Apie kosmetikos ir grožio šedevrus

Ponai ir ponios. Nuo to laiko, kai parašiau patį geriausią savo straipsnį ever*, man įvairios manęs gerbėjos prašo, kad parašyčiau ką nors gero apie kosmetiką ir grožį – veido priežiūrą, kremus visokius ir kokias nors procedūras, kaip būti dailesnėmis. Aš aišku parašysiu, bet kaip visada, ne tai, ką jūs galvojate. Bet parašysiu, nes jūs prašėte.

Moterys yra tokios gražios, kad turėtų būti dar gražesnės. Todėl kosmetika ir visokios procedūros visada padės.

Moterys yra tokios gražios, kad turėtų būti dar gražesnės. Todėl kosmetika ir visokios procedūros visada padės.

Šiandien čia jums bus visokių weird dalykų, kad būtų ir įdomu, ir keista. Patys atsirinksite, kur čia kokie nors kliedesiai, o kur priemonės, kurios realiai veikia. Jokių patikrinimų ir tyrimų nedariau. Žodžiu, patys pagalvokite.

Geriausia priemonė plaukams stiprinti

Trumpai tariant, naujausia prabangiausių britų grožio salonų procedūra – tai plaukų įtrindinėjimas buliaus sperma. Tiksliau, kažkokiu mišiniu iš tokio augalo, vadinamo katera, šaknies ir tos pačios spermos. Plaukų šaknys įtrinamos ir tada plaukai pasidaro stebuklingi, stiprūs, gražūs ir panašiai.

Poveikio esmė paprasta – labai daug visokių baltymų ir aminorūgščių, todėl labai sveika, nes visa tai susigeria ir primaitina tuos plaukus. Plaukai pirmiausiai gerai išplaunami, tada įtrinami tuo mišiniu, o tada kažkas su jais pasidaro, o po pusės valandos jau nežinau, ar su tokiais išdžiovintais ir į gatvę paleidžia, ar dar praskalauja visgi. Nežinau. Gandai sako, kad apie 100 eurų kainuoja šita procedūra.

Ir ne, aš nežinau, ar žmonių sperma irgi tinka tokioms plaukų gerinimo procedūroms. Gal ir tinka. Nežinau. Netgi negaliu patikrinti, ar tai kartais nėra koks nors išsigalvojimas išvis.

Žodžiu, tiesiog štai šitaip. Vat ir viskas. Brangios moterys, tiesiog turėkit omeny.

Plaukų dažymas ir šukuosenos

Aišku, plaukai būna gražiausi, kai jie nudažyti. Nes natūralios plaukų spalvos nepakanka. Tačiau plaukai gi auga ne tik ant galvos, tiesa?

Taip, jūs teisingai supratote – šiais laikais moterims vėl darosi madinga augintis plaukus tarpukojyje, o visokie skutimai ir depiliavimai tiesiog šiaip kelia problemas – ir oda jautri, ir jei nuskusta, tai vyrus bado skaudžiai, o jei depiliuotis gi tiesiog skauda. Ir dar kai kurie tyrimai rodo, kad instinktyviame lygyje vyrai į tarpukojo plaukuotumą reaguoja visgi smarkiau, nei į plikumą. Todėl ir gaunasi, kad plaukus reikia auginti ir dažyti. Ir šukuoti visaip.

Galvos plaukams skirti dažai netinka, nes jie pernelyg ėdrūs. Gali sudirginti ir prikelti visokių pasekmių. Todėl vis daugiau kompanijų pradeda gaminti dažus specialiai gaktiplaukių dažymui. Tokie plaukų dažai nedirgina odos, nesukelia problemų, o nudažo visokiomis spalvomis.

Beje, kai kurios moterys dažosi kūšį net ne dėl to, kad šiaip gražus būtų, o tiesiog tam, kad plaukų spalva atitiktų. Nes nu patys pagalvokit – kaip gi atrodys, jei ant galvos plaukai vienos spalvos, o tarp kojų – kitos spalvos? Netvarka, bardakas.

O kad nereiktų apsiriboti vien spalvomis, yra ir variantų šukuosenoms – pvz., kur nors Amazone galit nusipirkti specialių trafaretų, skirtų naudojimui kartu su depiliaciniu vašku. Labai paprasta: užsidedate trafaretą, per jį – vašką, o tada išsidepiliuojate sau kokią nors širdelę, žvaigždelę ar dar kokią nors formą, kuri jums patiktų.

Depiliavimai, kirpimai, šukavimai – visa tai, kartu su dažais leidžia padaryti neaišku ką. Turėtų gautis labai gražu.

Kad kūnas būtų gražus

Bendrai tai aišku, kad moterys yra negražios, nes jei būtų gražios, tai kosmetikos joms nereiktų. Ir gal būt esminis negražiausias moterų dalykas – tai krūtys, o ypač negražūs būna speneliai, kurie dar ir tamsesni. Todėl juos reikia nubalinti, nes kaip gi kitaip?

Todėl visokios kompanijos gamina ir visokius specialius spenelių balinimo tepalus, kurie spenelius nubalins taip, kad tieji pasidarytų rausvi ir visiškai netamsūs, todėl ne tokie baisūs.

Speneliai, žinoma, ne vienintelė tokia moteriško kūno dalis, kuri yra baisi. Dar labai baisios būna putės, kurios irgi būna tamsesnės. Ypač dažnai tamsesnės būna mažosios lytinės lūpos. Todėl jas irgi reikia balinti. Tam irgi tinka specialus kremas ar tepalas, kurį gamina daugiausiai visokios kompanijos. Dar prieš porą dešimtmečių tokie spenelių balinimo kremai tebuvo paplitę Japonijoje, tačiau dabar jau ir Vakarų šalyse jie populiarėja.

Ai, žinoma, išangės balinimas irgi labai svarbi procedūra. Tam irgi tepalai ir kremai būna. Ir kaip sako gandas, kadaise Michael Jackson irgi balinosi savo šiknaskylę kažkodėl. Todėl šitai svarbu ne tik moterims, bet ir vyrams.

Beje, vyrams Japonijoje gaminamas dar ir specialus blizgantis kremas. Specialiai pimpalui tepti. Taip, kad pimpalas gražiai blizgėtų perlamutru, atrodytų patraukliai moterims ir taip toliau. Nes vyrai irgi nusipelno būti gražiais.

Jauninantis veido kremas

Žinote, kuo ten japonų geišos veidus tepdavosi, kad tie veidai tokie balti būtų? Na, taip, kažkokia ten kreida ant viršaus, bet ta kreida tik dalinai išbalindavo. O kad visai balti veidai būtų, reikdavo išbalinti ir odą.

Žodžiu, kažkada tos geišos atrado, kad geriausias veido odos baliklis yra paukščiašūdžiai. Ypatingai gerai veikia lakštingalų šūdukai, nes juose itin daug tokios nukleorūgšties – guanino. Tai tasai guaninas ir labai gerai drėkina odą, ir ją balina, ir dar ir su visokiais spuogais padeda sukovoti.

Kaip sako gandai, uncija lakštingalos šūdo kainuoja apie 20 baksų, o viena veido balinimo lakštingalų šūdais procedūra Niu Jorke kainuoja 200 dolerių. Trumpai tariant, nepigiai.

Aš nežinau, ar daug guanino yra kitų rūšių paukščiašūdžiuose, bet spėju, kad turėtų būti pakankamai daug. Maždaug tiek pat, kaip ir lakštingalų šūduose. Nes lakštingalų metabolizmas ne kažin kiek tesiskiria nuo bet kokių kitų paukščių metabolizmo.

Beje, kad neatrodytų visai durnai – išties guaninas, yra labai plačiai naudojamas kosmetikoje, nes yra nekenksmingas (taigi tiesiog nukleorūgštis), o kartu duoda perlamutrinį žvilgėjimą viskam, į ką jo pridėsi. Taip, visokie perlamutriškai žvilgantys šampūnai, kremai, lūpdažiai – bene visi turi guanino, kuris tam ir pridedamas, kad viskas atrodytų gražiai.

Tiesiog lakštyngalų ar kitų paukščių išmatose esantis guaninas yra labai natūralus, žaliavalgiškas ar kaip čia pasakius. Todėl daug geresnis.

Kad nebūtų jokio nemalonaus kvapo

Žinote, koksai gi nemalonumas būna, kai kažkas turi nemalonų kvapą, ta prasme smirda ir dvokia? Arba, kaip sako smarkiau nupušusios supermamos, „neskaniai kvepia“? Ogi tiesiog nemalonu. Ir visada taip nemaloniai smirda šūdai.

Todėl kažkokie japonai ėmė ir sugavojo, kad galima padaryti ir preparatą, kurio dėka šūdai nesmirdėtų. Ir kaip sako, padarė. Viena tabletė – ir tris dienas šiki be kvapo. Ir panašias tabletes, kaip sako gandai, gamina netgi kelios firmos. Kartu su priemonėmis, kurios naikina šūdų kvapą, yra ir priemonės, kurios naikina bezdalų kvapą.

Kaip tai veikia – gerai nežinau. Gal kokie nors junginiai, kurie suriša sieros vandenilį. Nežinau, galiu tik spėlioti. Faktas, kad šitie dalykai populiariausi moterų tarpe, nes jos labai bando būti tobulos, negali nei šikti, nei bezdėti, nes nu ką vyras pagalvos?

Beje, nuo visokio bezdalų kvapo irgi tos tabletės padeda, nors yra ir kažkokių, kurios būtent bezdalų kvapą naikina. Suprantate, moterys turi būti tobulos. Absoliučiai tobulos. Kaip fėjos iš vasarvidžio sapno.

 

———

* Tasai straipsnis buvo apie tai, ką daryti, jeigu niežti putę. Aš tikiuosi, kad jis daugeliui moterų pravertė ir dabar joms niežti kokie nors kiti dalykai. Tą straipsnį parašiau todėl, kad kažkodėl vis kažkas ieškodavo mano bloge informacijos apie putės niežėjimą.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

11 thoughts on “Apie kosmetikos ir grožio šedevrus

  1. Proto aistros

    Dėl šiknaskylės balinimo -- šiaip tai sako Leontjevas ( toks Compensos salės atlikėjas) irgi šiknaskylę balinosi, matyt kad pro baltus šilkinius triusikus nešviestų…

    Reply
  2. Arklimantas

    man visada buvo mistika, kodėl prieš dideles šventes moterys nusidažo taip baisiai, kad atrodo it krokodilai? kodėl gražios moterys mano, kad nudažytas veidas, kuris tada tampa snukiu turi būti gražu vyrams? ai, dar man neaišku, kodėl moterys galvoja, kad nuo jų veido gabalais trupanti pudra yra gražu?
    dar man neaišku, kodėl moterys nervinasi „jei truputį nubėgo kojinė“ arba „atsirado kojinėje maža skylutė“ ir joms TĄ PAČIĄ SEKUNDĘ reikia viską mesti (net ir svarbiausius reikalus), labai viešai dėl to pergyventi ir bėgti persirengti/pirkti naujas kojines. tų moterų problemų su kojinėmis vyrai nei mato nei žino kad tokių būna…

    va mielos moterys, paaiškinkit! aišku, gali it TU -- ŽiurkėneDD

    Reply
      1. Proto aistros

        Uz mane jau atsakyta. Norejau ta pati parasyti.
        Moterys turi keista isivaizdavma, kad vyrai mato ta pati ir taip pat, kaip ir jos. Ne velnio. Jie nemato detaliu jei moteris patinka, o jei nepatinka, nemato nieko.
        Bet joms vistiek norisi buti tobulom. Nes jei bus netobula, blin, su nubegusia akim , tai ji ne va tai nebus verta vyru demesio. Briedas totalus.

        Reply
  3. varnas

    Ponas Rokiski gerbiu jusu sarkazma, bet radau priestaravima sitam straipsny: „Moterys yra tokios gražios, kad turėtų būti dar gražesnės.“ IR „Bendrai tai aišku, kad moterys yra negražios, nes jei būtų gražios, tai kosmetikos joms nereiktų“
    Reikalauju paaiskinimo 🙂

    Reply
  4. Lilina

    Paskaičiau straipsnį ir supratau, kad dar turiu kur tobulėti. Nes žiūrint į vyro pimpalą net minčių nekildavo, kad jam reikia blizgesio arba spalvos.

    Reply
  5. Saulius

    Geras straipsnis 🙂 -- iškart prisiminiau Harisono „Galaktikos didvyris Bilas“ :
    „Gaktos plaukų tiesintojas“ -- kaip tik tai, ko reikalauja naujausia nuogišių mada. Kartą pamatęs -- butinai nusipirksi!

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *