Vladimiro Putino veidas keičiasi

Leonidas Brežnevas pagarsėjo tuo, kad visokias operacijas jam darydavo, įskaitant ir šiokias tokias plastines. Pokyčiai būdavo pakankamai rimti, kad net sovietmečiu ėmė sklandyti gandai, jog per TV rodomas ne Brežnevas, o kažkoks manekenas. Tiesa, Brežnevą pagražindavo atsargiai, bet mados keičiasi ir Vladimiras Putinas, kaip koks Josifas Kobzonas ima jaunint savo veidą.

Čia ne montažas, o prieš metus Kijeve daryta Vladimiro Putino nuotrauka. Tąsyk buvo jau pasigirdusios kalbos, kad galimai jam buvo darytos kažkokios plastinės chirurgijos procedūros. Žurnalistai atkreipė dėmesį, kad ant veido klaikiai storas sluoksnis grimo, tačiau įtarimai buvo, kad jis maskuoja mėlynę paakyje. Vėliau buvo atkreiptas dėmesys, kad veido oda visgi pernelyg išsilyginusi, tačiau pasmakrėj susidariusios driblios raukšlės - tai veido odos tempimo požymis.

Gal po truputį Vladimiras Putinas pasikeis taip, kad ir jo veidas pasidarys panašus į plastmasinę Kobzono kaukę. Bet kita vertus, man Putino veidas kaukę primena ir taip, savaime. Vėlgi, kita vertus, mes juk žinome, kad Vladimiras Putinas labai mėgsta atrodyti madingai – dar nuo senų SSRS byrėjimo laikų.

Taigi, kaip atrodys Vladimiras Putinas dar po kokių 5 metų? Čia jums žemiau paveiksliukas, kuris rodo – atsiradę plaukai, paaukštinta kakta, kiek paplatintas ir priekin atkištas žandikaulis, etc. – kad būtų gražesnis. Ir dar, kaip bonusas, kaip atrodys Vladimiras Putinas po 20 metų.

Štai taip Vladimiras Putinas Atrodys po 5 metų

Tačiau kaip žinia, plastinė chirurgija duoda pasekmes, dėl to jos sparčiai prireikia daug daugiau, kas duoda dar daugiau pasekmių, dėl ko jos reikia dar daugiau, tad viskas išsivysto į užburtą ratą, tiksliau – net į mirties spiralę, o tada jau bus štai taip:

Plastinės chirurgijos auka. Čia aišku, ne Vladimiras Putinas, bet ar nepastebite, kokie panašūs veido bruožai?

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

2 thoughts on “Vladimiro Putino veidas keičiasi

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *