Savaitė be patyčių

Vaikų Linija organizuoja savaitę be patyčių. Aišku, savaitė jau gerokai įpusėjusi, tačiau visvien, geriau vėliau, nei niekada – tad pareklamuosiu:

O ta proga dar paburbėsiu: vietoj to, kad paremtų išties gerai veikiančią nevyriausybinę organizaciją, SAM sugalvojo steigti kažkokią valstybinę liniją. Kaip dirba SAM – vargu, ar kam reikia aiškinti: tai pati korumpuočiausia iš ministerijų, o daugelyje jos padalinių dirbantys buldogai greičiau infarktą kam nors įvarytų, nei psichologinę pagalbą suteiktų. Ir štai – biurslas plečia savo veiklą NVO sąskaita.

Kas priklauso nuo mūsų? Tiesiog informacinis spaudimas valdžiai. Jei mes rašysime, kalbėsime, skelbsime – tai bus mūsų parama. Jei žiniasklaida pamatys, kad mums tai svarbu – irgi ims spausti valdžią. Mes galime pagerinti savo šalį. Ministerijos bei politikai skaito ir blogus, ir Feisbuką, ir Tviterį – tad galime kažką pakeisti, tik reikia daryti 🙂

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

One thought on “Savaitė be patyčių

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *