Su Laisvės diena, Kovo 11 :-)

Ponai ir ponios. Atrodo, kad dar taip neseniai atrodė, kad Tarpukario Lietuva gyvavo ilgai, o išgyvuoti laisvais tiek ilgai, kiek išgyvavo tuometė valstybė – labai sunku. Bet štai dabar jau mes pralenkėm. Mes jau ilgiau nepriklausomi, nei buvo Tarpukario Lietuva. Gal ta proga ir pasakykim sau, kad valstybė – tai mes, o mes – tai valstybė.

Lietuvos Nepriklausomybės Aktas, Kovo 11

Kovo 11 pasirašytas Lietuvos Nepriklausomybės Aktas

Nereikia kažko gilaus čia mąstyti. Mes gyvename taip, kaip gyvename – visi įvairiai, visi skirtingai, vieni lengvai, kiti sunkiai, vieni mylėdami, kiti nekęsdami, dirbdami įvairiausius darbus, turėdami kiekvienas savo rūpesčius. Taip, įvairiai – bet laisvai. Laisvai – tai reiškia, kad patys galėdami spręsti. Patys galėdami nuspręsti savo likimus, karjeras, gyvenimus. Ir tas gyvenimas – tai ir yra mūsų laisvė. Tai tiesiog ta mūsų Lietuva.

Tai vat su tuo mūsų gyvenimu mus visus ir sveikinu 🙂

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

3 thoughts on “Su Laisvės diena, Kovo 11 :-)

  1. TiesiaiSviesiai

    Su pusiau laisvės diena. Kodėl pusiau? Paprasta- įstojome į EU, ir galingųjų direktyvos turi galioti ir čia. Suvereniteto kaip ir neliko. Na galima sakyti įtakojam EU sprendimus, bet… ne tokiai kelių milijonų gyventojų šaliai papūsti prieš vėją- kaip nuspręs galingieji, taip ir bus.
    Tad su pusiau laisvės diena 🙂

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *