Dalius Jablonskis atsirado

Susisiekė su mama iš Šiaurės Ispanijos, pranešė, kad yra sveikas ir gyvas. Matomai, nelabai galėjo iki šiol pranešti naujienų apie save. Tai nuostabu, kad atsirado pražuvėlis 🙂 

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

11 thoughts on “Dalius Jablonskis atsirado

  1. gerasirdis

    Kaip sakė viens herojus-policynix:
    -Taupydami policijos resursus pirmas 24-ias valandas mes dingusiųjų neieškome. Juk jie dažniausiai per tą laiką atsiranda patys. O jei 24-ios valandos jau praėjo, ir dingusysis neatsirado, tai taupydami policijos lėšas mes jo jau irgi nebeieškome. Vistiek jau dažniausiai būna miręs.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Re: Kaip sakė viens herojus-policynix:
      Nu, čia praėjo kokios 4 paros, o ne 24 valandos nuo paieškos paskelbimo pradžios, matyt dasibeldė iki jo info, kai pakankamai daug blogų paskelbė.

      Reply
  2. Anonymous

    Ačiū už rūpestį. Vakar buvau trečiam policijos komisariate apklausoje. Malonus toks kažkoks tyrėjas Olšefskyj iš 306 kab. apklausė ir aš pasirašiau ant dokumento, kur pabaigoje: „Daugiau neturiu ką papasakoti, prašau nutraukti paiešką ir ikiteisminį tyrimą“.

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *