Vladimiro Putino veidas

Vladimiras Putinas, nerealios nuotraukos, būtinai pažiūrėkit – http://www.brigin.lt/forumas/viewtopic.php?f=16&t=4457 🙂

 

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

10 thoughts on “Vladimiro Putino veidas

    1. rokiskis Post author

      Re: mantas.malcius.lt
      Man tai įstrigo, kaip kažkada rusų propagandistai paėmė Saakašvilio nuotrauką, padarytą bombardavimo metu ir skelbė, esą iš šios nuotraukos matosi, kad anas yra psichikos ligonis. Čia gi -- nuotraukos, padarytos Putino oficialaus pranešimo metu, ne jokioj ne stresinėj situacijoj. Manau, kad išvadas iš jų pasidaryt gali kiekvienas pats sau 🙂

      Reply
  1. unless_spring

    Manau, kad tokios keistos veido išraiskos yra todėl, kad jį fotografavo kalbantį. Kalbant žmogaus veidas yra dinamiškas, ir bet kuri milisekundę trunkanti išraiška užfiksuota gali pasirodyti labai keista. Kai kurių žmonių bruožai yra judresni, negu kitų, ir jiems ši problema aštriau pasireiškia. Mane irgi yra kalbančią taip nufotografavę, kad atrodau kaip iš beprotnamio pabėgus. 🙂 Tačiau kai stebi tą patį žmogų kalbantį, jis dažniausiai atrodo visai normalus, nes žiūrovo akis nefiksuoja tų pereinamųjų išraiškų.

    Reply
      1. unless_spring

        Taip, žiūrėjau tas nuotraukas. Ir kalbu iš asmeninės patirties — man pačiai yra pasitaikę būti nufotografuotai su labai panašiom veido išraiškom.

        Reply
  2. unless_spring

    Nežinau kokiom „tokiom“, bet man ir baisesnes akis yra pasitaikę nutaisyti. Keistos momentinės išraiškos atsiranda ne tik penkis kartu per 10 minučių, bet praktiškai kas sekundę, kai žmogus kalba. Gali smalsumo dėlei padaryti eksperimentą ir pafotografuoti kalbantį žmogų kas keletas sekundžių. Žinoma, tai priklauso nuo to, kokį subjektą pasirinksi. Kai kurių žmonių bruožai yra statiški ir kalbant beveik nejuda, tai ekperimentas nepavyktų.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Panašu man visgi, kad kažkas čia ne taip… Nes fotografavęs esu tikrai daug. Parodykit man tą savo „baisią“ nuotrauką, nes netikiu 🙂

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *