Maža Rokiškio blogorama

Kaip sakant, pažiūrim, kas gero dedasi tuose jūsų internetuose (© Artūras Paulauskas). Tad sekdamas Blogorama, darau vėl mažą savo blogoramėlę – o gal kažkam pravers viena kita nuorodėlė, nesvarbu, kokia šita mano blogorama bebūtų prasta 🙂

Anoksai Kantas (Robert Mazit) tiesiog džiugina. Jei reiktų išrinkti patį didžiausią internetų pusprotį ant visos Lietuvos, balsuočiau būtent už jį. Kliedesiai iš NeTiesa.lt, palyginus su tuo, atrodo visai nekaltai. Gal ne veltui kalbama, kad yra kažkoks psichotroninis ginklas, kuris išvaro žmones iš proto? Nežinau, kaip jus, bet man labai patinka visokie bepročiai 🙂 Aišku, kol tie bepročiai nepavirsta į dalbajobus, teisiniais būdais bandančius persekioti tuos, kas trukdo platint parduotuvėse išmatas. Tuo tarpu realūs sukčiai, pažeidžiantys reklamos įstatymus, lieka nebaudžiamais.

Vienas Toks rašo apie Tviterio programas, skirtas iPad kompiuteriukams. Ir apie naujus apgraužtus kaulus. Nežinau, kaip jums, o man Apple patinka. Kažkada bandė malti š*** su savo DRM, bet šiaip tai pripažinkim: rinkoje nėra nieko, kas bent jau susilyginti galėtų su Apple duodamais navarotais. Šita firma dabar sugalvojo net savo socialinį tinklą. Įtariu, kad greitai atsiras ir Apple klozetai, Apple hamburgeriai ir Apple vidurius liuosuojantys.

LiveJournal ypatingų naujienų lyg ir nedaug – gal tik tas, kad Andrius Užkalnis pažadėjo, kad aprašys kažką, kas turi įprotį myžti į sriubą klientams, o viso lietuviško LJ simboliu tapęs   galvoja trintis, nes matomai visi užkniso, o gal dar kažkas jam ten vyksta…

Tuo tarpu Common Sense tūsavojasi kažkur Turkijoje – krepšinio fanai jie. Kai turkai uždraudė būgnus, būtent ši chebra sukėlė tokį triukšmą, kad jau kitą dieną organizatoriai atsiprašinėjo. Lietuviški portalai irgi pasigavo skandalą, tad vargu, ar liko tokių, kas būtų nieko nesužinoję. Kita vertus, panašu, kad po visos akcijos jų blogą užplūdo pačių bukiausių komentatorių minia, beveik kaip kokiame Delfyje. Galiu tik dar kartą pakartoti, ką pats esu rašęs – bukus komentatorius reikia siųsti aiškia kryptimi.

Dar kratinio – Dansu Dansu blogą skaitau retokai, bet minčių jie turi gerų. Maximos stikliniai rutuliukai – ar tik nėra taip, kad ta reklama skirta vaikams įtakoti? Tuo tarpu vienas iš geriausių lietuviškų Tumblr blogų ne tiek rašo, kiek rodo nuotraukomis stiklinius ir betoninius griuvėsius – tie patys vaikai panašiuose neretai mėgsta žaisti. Beje, Tumblr platforma – neįtikėtinai galinga. Gal todėl ir pats ten susikūriau testinį blogą, kuriame kol kas dar nieko nėra. Gal ir nebus. Oj, taip – turiu ir meta blogą, jau krūvą metų. Gal atgaivinti? O Cinikas Robertas rašo, kad mokslininkai nustatė, kad durniai yra durni, nes turi silpną intelektą. Bet mokslininkai nenustatė, kad nuo peršalimo neperšalama. Koks ryšys tarp smegenų nušalimo ir durnumo? Tur būt, kad pomėgis rašinėti panašiai, kaip aš 🙂

Tai tiek apžvalgos šiandien 🙂

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

8 thoughts on “Maža Rokiškio blogorama

        1. rokiskis Post author

          Žinai, bepročių lūpomis kartais kalba tiesa. Bėda tik ta, kad patys bepročiai jos neatseka, pameta ir užmiršta. Bet tas 1 procentas įdomių dalykų kartais būna toks, kad pasiaiškinus, paskui dingsta noras apie tai kalbėti net labai uždarame pažįstamų žmonių rate. Gaila, kad tokius dalykus atranda tik nevispročiai, sumalantys tai su milžiniškais kiekiais briedo, bet kita vertus…

          Reply
  1. rokiskis Post author

    Čia man prašom viešai kažkokių suktų namiokų nesvaidyt, tam tema speciali yra, katros nemato kas nereikia 😀

    Reply
  2. skirtumas

    Bepročiai
    Jo jo, tą Kantą ir aš užmačiau, jo pilna kopypyzdintojų blogorama. Aš taip svarsčiau, kad jeigu tokių ten daugiau atsirastų, tai gal jų niekas ir neskaitytų.
    Tiesa pastarasis idiotas mane nerealiai stebina savo pačiom keisčiausiom iškarpom ir pastabom. Jis turi kažikoką maniją kurti tokias aplikacijas iš iškarpų (turbūt su MS word’u) ir prirašinėti ten visokių dalykų. Aš save laikau nuovokiu ir šiaip empatišku, bet šio individo aplikacijų schemų nifiga nesuprantu. Žodžiu jis toks kaip išprotėjęs alchemikas bandantis atrasti filosofijos akmenį sukasi/blaškosi savo virtuvėje ir spjaudosi tomis aplikacijomis. Toks kaip randominė mašina.
    Kažkaip apie jį daug mąsčiau… Gal kiek per daug. Dar svarstau ar jis nepasamdytas tų visų šūdpiarinių veikėjų, katrie pas jį garbės lentoje, kad formuotų kažkokias pasąmonines asociacijas (psichotroninis ginklas). Matau ne vienas toks esu.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Re: Bepročiai
      Tai vat tas ir smagu -- kai keistas ir nesuprantamas mastymas, kartais atrandami keisti ir nesuprantami dalykai. Aišku, pramaišiui su milžiniškais kiekiais kliedesių.

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *