Yor nerdinesss

Vat, kažkaip vienam bloge aptikau nuorodą, tai pasidariau testą, tikėjausi kokių 80… Matyt, kad kažką neteisingai ten suvedžiau.


I am nerdier than 99% of all people. Are you a nerd? Click here to take the Nerd Test, get nerdy images and jokes, and write on the nerd forum!

Fcuk, kas daugiau?

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

29 thoughts on “Yor nerdinesss

      1. grybukaras

        Nu nežinau, jei turi kambary biologinio pavojaus ženklų, tai turbūt atbulai 🙂 Kalkuliatoriai kokie gal gali sukelt balus, aš va jokio neturiu, tai iškart geriau 🙂

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Ten berods du galvūzai buvo kažkokie, tai aš ten nesigilinau… O jei čia pasakysiu, tai juk kiti ims ir pasinaudos, neetiška gi būtų…
          🙂

          Reply
      1. laiqua_lasse

        Kad aš kvankšt -- tą žinau seniai ir nesistebiu.
        Kad tamsta kvankšt -- irgi senokai įtariau (tai ne priekaištas ar įžeidimas, jei ką).
        Bet va kad mes kvankšt vienodai -- tai jau keisčiau. Nors kita vertus, tamstos mintys dažnai labai panašios į maniškes, tik aš jas tingiu rašyti. Tai gal ir yra racijos tuose rezultatuose.

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Dar pasakykit tamsta, kad paauglystėj jums irgi buvo periodas, kai nuosekliai skaitėt kokią nors enciklopediją… 😀

          Reply
          1. laiqua_lasse

            Jei laikysime, kad paauglystė prasideda nuo ~4-5 metų amžiaus -- taip, dideli Lietuviškosios tarybinės enciklopedijos klodai perskaityti. Taip pat tokios smulkmenos, kaip „Mokslas ir Visata“, anglų kalbos tarimo žodynas ir pan. -- ne visai enciklopai, bet netoli.
            Nerd power! 😀

            Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *