Šmeižtas, nukreiptas prieš mane

Net neabejoju, kad daugelis jau esate matę šį šmeižikišką filmą, skirtą specialiai pažeminti ir nusmukdyti visuomenės akyse. Kadaise jį aptarinėjome FB (jei dar netapote tenai mano fanais – tapkite, tai visų kultūringų, protingų ir išsilavinusių žmonių privilegija), o greitai ir anoks ponas Kreivarankis jį išviešino, kaip esą kažkokią dokumentiką, prikištą šlykščių keiksmų, išsakytų užsienio kalba. Tačiau manau, kad laikas pasidalinti ir viešai, paklausiant, kas atsakingas? Kas atsakingas už šį niekingą, melagingą, šmeižikišką ir apgailėtiną išpuolį, nukreiptą prieš mane?

Upd.: komentaruose ne kas kitas, o patsai Kreivarankis prisipažino, kad jis Lietuvoje paskleidė šitą šmeižikišką diskursą, kurį jau aš paskui atradau, tad ne anonimiškas čia kažkoks išpuolis, o akivaizdžiai suorganizuotas, tad nekyla abejonės, kas kaltas ir kieno kreivą ranką aš nukandau!

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

17 thoughts on “Šmeižtas, nukreiptas prieš mane

    1. Rokiškis Post author

      Nežinau. Atsimenu, kad aš paskelbiau savo FB, kai kažkas ten irgi FB publikavo, nes sąsajos -- akivaizdžios, o kitą dieną pamačiau tamistos poste.

      Reply
    2. Rokiškis Post author

      Ghrmz, pakapsčiau, atradau, pasirodo, visgi tu pirmasis įžvelgei sąsajas, o jau aš paskui. Tik tiesiog dar paskui pas tave tai perskaičiau. Atsiprašau ir einu taisyt savo neteisingo diskurso.

      Reply
      1. kreivarankis

        Ach… aš tada irgi nustebau, kai parašei ir pasakei, kad tos asociacijos tau jau žinomos… tada aš ganėtinai nustebau, bet padariau nuoseklią išvadą, kad tai eilinis archetipų jėgos įrodymas. 😀

        Reply
        1. Rokiškis Post author

          Na, vat taip vat gaunasi. Šiaip tai yra tokie sinchronazmai, kurie visad kelia keistų minčių, nors čia gal ir ne tas atvejis buvo.

          Reply
  1. skirtumas

    Ne kaip kitaip kaip fsb juodosios technologijos. Siekiama pažeminti įžeisti ir parodyti iš blogosios pusės. Paskui ateis Paksas gelbėtojas ir parodys apkandžiotą tapkę, sakys: „va štai tas niekšas, grožėkitės ką pridirbo“.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Manau, kad gali netgi dar kas nors baisesnis ateit. Koks Paleckiukas-Šarikovas, pavyzdžiui. Arba Baba-Jaga Šatrijos Ragana kokia nors.

      Reply
  2. Gintaras Rumšas

    Hmmm… o aš sakyčiau, kad tai apoteozinis-metaforinis filmas, parodantis p.Rokiškio bebaimę kovą prieš gyvenimo pošlybes, kurios personifikuotas tapke.

    Reply
  3. os

    ooo….chamekas karatistas su juodu diržu….nu ar bent jau papilve 😀
    (ninzės chamekai)

    Reply
  4. Pingback: Rokiškis Rabinovičius ėda katę « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *