Helovynui – NE.

Gal kaip kam, o man ši svetima šventė yra svetima visiškai. Ji nieko bendra neturi su Lietuva, o tai, kad kažkokie š#%ini prekybininkai bando iš to pasidaryti biznį, man tik kelia pasibjaurėjimą. Žodžiu, Helovynui – NE. Kveičiu ir bendraminčius prisijungti, įsidedant tokį paveiksliuką į savo blogus, forumus ar pan..

Helovynui - NE

Helovynui - NE

Paveiksliukas ir idėja paimti iš temos apie Helovyną

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

5 thoughts on “Helovynui – NE.

  1. zalias_bebras

    Jei žmonėms patinka švęsti UŽGAVĖNES dukart per metus, tai geriau nuveikim ką nors pozityvaus, nedrauskime! 🙂 Tarkime, organizuokime Kalėdas antrąkart (nors “valentynkės“ pagal dovanas jau yra kaip antros Kalėdos). Dar gerai Velykos-2 rudeniop, kai viščiukus skaičiuoja. O Naujus metus irgi galima dar pašvęsti pavasarį, kaip anksčiau įprasta buvo.
    O jei dar perdubliavus valstybines šventes? Juk turime 2 nepriklausomybės dienas, turime kovo 8 ir gegužės 1 “raudonai“ pažymėtas (nors su komunistais kaip ir nieko bendro pradžioje buvo). Reiktų liepos 6 dieną sudubliuoti -- prisiminti Vytauto karūnavimą (neįvykusį), kuris buvo švenčiamas tarpukariu.
    Kiek švenčių! Kiek džiaugsmo švęsti ir “šopintis“! Kiek naudos vartojimo augimui ir prekybos pagyvėjimui! Betgi tai vienas džiaugsmas!!! 😀
    O Sausio 13 ir pan. reiktų atšaukti, nes nei naudos prekybai, nei žmonėms -- vienos depresijos… O juodus kaspinus pakeisti rausvais.
    Bet iš to, kiek mūsų žmonių nusėdo Airijoje, tai ši keltų šventė tuoj tamps sava. Galime pavadinti ją Emigranto (arba Išeivio) diena, tarkime, ir įtraukti į minėtinų dienų sąrašą. 🙂

    Reply
  2. Pingback: Helovynui – NE « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *