Master of Metal ir Heavy Metal Happy Hour

Šiandienos mano atradimas, kurio negaliu atsiklausyti – tai Master of Metal. Ne, tai ne tik muzika, o ir su metalu sąryšiai savotiški. Ir netgi nežinau, ar tai tikrai britiškas šitas humoras. Sprendžiant iš tarties – lyg ir britiškas. Ir sprendžiant iš nesveiko nesveikumo – irgi.

Vyrukas, akivaizdžiai turintis ne tik aktoriaus bei vokalisto talentą, bet ir didelę patirtį, daro šposus. Pradedant dainomis ir baigiant trumpomis istorijomis bei eilėraščiais. Žinoma, temos – specifinės. Norintiems klausytis – anglų kalbos žinios būtinos.

Užkibau ant jo, kai pasitaikė šitas vat gabalas, pavadintas „I Killed a Girl“ (visai nesveikas kažkokio popsinio gabalo remeikas):

Bet tai dar nieko, palyginus su šiuo gabalu, pretenduojančiu vos ne į lopšinę – „Run for Your Life“:

Master of Metal tyčiojasi iš visko, taip pat – ir iš visokiausių Youtube žvaigždžių, pamišimų ir pan., kaip pvz. – gana nesenos mados visokiems fokusams:

Master of Metal humoras tarpais pasiekia truputį nesveiką lygį:

Ir pabaigai – pažiūrėkit iki galo (nekreipkit per daug dėmesio į viduryje pasirodančius titrus):

Taigi, subskraibinkitės ant Master of Metal kanalo Jutūbėje ir žiūrėkit laidą Heavy Metal Happy Hour!

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

8 thoughts on “Master of Metal ir Heavy Metal Happy Hour

  1. Ieva

    Aš tai manau, kad jei NET MAN šitas humoras nepasirodė perdėm nesveikas, tai gal jį net būtų galima vadinti lengvu humorėliu :))
    O pirmoji versija be kalbų geresnė už originalą.

    Reply
  2. skirtumas

    hm… visai nieko, bet iki subskraibinimosi tai trūksta man kažko. Aš geriau pažiūrėsiu ką Rokiškis gal ką juokingesnio atradęs papostins ar patwitins…

    Reply
  3. Pingback: Troll Metal – naujoji šiaurietiškojo folk metal banga « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *