Tiems, kas nori ką nors pirkti

Jei ką nors perkate internete, neretai tenka susidurt su visokiomis bėdomis. Kur pirkti verta, kur neverta, ar įmanoma, ar neįmanoma, ar apgauna klientus, ar sąžiningai dirba – tokie klausimai kyla prieš apsiperkant. Ir tikrai norėtųsi, kad į juos kažkas atsakytų prieš tai, kai pats pabandysi.

Todėl noriu visiems pareklamuoti Powiukę – ji yra tikra internetinės prekybos ekspertė, išbandanti viską, ką tik įmanoma išbandyti. Ko gero, Lietuvoje nėra tokios elektroninės parduotuvės, kurios ji nežinotų ir apie kurią negalėtų papasakoti. Ir net jei neperkate internete, juk anksčiau ar vėliau imsite, tiesa? Tad apsišviesti verta iš anksto.

Apsilankykite – http://powiuke.wordpress.com/ , ten daug naudingos informacijos (dar pagerintos vienu-kitu bonusu, kaip, pvz., šokoladinio obuolių pyrago receptu), o jei ko nerastumėt, galima ir paklausti: net jei kuri nors iš parduotuvių nėra aprašyta, Powiukė ją gali įvertinti už jus, kaip elektroninės prekybos specialistė, sugebanti prognozuoti rezultatą net iš tokių paprastam vartotojui nieko nereiškiančių detalių, kaip už pardavimus atsakingos firmos kontaktų pobūdis, mokėjimų variantų pasirinkimas ar nurodomas prekės gabenimo laikas.

Taip, mane galit čia kaltinti nemokama reklama, bet manau, kad vertingus dalykus reklamuoti verta 🙂

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

11 thoughts on “Tiems, kas nori ką nors pirkti

  1. Pingback: Tweets that mention Tiems, kas nori ką nors pirkti « Rokiškis -- Topsy.com

  2. troy

    Na Rokiški, kaip mass media dabar tu prisidirbai. Reikėjo iki Kalėdų karštinės parašyti. Jau vėlu, aš pvz.turėjau bėdų su COPY1…

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Nu, aš vat nepagalvojau, nes pirkimais neužsiimu internetuose. Na, bet jau geriau per vėlai, negu niekad 🙂

      Reply
    1. admin

      Gerai gerai, tamsta tik rašykit kuo daugiau. Ir nesidrovėkit vertinimus teikti griežtus.

      Reply
  3. vaida

    o wow. Labai naudinga informacija. Nors mano kukli pirkimų internetu istorija sėkminga kol kas (tfu tfu tfu), geriau pasimokyti iš kitų klaidų, nei iš savo.
    ačiū!

    Reply
  4. Ifig

    As per praejusius metus irgi ispleciau sopinimosi internetu ekspyrijensa 🙂 nuo elementaraus amazono iki siuntimosi is statu(kinieciu dar neisbandziau). Bet apskritai tai buvo gana sekmingi sopinimosi metai 🙂

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Mano visa patirtis -- tai kai kurie iš aukcionų kolekciniai daiktai, bet ir tai seniai ir neteisybė. Ir ten kitas atvejis -- pardavėjų melejonai, tad priklauso nuo parduodančio žmogaus, kaip seksis ir ar neapmulkins. O ir šiaip, su kolekciniais dalykais bėdos būna iš kitų operų (falsifikatai, neteisingai nurodomi kokybės kriterijai, etc.).

      Reply
    1. Rokiškis Post author

      Prieš tai tiesiog reikia įgauti tokį svorį, kad parduotuvės pačios linkus dėliotų į ją, o tada jau ir kyšius galima. Nes kitaip -- ką ten iš tų kyšių teuždirbsi 🙂

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *