiškis Popo“ ir panašiai. Bet kažkuri mažesnė dalis atranda šitą mano blogą kitais būdais. Vat tokiais:

  • Vidutinis penio ilgis Lietuvoje – prisiskaitę visokių kliedesių apie pimpalų ilgius ir jų prailginimus, kažkokie masturbatoriai ieško savo neurozėms įrodymų, galvodami, kad jų pimpalai yra per maži. Aš jums pasakysiu taip: kadangi smegenų neužtenka jums, tai niekas, ką pasakysiu, jūsų nepaveiks. Todėl žinokit, kad vidutinis pimpalo ilgis Lietuvoje, supermamų eksperčių duomenimis, yra 21 centimetras ramybės būsenoje. Ir jūsų pimpalas yra per trumpas, ir jums niekas jau nepadės. O turint omeny, kad vidutinis vaginos gylis tėra 5-7 centimetrai, tai su tais, kas turi vidutinį pimpalą, jokia moteris prasidėt nenorės, nes jai tiesiog viską išdraskys. Taip kad jūs bet kuriuo atveju niekada neturėsite lytinių santykių. Užmirškit apie tai.
  • Rokiškis Rabinovičius slaptažodis – berods kokį kartą-kitą skelbiau kažkokį straipsnį su slaptažodžiu. Matyt, kad žmonės nuo to pablūdo. Ai, taigi dar ir Sistemų administratorių diena buvo – taip taip, tasai Sysadminday 2012, kur kažkam gal kažko ir reikėjo. Nesakysiu aš jums jokio slaptažodžio, nes kas yra sisteminis administratorius, tam tenai ir taip viskas aišku bus be jokių ten slaptažodžių.
  • Filosofijos marginalas – čia gal irgi apie mane? Tai jei šito ieškojote, tai gal ir pataikėte, spėju. Nors gal ir ne, nes klausimas čia giliai būtovės slėpiniuose paskandintas. O gal kokį Kreivarankį kartais turit omeny? Tai jis, žinokite, ne marginalas, o tiktai kuklinasi.
  • Lytinių organų niežėjimas (ir analogiškos frazės „lytinių lūpų niežulys“, „ką daryti, kai niežti makštį“, „lyties organų perštėjimas“ ir pan.) – ką moterims daryti, jei niežulys kyla, esu rašęs. Ką daryti vyrams – matyt irgi plautis reiktų. Ir jei nepadeda – tai pasitikrinti gal nuo kokių nors ligų. Tarp kitko, kai kurie higienos patarimai, kurie subalansuoti moterims, tinka ir vyrams.
  • Stoties prostitutės išvažiavo – vat čia matyt naujiena rimta, nes tai viena iš pagrindinių paieškos temų, o visai keista tokia. Aš taip suprantu, kad Lietuva tobulėja ir dabar netgi bomžavotas narkomaniškas stotines kūrvas samdantys puspročiai jau irgi naudojasi internetu. Ir jie matyt patiria problemų, nes aiškiai tos prostitutės išvažiavo kažkur. Čia aš galiu tiktai pasidžiaugti, nes man dėl to visiškai negaila. Prostitučių klientams patariu pistis su suoliukais – tai ir žymiai saugiau, ir nemokama, ir, galų gale, tiesiog moralu.
  • Putės skutimas – nepatariu tuo piktnaudžiauti, jei nėra kokio reikalo. Taip, šiais laikais darosi visai įprasta skustis kūšį, tačiau oda tenai yra jautri, vieta yra subtili, drėgmės daugiau, nei kitur – todėl labai lengva pasigauti kokią nors infekcijėlę, kad ir paprasčiausius spuogus. O tai yra nemalonu. Todėl siūlyčiau pagalvoti apie natūralumą. Na, nebent plaukų būtų tiek, kad kasas pintis reiktų. Kita vertus, tokiu atveju gal pakaktų tiesiog apsikirpti?
  • Matriarchatas Rokiškyje – aišku, dar gerai, kad ne Kaišiadoryse, Radviliškyje ar dar kažkur. Taip, esu rašęs apie matriarchatą. Matyt, kažkam užkliuvo visgi, jei jau ieško žmonės.
  • Metalo sprogdinimas – čia labai paprastai: jei paimsite gabalą metalo, pvz., geležies ar aliuminio ir jį apsuksite izoliacija, o tada gerai daužysite plaktuku, tai tas metalo gabalas sprogs. Pabandykite. Čia tiktai kantrybės reikia ir tikrai sprogimas įvyks. Patikėkite manim. Svarbu tik daužyti pakankamai ilgai, tam reikia kantrybės.
  • Putės forma – dažniausiai ji būna ovali, apvali, kvadratinė arba trikampė, kiek rečiau – pailga, zigzaginė, spiralinė arba raityta. Neretai pasitaiko ir beformės, o kartais – netgi fraktalinės putės.
  • Breiviko lavonai – štai taip, einant laikui, vis labiau mutuoja ta niūri politinės beprotybės istorija, kurią kadaise truputį nagrinėjau.
  • Lakštingala bybys – žinoma, kad bybys. Ir dar tas bybys dainuoja ir čiulba. O dar čia galim spėti, kad lakštingalos savo bybiais moterims sukelia kokius nors romantiškus jausmus, todėl lakštingalų pimpaliukų paštetas turėtų būti vertinamas dar labiau, nei paštetas iš lakštingalų liežuvėlių.
  • Duskit pavidolei Rokiškis – čia kažkodėl jau man paties Andriaus Užkalnio frazes kažkas priskiria. Matyt kad irgi legendarėju. Greitai manęs ims žmonės bijot ir gatvėse atsisukinėt, reiks išvis urve slėptis, o pinigus uždirbinėti iš savęs demonstravimų cirkuose.
  • Kelių šiknapaukštis – čia aš pasidžiaugsiu, kad žodis „šiknapaukštis“ matyt krito žmonėms į širdis, tai jie dabar to žodžio ieško ir atranda. Ir gali būti, kad atradę, nesidžiaugia, nes daugelis save galėtų kelių šiknapaukščiu pavadinti.
  • Kas yra mąstalas? – ogi galva. Tiesiog Tarpukario kalbainių manymu, žodis „galva“ buvęs nevartotinu, nes panašus į rusišką „golova“, taip kad įtarti galima, jog skolinys, svetimas lietuvių kalbai. O kadangi kito žodžio galvai pavadinti lietuviai neturėjo, tai išradingi kalbainiai sugalvojo žodį „mąstalas“. Kaip matome, kalbainystė jau senais laikais buvo tapati beprotybei.
  • Ar Adomas Mickevičius mokėjo lietuviškai? – kiek teko girdėti, dažniausi pasakojimai būna, esą mokėjo, tačiau paties Adomo Mickevičiaus teiginiai leidžia įtarti, kad lietuvių kalbos jis nemokėjo visiškai.
  • Bulvių auginimo technologija profesionalams – nežinau, kodėl čia tokių dalykų pas mane bloge ieško, nors ta technologija gan įdomi. Esmė yra ta, kad didžiulę dalį bulvių savikainos sudaro bulvių kasimo kaina. O tai galima sumažinti, automatizuojant. Seni būdai, naudojant traktorius, yra neefektyvūs, o ir bulves žalojantys. Nauji būdai – kai bulvės (o ir kitos daržovės, pvz., svogūnai ar morkos) auginamos specialiuose tinkluose, kurie tiesiog iškeliami iš žemės – lieka tik nukratyt ir kraut sunkvežimin. Tiesa, nežnau, kiek tai daroma Lietuvoje.
  • Jūs visi durniai – taip.
  • Antidepresantai be recepto – o narkotikų be recepto nenorite kartais?
  • Narkotikai be recepto – taip, žinoma, be recepto. Šūdų pasirankiokit, išsidžiovinkit ir bus jums be recepto.
  • Rokiškis Rabinovičius Rolandas – ir ką?
  • Kubilius telekomo privatizavimas – deja, jūs painiojate. Lietuvos Telekomas buvo privatizuotas prie Gedimino Vagnoriaus.
  • Balsų skaičiuotojų karjera – žinoma, jei kažkam kažkaip tinkamai skaičiavo, tai gal ir karjeros gali kokios nors tikėtis. Bet šiaip jau tai nėra tokios pareigos, kur galima karjerą padaryti.
  • Greitas kreditas – aš labai tikiuosi, kad jūs pas mane kažkur gavote tinkamos informacijos apie greitus kreditus, kitaip tariant, apie lupikavimą ir lupikautojus.
  • Karstas su ratukais – kartą rašiau išties apie tą šiurpę, kur grabas ant ratukų, o iš jo išlenda Juodoji Ranka. Kaip paskui paaiškėjo, istorija apie Juodąją Ranką turi pagrindo – buvo nuo jos ir mirusių.
  • Bebrai išprievartavo moterį – ponios moterys, jūs supraskite, ko išties reikia saugotis. Netgi durniai žino, o jūs nesuprantate. Argi tai gerai? Saugokitės – nesiartinkite prie bebrų ir jau juo labiau neužsiimkite, jiems matant, nešvankybėmis. O tai žinot, kaip būna – susigalvoja kokia nors moteriškė pamyžt į upelį, nusimauna triusikus, pritupia – o koks nors bebras tik to ir telaukia. O paskui skundžiasi išprievartavimais, matote.
  • Kaip įsidarbinti be patirties – apie tai, kaip įsidarbinti, neturint patirties, kartą rašiau. Patariu paskaityti, tikrai pravers. Ir nereiks stradalint tada, kad niekas į darbą nepriima.
  • Uspaskicho agurkų receptas – spėju, kad pas mane jo nerasit, o ir kam jums to recepto reikia? Močiutiški būdai marinuoti agurkus – visada geresni už bet kokius gamyklinius. Tą ir rekomenduoju.
  • Su kuo geriau marinuoti mėsą – su actu, ar su citrinos rūgštimi? – be abejonės, geriau su actu: šis, kepant išgaruoja, mėsos skonis lieka natūralus. Citrinos rūgštis neišgaruoja, todėl mėsa lieka rūgštoka ir jei citrinos rūgšties bus per daug, tai turėsite problemų – mėsa bus rūgšti. Negana to, actas žymiai smarkiau marinuoja – citrinos rūgštis, su juo palyginus, yra visiški niekai. Taigi, išvada čia aiški: actas.

Kaip matote, kažkodėl pas mane ėmė eiti ne tik durniai, bet ir kažkiek žmonių su smegenimis, kurių yra absoliuti mažuma. Tai mane stebina, nes tai visvien daugiau, nei aš galėčiau tikėtis. Bet kita vertus, sisteminių durnių vis dar yra daug ir jie puikūs. Tačiau durnumas ir beprotybė – nesisteminiai dalykai savo esme. Todėl ir dauguma frazių tesikartoja vos po vieną kartą.


Visgi reikia pripažinti, kad nevispročių srautas – neužtvenkiamas, kaip koks krioklys. Jie vis eina ir eina. Ir dauguma jų aišku unikalūs. Todėl dauguma ieškotojų ir yra su unikaliomis frazėmis. Aišku, yra tarp jų tokių, kur galima atrasti kažkokį proto krislelį (tokias aš čia pakomentavau), bet dauguma – arba nenormaliai vulgarios, arba išvis nesuvokiamos.

  • Adamkaus klanas – spėju, kad turite omeny ne Valdo Adamkaus žmones, o tam tikrą aplink jį apsibūrusią įdomią grupę žmonių, vėliau pradėtą vadinti valstybininkais. Kaip paaiškėjo per visokius vėlesnius skandalus, grupelė savo čiuptuvus buvo įkišusi daug kur, o ypač – į VSD ir URM. Daugelį tos grupelės veikėjų iš visokių postų vėliau pramėtė Dalia Grybauskaitė, tačiau praėjus keleriems metams, šių pėdsakas vėl pasimatė kai kuriuose naujuose skandaluose.
  • Analinė supermama – štai tokios jos, pasirodo – analinės, o ne vaginalinės. Galimai teisybė, kad moterų internete nėra.
  • Analinis su supermama
  • Andrius Užkalnis prekiavo žmonėmis – ne veltui jis toks turtingas, milijardierius. Neseniai kažkur internetuose sušmėžavo nuotrauka, kur Andrius Užkalnis giriasi, turintis jau gal kokią penktą nuosavą gatvę Vilniaus Senamiestyje. Supraskite literaliai: jis turi tiek pinigų, kad gali nusipirkti visą Senamiestį – tą po truputį ir daro. Ir ką jūs tada darysite, ponai Užkalnio nekentėjai?
  • Ar blakes naikina actas? – taip, actas blakes naikina. Tiesa, paprasto acto koncentracija per maža, kad naikintų efektyviai – norint pilnai išnaikinti, reikia naudoti tikrą acto rūgštį. Kaip sako, tai ne tik efektyviausia, bet ir vienintelė išties veiksminga blakių naikinimo priemonė. Tiesa, žmonėms reikia susitaikyti su tuo, kad po tokio naikinimo kelias dienas reikės gyventi ne namuose – kol acto rūgšties garai prasismelks į visus plyšelius. O paskui namus teks ilgokai vėdinti, kol visi tie acto garai išeis.
  • Ar galima pūsti į putę? – gal ir galima, pabandykit – nieko blogo neatsitiks.
  • Ar nuo čiulpimo galima susirgti lūpų vėžiu? – Maždaug tiek pat, kiek ir nuo valgymo.
  • Arbūzo smūgis
  • Arklio šypsena
  • Arklių porno
  • Asilas ir beždžionė
  • Asilo kanopos
  • Baltoji karštinė, kaip padėti? – Kvieskit greitąją skubiai. Pagal galimybę šalinkit nuo ligonio visus daiktus, kuriais jis gali susižaloti save ar jus sužaloti, tad stenkitės jo nenervinti. Be greitosios medicininės pagalbos gali baigtis bloguoju.
  • Bebrai užpuolė 32 žmones – ir suėdė juos visus gyvus.
  • Bebrų nusikalstama grupuotė Rokiškyje – tai štai, kas ten per galas. Va kaip.
  • Blizgantys papai paveikslėliai moterų
  • Blogi vadybos principai – čia gal turėjot omeny mirtinas įmonių ligas?
  • Blokinio namo tarnavimas
  • Bobai vorų jaunikliai
  • Bonkių užkalbėjimai – spėju, užkalbama tam, kad bonkė visada būtų pilna. Tai turėtų kainuoti labai brangiai, o alkoholio gamintojai ir prekeiviai turėtų tiesiog persekioti tokių užkalbėjimų naudotojus.
  • Brežnevo tabletė
  • Buitinis Rokiškis
  • Burokėlis plius plaukai
  • Burokevičius Mykolas, Balsys Linas – šitokio sąryšio nebūčiau sugalvojęs. Gal kas nors galite man paaiškinti?
  • Butelis į putę
  • Cariniai rubliai valiutos keitimas
  • Chlamidiozė supermama – geriau čia ne į supermamą kreipkitės, o į gydytoją-venerologą.
  • Čiupinėja papus katė – KPŠ, atleiskite?
  • Dalia Grybauskaitė sekė pasaką
  • Daržovės tirštinančios kraują
  • Dėl ko moteriai negalima pūsti – gal norėjote paklausti, į kur moteriai negalima pūsti?
  • Dešrų mirkymas
  • Dibilizmas liga – taip, ir jūs nuo tos ligos nepagysite
  • Dilgėlės kiaulių šėrimui – visai tinka, tiktai nuplikyt verdančiu vandeniu prieš tai reikia. Didelių dilgėlių stiebai visgi yra plaušingi, kiaulėms bus nelabai skanūs, tad geriau imkit mažas dilgėles.
  • Dinozauras, kuris yra 12m. ir minta dvėseliena – čia jūs gal apie žiniasklaidą klausiate?
  • Dirbtinis papas čiupinėjimui
  • Durnas Rokiškis
  • Durnius Užkalnis
  • Dvasingumo semiotinis modelis
  • Dviratukai šūdai
  • Eglė teroristė – spėju, kad čia ieškota ne apie Eglę žalčių karalienę visgi, o apie Eglę Kusaitę.
  • Eilėraštis apie raudoną burokėlį
  • Email raidė
  • Filmas apie kunigo meilę
  • Forumas kaip išversti nematomą numerį
  • Galvoje šiukšlės
  • Genitalijų kirpimas
  • Geras tarnautojas, Rokiškis blogas – ane?
  • Giliausia putė pasaulyje
  • Girta katė
  • Google cigaretės
  • Google pyderas
  • Gražiausias pasaulyje žiurkėnas – taip, tai aš.
  • Grynai lietuviškas seksas – lietuviams seksas nebūdingas, jums tai patvirtins visos politinės davatkos ir klerikalinis talibanas. Lietuviai dauginasi tiktai pumpuravimu, todėl šlykštu, kaip gali žmonės tokių dalykų ieškoti internetuose.
  • Grybauskaitės antspaudas
  • Gurmanų buteliai
  • Iš kokio grybo gaminamas alus?
  • Iš kur atkeliavo cepelinai, jų tėvynė – iš Lietuvos cepelinai atkeliavo. Iki I Pasaulinio karo matyt buvo vadinami tiesiog kukuliais. Po to, kai vokiečiai virš Vilniaus panaudojo dirižablius, Vilniaus krašto gyventojai ėmė tuos kukulius vadinti cepelinais – mat panašūs buvo.
  • Iš saldainių padarytas beržas
  • Išbėrimas makšties srityje nuo depiliavimo – depiliavimo tenai geriau nedarykite, nes problemų ilgainiui gali būti tokių, kad savo durną galvą prakeiksite (sunkiu atveju – masyvi stafilokokinė infekcija, kur vietoj putės turėsite ištisinę pūliuojančią žaizdą). Jei jau tą klaidą padarėte ir išbėrimas nėra didelis – gal koks cinko tepalas jums gali padėti. O šiaip jau pasikonsultuokite geriau su gydytoju ginekologu, nes aš ne medikas ir mano patarimai gali jums tik žalos padaryt.
  • Jehovos liudytojai masturbuojasi
  • Jeigu nebalsuosim, valdžia atsistatydins
  • Jono užurka
  • Justin Bieber garbina Velnią – jei jis garbintų Velnią, tai ta muzika būtų kažko verta, nes visokie metalistai, satanistai ir naujieji pagonys bent kažką sukuria.
  • Ką daryti?
  • Ką daryti, jei tau pyzda?
  • Ką daryti, kad aplink lytinius organus būtų daugiau plaukų?
  • Ką reikia daryti, jei kūdikiui niežti smegenys? – o iš ko jūs sprendžiate, kad čia kūdikiui, o ne jums smegenys niežti?
  • Ką reikia daryti, kai jauti, kad vemsi? – tur būt geriausia būtų tą ir padaryti – išsivemti. Pykinimas šiaip sau nekyla – tai gali būti ir sutrikusio skrandžio darbo pasekmė, ir apsinuodijimas, ir kokios nors sunkesnės bėdos. Jei jaučiatės blogai, skauda kažką, įtariate apsinuodijimą, vėmimas nepraeina – kreipkitės į gydytoją, nes tai gali būti pakankamai sunkių (ir mirtinų) ligų simptomas.
  • Ką šiukšlės daro? – paprastai šiukšlės tiesiog guli ar mėtosi.
  • Ką valgyti nuo trydos?
  • Kaip atskirti klientą nuo pydero? – labai paprastai: klientas yra tas, kuris atėjo į įmonę, kur dirbate, o pyderas – tai būtent jūs, paklausęs šito klausimo.
  • Kaip būti subtiliai?
  • Kaip gerai vadovauti darbuotojams?
  • Kaip mane girtą piso? – paieškokite kur nors ant Facebook – gal atrasite, jog netyčia kas nors dar ir nufilmavo jus. Turėsite smagių akimirkų, o gal ir atmintis sugrįš.
  • Kaip nerti pumpurėlį?
  • Kaip kišti bybį į dulkių siurblį?
  • Kaip panaikinti pašvinkusios mėsos kvapą? – išmeskitę tą supuvusią mėsą ir kartu su ja išeis ir kvapas.
  • Kaip reikia čiuplpti vyrui lytinį organą?
  • Kaip sutirštinti vandenį?
  • Kaip užburti, kad ją išmestų iš darbo?
  • Katė bybį pusę vištos
  • Katės užpakalis
  • Kažkoks psichas iš Romerio
  • Kiek putėje skylių? – o ar jums tikrai reikia daugiau, nei vienos?
  • Kleckas psichodelinis
  • Kleckų rūšys
  • Kodėl gali persti moters lytinis organas?
  • Kodėl išmatos keičia spalvą?
  • Kodėl kyla klausimai aš nieko nesuprantu?
  • Kodėl nebeliko porno tinklalapių?
  • Kodėl nušauna agurkai?
  • Kodėl penktadienį negalima kirpti plaukų?
  • Kokia įstaiga rūpinosi specialistų medžiokle SSRS? – jei pažiūrėsim į šitą klausimą ne literaliai, o kaip į klausimą apie personalo rinkimą rimtiems projektams – tai NKVD, o paskui ir KGB. Nuo to, beje, kilęs ir pasakymas „Šaraškino kontora“ ir kiek labiau primiršta sąvoka – „pašto dėžutė“, kur būdavo gamyklos ir tyrimų centrai, neturintys adreso, o turintys tiktai pašto dėžutės numerį.
  • Kokią čia mintį išlaužė?
  • Kokie krūtų implantai patys geriausi? – tie, kurie ne krūtyse.
  • Kokių reikia mineralų pimpalui? – liaudies išmintis byloja, kad labiausiai reikia kalcio: šis svarbus kaulams, o kaip žinia, be kaulų pimpalas negali stovėti.
  • Komunistinis tualetas
  • Kreatyvinė žodžio reikšmė
  • Krūtų didinimo operacija kaina – maždaug nuo 8000 iki 12000 litų, įskaitant ir silikoninių implantų, ir krūtų suformavimo (pakėlimo) kainą, t.y., su viskuo. Tiesa, jei skaičiuosite vėlesnę kainą, susijusią su visokių problemų tvarkymu, tai sumą trigubinkite. Čia rimtai. O dar, tarp kitko, patariu pasirūpinti ir silikoninių implantų tepalais.
  • Lietuviška atominė bomba
  • Likoniniai papaki priklijuojami
  • Mamyčių klubas dujiniai ginklai – visai rimtas čia kažkoks mamyčių klubas. Gerai dar, kad ne šaltieji ir šiaip koviniai ginklai. O tai imsim ir išgirsim kada naujienas apie tai, kaip mamyčių klubas surengė kur nors skerdynes.
  • Mane užpuolė bebras – bėkite. Bėkite, kiek kojos neša. Nes negana to, kad išprievartaus, tai gali ir suėsti.
  • Marinuoti agurkai „uspaskichas“
  • Masės, gauja ir totalitarizmas
  • Matriarchatų pabaigos – jos ateina kartu su industrine revoliucija ir feminizmu.
  • Maži lėliukai kalbantys juokus
  • Meilės ministro rinkimai – čia kaip, ar VSD kas ruošiasi performuoti į Meilės ministeriją, o negana to, padaryti tiesioginius ministrų rinkimus?
  • Melagingų metų įrodymai
  • Mergina su bybiu
  • Mėšlo rauginimas – alkoholinius gėrimus ruošiatės daryti, vakarėlį švęsite?
  • Meta kažkokius tunelius
  • Metalinė kartoteka
  • Metalistų šūdai
  • Moliūgas ateivis
  • Moterų intymių vietų depiliacijos pavyzdžiai
  • Moterų kankinimai
  • Moterų putės smegenys – o dar sako, kad tik vyrai lytiniais organais mąsto.
  • Motorolerių tiuningas
  • Musmirė su skylute
  • Muzika metalo diskas
  • Namie kepami kibinai reikalavimai – KPŠ? Ar jau realybe virsta senas gandas, kad Valstybinė Maisto ir Veterinarijos Tarnyba tikrins žmones namuose?
  • Narkotikai, nuo kurių nieko neatsimeni
  • Narkotikai zombiai
  • Natūrali pyzda – išimtinai tiktai tokias ir rekomenduoju jums.
  • Naxui ką reiškia – geriau jums to nesužinot.
  • Negraži katė – o ką, būna gražių kačių?
  • Netaisyklingi medicininiai sakiniai
  • Neteisingų priešdėlių žodynas
  • Nuo ko priklauso pizės skylė?
  • Nuogas dainuoja su akiniais rusiškai – tai netiesa, tos partijos vadovo skleidžiamų garsų aš dainavimu nepavadinčiau.
  • Nuotraukų kamufliažas
  • Nupušęs senis
  • Oliharko žmona
  • Paaštrėjusi klausa beprotybės simptomas – kartais galimai taip. Esant psichotiniams reiškiniams (baltąjai karštigei, narkotinėms intoksikacijoms, etc.), išties gali būti klausos paaštrėjimas, besiribojantis su klausos haliucinacijomis.
  • Pacukai puola žmogų ar žiurkės puola žmones? – labiausiai bebrai puola žmones. Bebras sveria ~20 kilogramų, o dantimis vienu krimstelėjimu gali perkąsti 5cm ąžuolinę lentą. Taip kad saugokitės.
  • Paksas vėžys
  • Papai ir pimpalas žaidimai
  • Pasakaitė slaptas laiškas žiurkėnui
  • Pasimelsti VLKK – tik pabandykit jiems melstis – nubausiu visus. Jūs turite melstis man, niekingi žmogiūkščiai.
  • Paskola papams – imkit greitą kreditą: smegenų neturėsit kaip ir anksčiau, užtat turėsit plastmasinius papus ir krūvą skolų. O jau tada galėsit bėgt nuo kreditorių į užsienį, kur uždarbiausite iš prostitucijos, nes be smegenų kito darbo nerasite.
  • Patiekalai iš žvynų
  • Pėdkelnių derinimas su pilka suknele laidotuvėms
  • Pėdkelnių spalva 2012
  • Penio čiulpimo paveiksliukai
  • Penis gyvatė
  • Pilkos spalvos stogas, kokios spalvos fasadas? – kadangi kiemsargio bobutė vakar virė koldūnus, tai šiandien Marijampolė, o rytoj keturi.
  • Pirmieji mediniai automobiliai
  • Pirštai nuo kazlėkų
  • Pizdos kelias
  • Porn asile supistas
  • Porno jaunimėlis Rusija
  • Potraukis kreidai – gali būti, kad jūsų organizmui tiesiog trūksta kalcio ir magnio. Kadangi kreidoje esančios medžiagos įsisavina labai prastai, patarčiau valgyti kokį nors geresnį maistą. Pvz., bananuose yra daug tokių medžiagų.
  • Prakeiksmo nuėmimas kad sektųsi su moterimis
  • Prancūzų frazės apie žiurkėnus
  • Prievartinė pagalba alkoholikams
  • Priklijuojami silikoniniai krūtų protezai
  • Prisikemšu liemenėlę
  • Profesorius mane dulkino
  • Prokuratūros nušalinimas
  • Psichotronikos implantai – taip, čia rimta problema: mokslininkai dar senais laikais nustatė, kad per implantus galima sukelti žmonėms tinkamas emocijas, susijaudinimą ir netgi euforiją, o taip pat – transliuoti į galvas balsus. Tarp kitko, čia aš rimtai – dar apie 1960 tie tyrimai gan aktyviai vyko.
  • Puodelis darantis stebuklus
  • Purgeno tabletės narkotikai – taip, deja, taip – purgenas arba fenolftaleinas sukelia apsvaigimą ir euforiją. Ir vaistinėse išties galima įsigyti šių tablečių be recepto. Euforiją kelianti dozė vidutiniam žmogui – maždaug 3-4 tabletės. Prieš vartodami, būtinai pasitarkite su gydytoju arba vaistininku.
  • Pyderas su akiniais
  • Pyderų radaras
  • Radioaktyvios cisternos
  • Rasizmo susiformavimas ir sprendimo būdai
  • Ratukų pasaulis
  • Raudonas baisus padaras
  • Retransliatorius Rokiškis
  • Revoliucija arba kai spardomas gulintis
  • Rokiškio tinklaraščio autorius Justas
  • Rokiškis chamiakas
  • Rokiškis Rabinovičius yra Arūnas Brazauskas
  • Ruletės išlošimo teorija
  • Samagono darykla su dvėseliena
  • Sename variklyje platina
  • Senas nepastebėtas nugaros smegenų darinys
  • Skirmantas Sadauskas – spėju, čia kažkas painioja Skirmantą Tumelį su Romu Sadausku-Kvietkevičiumi. Turiu pasakyti, kad abu šie blogeriai yra labai įdomūs. Rekomenduoju.
  • Skirmantas Tumelis Izraelio agentas – va, kokia ta teisibė, pasirodo, ir kas galėjo abejot?
  • Sovietinė nuodų gamykla
  • Spuogas ant lytinio organo nepraeina – kreipkitės į gydytoją-venerologą, nes gali būti, kad tenai visai ne spuogas, o kai kas žymiai prastesnio.
  • SSRS filatelija kainos – tos kainos yra labai žemos. SSRS prispausdino tokius nesvietiškus tiražus pašto ženklų, kad jie dabar verti mikroskopinius pinigus. Iš esmės, visai neblogai išlaikytą maždaug 1960-1990 periodo neantspauduotų Sovietų Sąjungos pašto ženklų kolekciją (taip taip, daugmaž pilną ir neantspauduotą), gerai paieškojus, galima įsigyti mažiau, kaip už 1000 litų. Jei jūs ieškote, kam parduoti savo sovietmečio laikų mokyklinę kolekciją – praktikoje daugiau, kaip 20-30 litų nepatarčiau tikėtis. Taip, tai tragiškas nuvertėjimas, bet tokia ta realybė.
  • Subinkaulis sveikatingumo
  • Suknista žoliapjovė
  • Supermama penio ilgis – taip, jos visos turi ilgus pimpalus, kuriais jus užtvatins negyvai.
  • Sveikinu katę
  • Šaltasis ginklas teleskopas
  • Šimašius kosmose – iš ten ir sklinda kosminis teisingumas, vykdomas driežažmogių ir ropliažmogių
  • Šlykščiausi pasaulio katinai
  • Šūdas per visą ekraną
  • Tai ką man daryti?
  • Tarptautinė natrio gliutamato aka e621 diena
  • Teroro karas yra liberalizmas
  • Tortilijos vagiai
  • Ūmėdžių kokteiliai
  • Užburtas mezgimas
  • Užkalbėtoja Molėtuose
  • Užkalniui priklauso greitų paskolų firma – taip, čia gerai žinomas faktas, kad jis teikia greitąsias paskolas – todėl jis ir yra turtingiausias Lietuvos žmogus
  • Užstrigęs maistas kanalizacijoje – o kodėl jūs ieškote maisto kanalizacijoje? Gal jūs kartais į kanalizaciją metate visokias šiukšles?
  • Vaginos pompą pabandė
  • Vaistinės, kurios prekiauja narkotikais – turite omeny vaistines, kurios prekiauja fenolftaleinu?
  • Vakuoti agurkai nušauna
  • Vandenilio rūgštis – taigi tiesiog dihidrogeno monoksidas. Jei kiek giliau kabinant, vandenilio rūgštimi būtų teisingiau vadinti vandenilio peroksidą, kurio rūgštingumas yra gerokai didesnis. Bet čia jau niuansai, nesigilinkim.
  • Varpos dydis sportuojant – nors klausimas iš pirmo žvilgsnio atrodo durnas, bet giliau pasiaiškinus, tai nėra taip paprasta. Daugelio sportininkų vartojami anabolikai ir stimuliatoriai ilgainiui sukelia visokių bėdų, dėl kurių paskui pimpalas nestovi. Sportas – tai dar nereiškia, kad sveikata.
  • Veidas, vertas milijono
  • Vibratoriai, ar galima jų rasti Rokiškyje?
  • Viešo atsiprašymo žodžiai
  • Vyras su papų implantais
  • Vyro organai vagena – spėju, kad turėta omeny vagina. Ir ieškojo šito dalyko aiškiai ne žemietis, o koks nors ropliažmogis arba išvis kažkoks Ktulas.
  • Youtube prakeiksmų nuėmimas
  • Žiniuonis padeda atsikratyti prakeiksmo
  • Žiurkėnas maldoms – taip, tai aš. Melskitės man. Klaupkitės ant kelių, melskitės ir daužykite galvomis į kietas šaligatvio plyteles. Jei meldžiatės man namie, tai pasidėkite ant grindų akmenį ir galvą daužykite į jį.
  • Žmogaus atsarginės dalys
  • Žuvies kvapas vyro genitalijų – tai gali būti grybelio simptomas. Savaime to neturėtų būti – susirūpinkite kartu su savo antrąja puse, šitai gydyti reikia kartu.
  • Žuvytė juodasis vaiduoklis wikipedia

Kaip matome, kažkodėl pakito publikos interesai. Atrodo, kad visa visuomenė dabar domisi ne kokia nors politika, o silikoniniais papų implantais, priklijuojamais papais ir panašiais dalykais. Ir dar visi domisi tuo, kaip nuimti visokius prakeikimus ir užkeikimus bei ieško žiniuonių ir burtininkų. Tiesa, anksčiau buvęs susidomėjimas putėmis ir pimpalais – taip pat nemenksta.

Neabejotinai naujos man temos – tai visokios katės. Kodėl žmonės jų čionai ieško – nesuprantu. Ir kažkodėl ieško visokių šlykščių ar panašiai. Nors, tiesa, ieško ir sveikinimų katėms. Matyt visai jau nukvako. Durniai. Ir baisiausias žinote, kas? Ogi tai, kad nebuvo nei vieno, kuris čia ieškotų informacijos apie Britney Spears!

Dar vienas dalykas, kad kažkodėl Google sugalvojo, kad čia pas mane yra supermamų forumo filialas, todėl supermamų ieškotojus siunčia. Irgi durniai. Bet aš čia nieko prieš neturiu, nes supermamos – tai dar ne pati blogoji žmonijos dalis.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

27 thoughts on “Porcija šviežių paieškos atradimų

          1. Cijunas

            Šiaip, tai iš tikrųjų nepatogu per tuos gudrafonus skaityti -- reikėtų temos failus papildyt kokiu tai css kodu…

            Reply
  1. skaititojas

    „Neteisingų priešdėlių žodynas“. Noriu tokio.
    Taip pat mirtinai įdomu paieškos „Prancūzų frazės apie žiurkėnus“ kontekstas.

    Reply
  2. Marius

    Antidepresantai be recepto. Nuo šios vasaros buvo užrauktas antidepresantų stumdymas. Receptai saugomi metus. Saviveiklininkai turbūt ieško būdų kaip gaut.

    Reply
  3. Kroitus

    „Čiupinėja papus katė“ -- šitoj vietoj kažkodėl (net neaišku, kodėl) neišlaikiau ir pradėjau balsu juoktis.

    O žmogus, kuris klausė, kodėl išmatos keičia spalvą, galėjo klaust ir ką daryt, kai pyzda. Nes tai tikrai nėra geras ženklas…

    Reply
  4. Pjovejas

    Nu bet tačiau kadangi kai kurie iš pirmo žvilgsnio kvaili klausimai gali būt tiesiog teisingi 🙂 Aš galbūt žiurkėno ironijos džiunglėse ir nesigaudau iki galo, bet pvz., „kodėl nušauna agurkai“ tai įtariu elementarus pasidomėjimas kodėl sandėliuke močiutės vekuotų agurkų stiklainis „nušovė“ dangtelį ir gal dar blogiau, tuo pačiu numetė nuo lentynos ir sudaužė kitą, ant jo padėtą, stiklainį. 🙂 O toks klausimas visiškai nenusipelno būti šalia visokių „žiniuonių būrimo“ 🙂
    Yra ir dar keletas tokių.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Nu va, štai tamsta dar vieną paaiškinote sakinį. O aš nesupratau. Čia gi ir yra įdomumas -- atrasti paaiškinimus netgi visiškai nesuvokiamai keistoms frazėms.

      Reply
  5. Liudvikas

    Gal kas turit minčių dėl Brežnevo tabletės? Suintrigavo. Kažkas ten yra, man rodos -- anekdotas.

    Reply
  6. skirmantas tumelis

    Jei ne ta izoliacija ant metalo gabalo, tai būčiau nepatikėjęs, kad sprogs. Taip. Reikia tik kantrybės.

    Jeigu nebalsuosim, valdžia atsistatydins -- čia, žinote, galima ir sąmokslo teoriją sukurt.

    Skirmantas Sadauskas -- O čia jau rimtai. Čia kažkas juodas technologijas ant manęs jau išbandinėja :/

    Dėl Izraelio agento tai nežinau. Aš visada įtartinai vertinau savo keistai gražią nosį. Gal dėl to ir agentas?

    Youtube prakeiksmų nuėmimas -- man jau konvulsijos iki šito daskaičius…

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *