LJ tinklaraščių paslaugos išanginai užmėšlino žmones

Argi nesakiau kažkada, kad tiems naujiems LJ savininkams ne visi namie ir kad jie dar parodys mums? Tai vat, manau, kad tai dar tik pradžia.

O aš vis dar ieškau, kuo pakeisti šitą LJ :-/ Ir nerandu nieko gero :-/ Arba klaikiai sudėtinga, arba klaikiai primityvu, arba išvis nesuprasi apie ką.

Bet su reklamom tegul jie eina ant trijų rusiškų raidžių – jau geriau pasileisiu ant nuosavo serverio nuosavą blogą ir dar kitiems už dyką pridalinsiu akauntų, nei pas save ją rodysiu įterptą tarp mano įrašų.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

18 thoughts on “LJ tinklaraščių paslaugos išanginai užmėšlino žmones

    1. rokiskis Post author

      Bent jau tas „būdas“, kur firefoxe css pakoreguoti -- jis banerius išjungia tik tau pačiam, bet ne lankytojams. Aš jau nekalbu apie tai, kad daugumai tie būdai yra per sudėtingi.
      Ir mane kraštutinai nemaloniai veikia, kai tarp kažkieno įrašų, kur aš skaitau, pradeda lįsti visiškai ne į temą įkištos reklamos.

      Reply
      1. capitalist_d

        Čia ne firefoxas koreguojamas, o žurnalo nustatymai, kaip aš supratau. Bent jau pas mane veikia ir IE. O instrukcijos, kaip tą padaryti, yra tokios paprastos, kad jas gali įvykdyti ir žmogus, pirmą kartą LJ pamatęs.
        Aš irgi esu prieš tokį žingsnį iš SUPo pusės, bet kol yra paprasti ir efektyvus būdai su tuo kovoti, nematau tame didelės problemos.

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Priminsiu tamstai tris dalykus:
          1. pagal susitarimą tarp manęs ir jų, mano žurnale neturėtų būti reklamos.
          2. pagal jų skelbiamas taisykles aš neturiu teisės pašalinti reklamos.
          3. aš negaliu pašalinti reklamos iš tų puslapių, kurios peržiūrinėju.

          Reply
  1. literatka

    Так можно же 1 -- оплатить аккаунт и рекламу не бует показывать. 2 -- выключить рекламу, чтоб не показывало. У меня работает как песня.

    Reply
      1. rokiskis Post author

        Vo pervih, pri dogovore mezdu mnoi i LJ nebilo predusmotreno, sto oni budut pokazivat u menia reklamu pri pakete servisa, kotorij ja vzial. A odnostoronneje izmenenije dogovora protivozakonno.
        Vo vtorih, po pravilam LJ ustranenije reklami nelegalno i moj blog za eto mozet bit zakrit.

        Reply
      1. rokiskis Post author

        Labai įdomiai ta reklama pateikiama -- prisilogini ir jos pas tave ir bent dalį tavo skaitomų puslapių nerodo. Atsilogini -- ir ją rodo. Ir dar kažkokie panašūs fintai.

        Reply
  2. mastermind_haz

    visiems verta įsidiegti firefox + adblock plus. Jau pusmetis, kaip nepamenu, kaip reklamos atrodo 🙂 net delfį daugiau mažiau įmanoma skaityti…

    Reply
  3. gerasirdis

    Savininkai, kuriems galvoj negerai? Blogeriai, norintys daug ir už dyka?
    Nežinau, ko čia visi taip piktinasi. Čia tas pats, kaip kokie nors hipiai ar bobutės sako „o kodėl televizija bent jau geriausiu laiku negalėtų rodyti filmų be reklamų? Ir dar geresnių filmų, o ne tų, kuriuo dabar rodo?“.
    Jei jau už servisą nemoki, nereikėtų stebėtis, kad šeimininkai nori susirinkti bapkes vienaip ar kitaip. O jei LJ iš tiesų nėra kuo pakeisti, tai toks monopolistų elgesys su reklama net nelaikytinas įžuliu- juk nėra nei pop-up’ų, nei automatinių nukreipimų pas sponsorius (AKA pornotechnologijos), nei idiotiškų flash’ų per visą ekraną.

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *