Gynėjas Drąsius

Rašydamas apie archetipinį herojaus pavidalą Drąsiaus Kedžio istorijoje, galvojau, kad praeis metai-du, kol atsiras mitus primenantys pasakojimai. O pasirodo – viskas vyksta daug greičiau, atviriau ir ryškiau, nei būčiau galėjęs patikėti.

Taip, aš apie tą komiksą "Gynėjas Drąsius". Neturiu žodžių. Dar to betrūksta, kad poemos ir liaudies dainos atsirastų.

Man kuo toliau, tuo labiau nepatinka šita istorija. Ir labai įdomus valdžios elgesys, kuris, atrodo, net skatina mito augimą.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

24 thoughts on “Gynėjas Drąsius

            1. shankeris

              aš ne apie čilę:), apie komercinį pagreitį.
              tokiais tempais minant pedalus, tad greit turėtų pasirodyti ir „dokumentinio žanro“ autorių iškedenti „opusai“ su liudininkų pasakojimais apie tai, kaip jie tuo metu „slėpėsi po lova ar lindėjo spintelėje“

              Reply
              1. grybukaras

                aišku atsiras. Ir ‘Kalėdinis Drąsius’ bus. Stalo žaidimas ‘sugauk ūsą’. Filmas ‘kaip ūsas kalėdas vogė, o drąsius jį nušovė’. Fantazijai nėr ribų. O čilietiškas skanus. Užteko tik tokios netyčinės užuominos ir jau skanu 🙂

                Reply
  1. viktorskolumbs

    buvo mintis nupiest komiksa satyra su daug kraujo, su negyvais biurokratais ir kubilium
    bet kad mane pralenks flintas ir dar su rimta veido israiska tai jau tikrai nesitikejau 😀

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Daryk! Ant bangos! 🙂 Dar gal ir iš Malibo ta proga gausi reklamos su prierašu „genetinės šiukšlės“ -- šitas berods pas jį aukščiausius reitingus turi, Flintas jį gavo 🙂

      Reply
    1. rokiskis Post author

      Na, vaikų tarpe tas Flintas man rodos populiarus ir lyg ir neina link bankroto. Dabar bus populiarus ir suaugusiųjų tarpe.

      Reply
  2. palivalka

    nu to ir reikėjo tikėtis. Aš tik nesuprantu, kiek plaukia iš pačių žmonių, kiek yra organizuota.
    Nes tas .lt atrodo kaip atliktas profesionalų, gerai išmanančių tiek apie vaizdą, tiek apie garsą.

    Reply
        1. rokiskis Post author

          Ai, šitas -- tai niekai. Darosi kažką. Vaizduoja, kad kovos su pedofilais. Gal ir kovos, nežinau, bet man tai panašu į tai, kad šiaip kažkam pasisuko -- gal nuoširdžiai nori kažką padaryti, o gal šiaip pinigų. Negaliu vertinti, neturiu vienareikšmiškos nuomonės apie juos.

          Reply
          1. palivalka

            Mačiau. Grandinė prasidėjo. Nenustebsiu, jei bus ir dainų ir eilėraščių.
            Vertinti, žinoma, sunku, kai nieko nežinai. Lieka tik konspiracijos teorijos. O pasiduoti joms, imho, labai panašus veiksmas kaip ir pasiduoti kariniam epui „visuomenė prieš pedofilus“ ir „visuomenė prieš sistemą“.

            Reply
            1. rokiskis Post author

              O žinai, taip filosofiškai pažvelgus -- gal tai ir nėra taip jau blogai. Visuomenė tampa ne tokia pasyvi, valdžia -- bent minimaliai jautresnė, kažkas visgi keičiasi.

              Reply
  3. Anonymous

    konspiracijos teorija
    NWO agenda -- tarpžmogiški ryšiai naikinami „skaldant ir valdant“, perskeliant į dvi stovyklas, kurių nei viena neturi moralinės viršenybės -- vieni, rodytųs, gina žudiką, kiti -- pedofilus. Susiskaidžiusią visuomenę (bled, visi pedofilai / bled, visi žudikai / bled, visi komuniagos / etc) labai lengva represuoti naudojant net minimalią jėgą -- kalbos apie mitingus jau nėra, užtenka tiesiog info-kaulą numest, ir tarpusavy riejasi, jau gali daryt ką nori…
    Dar vienas pastebėjimas -- akcijos su žvakutėmis yra akivaizdus NWO agentų „parašas“ smulkesnėms operacijoms. „Oranžinės“, „dainuojančios“ ir panašaus pobūdžio „revoliucijos“ -- stambesnėms operacijoms. Tik tiek, kad stambesnes operacijas organizuoja dažniausiai tik vieną kartą.
    tiek žinių iš konspiracinio pasaulio, raportavo organizacija „ausis apverstos piramidės viršūnėje“. Pridėčiau logotipą, bet dar neturim.

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *