Aš mėgstu ant…

Pilnas Facebook tinklas visokių moterų, rašančių maždaug tokias frazes: „aš mėgstu ant sofos“, „aš mėgstu ant pufiko“, „aš mėgstu ant kilimėlio prie durų“, „aš mėgstu ant palangės“.

Neatskleidinėsiu, kas per dzyvai. Noriu tik pasakyti, jog šaunuolės. Ir organizatorės šaunuolės, ir tos, kurios kelia buzą – irgi šaunuolės.

Pasitikrinkite dėl krūties vėžio. Tai liga, kuri žudo ir žaloja. Pasitikrinkite kuo anksčiau – tai svarbu.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

18 thoughts on “Aš mėgstu ant…

  1. Laiqualasse

    Akcija įdomi ir dėmesį patraukianti, tik abejoju, ar kas nors taip jau ims ir susies su krūties vėžiu. O jei koks vienas kitas blogeris ar spaudos atstovas parašys straipsnį apie tą akciją, kur viską paaiškins, tai tą toli gražu nedaug kas perskaitys.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Susies. Jei patys neišsiaiškins, tai jiems išaiškins. Ir kas dar svarbiau -- esmė ne tame, kad vyrai sužinotų, tai tik pretekstas. Esmė tame, kad pačios moterys sužinotų. Ypač tos, kurios negalvoja. Ir tai duos naudos.

      Reply
      1. vaida

        seriously? nifiga.
        aš su krūties vėžiu esu susijusi daugiau nei pati norėčiau.

        1. kad pernykštė liemenukų spalvos akcija turėjo kažkokią sąsają su vėžiu, sužinojau tik šiemet. Ir iš penkių pakvietimų tik dviejuose buvo info apie vėžį (viename pilna informacija ir apie pernykštį reikalą). Ir ją gavau iš aktyvios NVO, dirbančios „su vėžiu“, atstovės. Bet šiaip, worldwide ši dalis info nunyksta, kaip per sugedusio telefono žaidimą..
        2. Akcijos tikslas -- atkreipti VYRŲ dėmesį į šią problemą. Atseit, vyrų egocentrizmas beribis, o čia moterys žaidžia ir apie juos negalvoja (citata, kurią vertinčiau, kaip nesąmonių nesąmonę.)
        3. Aš moteris, gaudanti ir ieškanti tokios informacijos -- vertinu kaip spam’ą. Tokio lygio, iš serijos: persiųsk šitą laišką penkiolikai draugių, ir tau atsitiks laimė, o jei nepersiųsi, atsitiks nelaimė.
        lame lame lame

        Rožinio kaspino autobusiokas, važinėjantis po Lietuvą yra reali pagalba ir skatinimas pasitikrinti, o ne šitoks šūdspamis.

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Anksčiau ar vėliau sužinojai. O šiaip jau taip, gal ir šūdspamis, bet visvien geriau jau per šūdspamį ir su kliedesiais apie vyrus, negu niekaip.

          O jei iš penkių pakvietimų tik dviejuose buvo info apie vėžį, tai reiškia cieli 40 procentų, t.y., pvz., tarus, kad paveikta buvo 100k žmonių, 40k gavo info apie vėžį? Sakyčiau visvien gerai.

          O ar tai trukdo tam rožinio kaspino autobusiukui? Jeigu ne, tai gerai ir taip ir anaip. O ir šiaip mane ta akcija pasiekė -- aš vat parašiau apie krūties vėžį, tegul ir mažai, bet vis šis tas. Argi tai blogai? Keli šimtai moterų perskaitė, o tai jau vis šis tas. Tiesiog manau, kad net jei geri darbai yra mažyčiai, kai jų daug, vis šis tas gaunasi.

          Reply
  2. Romelis

    smagus žaidimėlis. gaila tik, kad kad ir kaip prostatos vėžys klestėtų vyrai nepradės pimpalų 8=====D statuse piešti, kad jų kolegos pasitikrintų beigi pažįstamos motery savo vyrus žeminančiai procedūrai nuvestų.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      O čia būtų geras, tik reikia ne taip banaliai. Subtiliau kaip nors sugalvoti. Ir pro kažkur kitur, nes vyrus kabina kitokios atrakcijos.

      Reply
    1. rokiskis Post author

      O žinai, juk toks silpnaprotis kontingentas, kur „parodykim, kokios nuostabios moterys esam“ ypač gali nuo vėžio nukentėt. Papų neteks -- ir gyvenimas griuvęs.

      Paradoksalu, bet gaunasi taip, jog net ir šiuo atveju viskas yra gerai, taip, kaip ir turi būti.

      Reply
      1. Eimantas

        Patikėsiu tamstos autoritetu 😉 Nors pagal sergamumo ir dėmesio santykį tarp krūtų vėžio ir prostatos vėžio jaučiuos žiauriai diskriminuojamas.

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Taip, prostatos vėžys irgi problema. Bet tai tiesiog situacija, kai viena problema nepaneigia kitos problemos 🙂

          O ką dėl prostatos vėžio daryti -- na, gal irgi kokią gerą akciją sugalvot 🙂

          Reply
    1. rokiskis Post author

      Jo, neblogas linkas. Tik neįvertinta svarbiausia -- tai, kad buzas dėl to -- gerai 🙂

      Tarp kitko, tame yra labai labai didelės magijos.

      Reply
      1. Ashtroka

        buzas tai buzas, duodu papą pačiupinėt, kad nei viena iš mano draugių taip ir nenueis pasitikrinti. Aš pati irgi neisiu, nes parašinėjimas „aš mėgstu“ nė velnio manęs neskatina to daryti.

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Vieną kartą ne, kitą kartą ne, o paskui galų gale niekur jūs nesidėsit. Imperatyvai yra imperatyvūs.

          Reply
  3. pow

    o man nepatinka… :)) ne visos paaiškina, tai taip ir nesužino, nors gal tiesiog užtenka tos žinutės, kurią persiunčia visoms moterims, bent tos, gavusios apie tai susimąsto net nepaskelbdamos kur mėgsta.

    Reply
    1. skirtumas

      nu va… Čia dėl praktikos. Bet žinok, Rokiškis, yra kaip koks mažas vaikas su replėm ir atsuktuvu -- gali išardyti belenką… Tik neaišku ar sudės paskui… Tad būk atsargus 😉

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *