Labai rekomenduoju išklausyti.

Štai toks gabalas – Владимир Тумаев «Давай за газ». Rekomenduoju paklausyti visiems, kas supranta rusiškai.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

9 thoughts on “Labai rekomenduoju išklausyti.

      1. nito_os

        мне это напомнило то, как в Японии перед работой на предприятиях поют гимны…

        Reply
  1. verute

    Iš pradžių pagalvojau kad bajeris. Bet labai jau rimtai dainuoja 🙂
    Pasirodo, čia vienas iš Gaspromo direktorių…

    Reply
  2. nemunas

    Po to, kai ten pabuvojau, manęs tai nestebina. Ten vaikai darželiuose dainas pro Gazprom dainuoja. Jie tuo gyvena, jie kitos valstybės -- ne Rusijos, o Gazpromo gyventojai, todėl tai visiškai natūralu.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Būtent todėl ir įdėjau. Kažkada kaime pas uošvienę ūrėjau per palydovą kažkokią rusišką TV programą -- ten ir šitą patį gabalą leido, ir visaip apie Gazpromą pasakojo, kokie ten geri vaikų darželiai, etc.. Irgi susidarė toks įspūdis, kad pagal juos Gazpromas -- tai ne šiaip kompanija, o Rusijos valstybė valstybėje, gyvenimo idealas. O gabalas, jei neklystu, netgi į kažkuriuos Rusijos topus buvo prasimušęs.

      Reply
  3. diman_lt

    😀 😀
    Smagus gabalas. Džiugina pats faktas, kad šia tema sudainavo 😀 Aišku, tiek dėl teksto, tiek dėl atlikimo kokybės galima ginčytis, bet jeigu galima dainuoti apie tas nesąmones, apie kurias dainuoja viso pasaulio popsas, kodėl neišgarbinti tokią kompaniją ir pramonės šaką? :))))

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *