Anthrax – įtakingiausia iš thrash metal grupių

Anthrax – bene mažiausiai žinoma, bet bene daugiausiai įtakos padariusi grupė iš viso thrash trejetuko – Anthrax, Slayer ir Metallica (arba kaip dabar jau ima sakyti – ketvertuko, įtraukdami į aną ir Megadeth)

Tai pirmas gabalas „Death Rider“ ir pirmo jų albumo – „Fistful of Metal“, išleisto 1984. Tai dar daugiau speed metal, nors šis gabalas kažkuo ir primena vėlesnius Anthrax, skirtingai nuo daugumos kitų šio albumo gabalų. Jaučiamas pakankamai stiprus pankroko prieskonis, vėliau dar sustiprėjęs, tačiau persimaišęs su kardinaliomis dozėmis repo.

O žemiau – kitas gabalas, gal būt irgi ne visai būdingas, bet, sakyčiau, vienas iš geriausių – „Only“ iš 1993 metų albumo „The Sound of White Noise“

Iš esmės, jei reiktų lyginti, tai sakyčiau, kad iš trejukės thrash pradininkų Metallica tapo populiariausiais, Slayer – kūrybingiausiais, o Anthrax – didžiausią įtaką kitoms metalo ir net ne metalo grupėms padariusiais.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *