Apie kardadančius bebrus-žudikus

Štai čia – vienas gan senas straipsnis apie kardadančius bebrus – žudikus, iki šiol kažkodėl nebuvo pasitaikęs: http://www.brigin.lt/forumas/viewtopic.php?p=99212#p99212

Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju paskaityti 🙂

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

9 thoughts on “Apie kardadančius bebrus-žudikus

  1. dzejus

    butinai paskaitysiu bet dabar turiu klausima -- kaip susidelioti prioritetus? nes toerija perksiaciau jau 18 kartu bet rezultato nesugebu isspausti.. kazko nesuprantu ir nematau kas turi gautis rezultatate..

    Reply
    1. rokiskis Post author

      O, jau čia -- visai kitas klausimas, su bebrais neturintis nieko bendra 🙂 Šiaip, viskas turi būti nustatoma pagal apibrėžimus, esančius SLA.

      Reply
  2. perfect_feme

    Graži pasaka. Ypatingai įtikinamai aprašyti bebrų žarnyno ir dantų evoliuciniai pokyčiai. Kadangi šiek tiek tuose klausimuose nusimanau, todėl iškart patikėjau „šių mokslinių tyrimų ir stebėjimų“ rezultatais :)))))

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Manau, kad jaunieji gamtininkai gerokai pripainiojo reiškinio priežastis, o ir šiaip su faktais daug ką suvėlė, padarydami fantastišką perpasakojimą.
      Kita vertus, kad bebrai medžioja vandens paukščius, ėda jų kiaušinius, etc. -- seniai žinomas faktas, kuris nieko neturėtų stebinti :-/

      Reply
  3. anniemariex

    pradzioje kaip ir patikejau..po to isijunge smegenys gal..ir pradejau nedrasiai juoktis, labai patiko sitas sakinys: „Kitas tiesiai po uodega pabarsto trupinių bei kirmėlaičių ir sprunka.“
    po to jau beveik atvirai juokiausi. bet vis tiek as bebru bijot pradejau, nesvarbu, kad cia melu pasaka

    Reply
  4. mishrune

    Noriu bebro kailio. Ir uodegos troškinio. Ir va tokio kardadančio, tik dresiruoto reaguoti į komandą „pulk!“ 🙂

    Reply
  5. Andrius

    Not Found

    The requested URL /forumas/viewtopic.php was not found on this server.

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *