Led Zeppelin šamisenomis ir akoredeonu

Kol kas nors krapšto galvą, koks ryšys tarp kedofilų ir neaiškios japonų metalo grupės, štai jums pasismaginimui truputis – keli šamisenininkai ir akordeonistas atlieka vokalinio instrumentalinio ansamblio Švininis Cepelinas kūrinį „Juodoji šuva“. Čia kadangi prisiminiau japonišką „Smoke on the Water“ versiją.

O kam šito vieno neužteks – tai dar truputį pasismaginimui, jau rimta japonų grupė – vyrukai, pasivadinę Yoshida Brothers, groja elektrinėmis šamisenomis

Netgi labai smagus toksai pop-folk rokelis sakyčiau.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

13 thoughts on “Led Zeppelin šamisenomis ir akoredeonu

  1. skirtumas

    „Juodoji šuva“ -- wah wah wah wah :)))))
    Daugiaprasmiškai išvertei ir bene neteisingai (juk ne apie Kazimyrą daina!?), bet baisiai juokingai 😉

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Kadaise Lietuvos Radijuje buvo tokia tvarka įvesta, kad viską versdavo. Gal ir dabar dar tebeverčia. Kartais ir panašiai išversdavo. Reikia gerbti ir tausoti tradicijas.

      Reply
    1. skirtumas

      O aš, Vikingai, apie Kazimierą Šuvą 😉 jeigu ką… Nes ji gali būti ir „juodoji“ -- negali žinoti…

      Reply
  2. skirtumas

    Daba paklausiau (nes darbe) -- super! Vokalas px. tos šamisenos irgi px. Bet akardeonas tai super!!! Labai teisingai ir gražiai skamba. Jaučiu ne ką blogiau „when the levee breaks“ skambėtų 😉
    Mačiau antai per talantų šow tris akordeonistus -- reikėtų jiems pasiūlyti švininių cepelinų repertuarą pagroti.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Ukrainiečių vokalinis instrumentalinis ansamblis „Selo i liudi“ („kaimas ir kaimiečiai“) atlieka dainą „Dūmas ant vandens“:

      Šiaip tai išties stipriausi ant to yra suomiai, ten per rimtus metalo koncertus su akordeonais groja (prieš kokius 10 metų jie ir atnešė tą akordeonų madą), bet kad kažkaip nepavyko nieko gero rasti.

      Reply
  3. skirtumas

    Biškį prikakojau į komentarus, bet taip jau gavosi, kad pirmą rozą pažiejau namie (ten garso negaliu leist, ba yra kas miega, kai prie kompo nagai prieina), tada darbe, kai paklausiau pirmą gabalėlį, o dabar antrą išklausiau. Tad persiprašau už tokį pakakojimą.

    O taigi kur garso nuėmėjai ant šų šamisenų? Ir chūlią tie mikrofonai? Ne tokios jos ir elektrinės taip išeina 😉 Bet jau čia neblogai skambėjo.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Gali būti, kad tiesiog nesimato tų nuėmėjų, arba kur nors arčiau galų yra, o gal korpuso viduje, nežinau net. Šiaip tai variantų garsui nuo stygų nuimt labai daug, tad čia galim paspėliot. Nors gal ir mikrofonas. Kita vertus, tų ližių beveik nesigirdi, ko neturėtų su mikrofonu būt, o garsas per lygiai skambantis, kaip grynai akustikai, ypač dar su tokiu daiktu, kaip šamisena (t.y., jaučias automatinio stiprinimo reguliavimas).

      Visgi manau, jog mikrafai ten tiktai tam, kad girdėtųsi, kaip jie ten šūkčioja ar su publika kalba.

      Reply
    1. rokiskis Post author

      Yoshida Brothers kaip ir dauguma japonų grupių, turi dvi bėdas -- viena yra posūkis link popso, antra -- ištisai koveriai. Bet šiaip tai geri, gal kada išaugs į kažką dar rimtesnio.

      Reply
  4. Pingback: Skaitytojų reikalavimu – nerišlus žodžių kratinys apie Guns’n’Roses « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *