Betingis greitai taps žvaigžde

Paklausiau per Lietuvos Radiją interviu su Betingiu – Kauno vyriausiuoju prokuroru, vienu iš tų, kas lyg ir atsakingi už visą tą pedofilijos skandalą. Tai fantastika: jis pareiškė, kad viskas buvo tiriama gerai, operatyviai ir t.t., o paskui, į interviu pabaigą, užsidegęs ėmė visokiomis teisinėmis formuluotėmis plūsti interneto komentatorius (pagal laikrodį kiek pažiūrėjau – ištisinis pusantros minutės epitetų srautas), kurie kėlė visokias versijas, skelbė jiems žinomus duomenis apie bylą ir pareiškė, kad viskas jau perduota policijai, kad atitinkami asmenys būtų identifikuoti ir imtasi prieš juos priemonių.

Manyčiau, bėda smegenyse.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

11 thoughts on “Betingis greitai taps žvaigžde

  1. mato_taupa

    Ir taip kalba žmogus, dirbantis svarbiose pareigose?
    Nežinočiau -- tai pagalvočiau, kad koks nors tris klases tebaigęs lapausius…

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Rytas Staselis minėjo, kad Valantinas yra elementarus idijotas. Aš juo negalėjau patikėti, bet dabar manau, kad visgi jis buvo teisus. Nes panašu, kad debilumo problema ten sisteminė.

      Reply
    1. rokiskis Post author

      Na, čia dar vienas faktorius pasirodo yra: nemažas gabalas bylos medžiagos dingo. Ir gen. prokuratūra kaltę verčia ant Kauno, o Kaunas verčia ant Vilniaus. Tad Betingio pasisakymuose verta pastebėti ir bandymą atsikirsti Valantinui.
      Kita vertus, kaip bežiūrėtum, idėja užsipulti interneto komentatorius -- tai bene labiausiai debilavotas sprendimas, kokį tik prokuratūros atstovai galėjo sugalvoti.

      Reply
      1. pavejui

        Dėl medžiagos dingimo -- tai matyt kažkam tai naudinga. Arba kad nepatogios medžiagos nebūtų, arba kad būtų dingimo faktas.
        O dėl internetų komentatorių užsipuolimo -- chebra kažkaip nesuvokia, kad 20 metų jau kaip Sovietų iš esmės nebėra, ir užčiaupti žmones labai sudėtinga, jei tik režimas nėra totalitarinis

        Reply
  2. nito_os

    na o ką jam dar daryti, kai pasakyti nėra ko?.. jei teisę pasakys- iš darbo mes, o prie melo visi jau priprato…

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *